Програма на Ботев Пд 2012-2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Жребий А група 2012/13 - очаквания и прогнози
като го гледам май е и фен на два отбора въпросния даниел 

[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]
Не знам защо, но ще на баража със Своге си пожелах първият кръг да сме на Герена, а третия на морето
[offtopic]Дааам, време е да напомним на едни субекти, че все още има цивилизация
[/offtopic]

[offtopic]Дааам, време е да напомним на едни субекти, че все още има цивилизация

Последна промяна от Invader на 09 юли 2012 13:52, променено общо 1 път.

Invader написа:Не знам защо, но ще на баража със Своге си пожелах първият кръг да сме на Герена, а третия на морето![]()
[offtopic]Дааам, време е да напомним на едни субектим, че все още има цивилизация[/offtopic]
Егоистично, от наша страна всички, ще се разбием на Герена, но за отбора не е добре...
Invader написа:Не знам защо, но ще на баража със Своге си пожелах първият кръг да сме на Герена, а третия на морето![]()
[offtopic]Дааам, време е да напомним на едни субектим, че все още има цивилизация[/offtopic]
И какво като си го пожела- 3 мача 0 точки
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
daniel_red написа:Hacko1912 написа:luxorus написа:... с някой от посредствените отбори (Ботев ПД например) и да им напълним кошницата ,...
![]()
![]()
![]()
бИройска провокация, сиреч - селска хахахах
Не знам дали за вас има по-сигурна загуба от тази в Стара Загора. И вие си знаете, че ви чака тежка загуба, за това се надявайте първия Ви мач да не е под Аязмото.
Тебе пък не мога да те фана по-тънката лайсна, къв си? От Берое ли си или от ЦСКА? Ей такива като тебе с 15 любими отбора в България са ми най-смешни!!!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- evgenimilenov
- Контакти:
На участниците в Европа ще е по-добре ако им се паднат по-леки съперници в началото .... така мисля ,че е най-добре 

[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]
Не им отговаряйте на такива медузи, те само това и търсят!
Paco_1912 написа::) макси успокой се бе скъпа какво толкова сме ти направили че си насъбрал толкова![]()
![]()
![]()
![]()
тия жеги и тая злоба ще те уморят направо
![]()
![]()
Споко. Климатичето подухва като вечерен средиземноморски бриз. В момента е сиеста. Ти си затвори прозорците да не вземе да настинеш от течението,че да преебеш морето и първия мач.