Английска Висша Лига 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Английска Висша Лига 2012/2013
Съгласен съм с вас, но една почивка в края на януари или началото на декември(преди или след натоварения цикъл) ще се отрази добре. Няма да има контузии, ще има свежи играчи и от това ще има яки мачове и добро представяне в ЕКТ и големите форуми.
Както вече казахме Английските отбори се представят най-силно в ШЛ... от всички други. А ЕПЛ е най-доброто първенство именно заради динамиката и натоварването. Където всеки може да победи всеки... играе се през часове когато другите почиват... всеки губи точки. Това е ЕПЛ. Така и ще продължава да бъде.Alexx написа:Съгласен съм с вас, но една почивка в края на януари или началото на декември(преди или след натоварения цикъл) ще се отрази добре. Няма да има контузии, ще има свежи играчи и от това ще има яки мачове и добро представяне в ЕКТ и големите форуми.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Чета в трансфермаркт.де че Арсенал са привлекли Оливър Жиру от Монтпелие. Да им е честит. 

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
АРСЕНАЛ
Венгер тая година взима играчи много рано, все едно не е той
Сега ако вземе М'Вила + добър защитник, евентуално може и да вземем някоя титла..
Венгер тая година взима играчи много рано, все едно не е той

ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ
А Подолски, Жиру и МВила са страхотни попълнения, по-добри от Ван Перси, Шамак и Насри (примерно), защото ...
T.Henry14 написа:АРСЕНАЛ
Венгер тая година взима играчи много рано, все едно не е тойСега ако вземе М'Вила + добър защитник, евентуално може и да вземем някоя титла..
Мда, Мики Маус Къп например. Ако не се появи пак чичо Обафеми отнякъде.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

drvasko98 написа:А Подолски, Жиру и МВила са страхотни попълнения, по-добри от Ван Перси, Шамак и Насри (примерно), защото ...
Жиру е поне 2 класи над Шамак, а МВила няма да е по-безполезен от Насри

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Жиру трябваше да стане на 26 години, за да си покаже класата си в един сезон и да чуя че има такъв играч на света. Един страхотен сезон направи и Андре Пиер Жиняк, да се слави името му!
Смея да твърдя, че Шамак дойде като по-доказан играч от Жиру в Арсенал, та не знам за какви две класи говориш. А за МВила наистина бъдещето ще покаже, има потенциал. Но по принцип смятам, че на Арсенал му трябват 2 големи трансфера, а това може и да са качествени, но не са гръмки играчи, които да дадат шампионски манталитет на отбора.
Смея да твърдя, че Шамак дойде като по-доказан играч от Жиру в Арсенал, та не знам за какви две класи говориш. А за МВила наистина бъдещето ще покаже, има потенциал. Но по принцип смятам, че на Арсенал му трябват 2 големи трансфера, а това може и да са качествени, но не са гръмки играчи, които да дадат шампионски манталитет на отбора.
drvasko98 написа:Жиру трябваше да стане на 26 години, за да си покаже класата си в един сезон и да чуя че има такъв играч на света. Един страхотен сезон направи и Андре Пиер Жиняк, да се слави името му!
Казвам го защото съм гледал много мачове на Монпелие затова....

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.