Ще остане ли Левски извън Европа?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Ще остане ли Левски извън Европа?
при всички положения, трябва да стимулираме солидно Славия, Черно Море, че и Миньор да се хвърлят яко на ЦСКА. Нашите тежки мачове са на привършване-един Черноморец остана. Дербито с ЦСКА почти съм сигурен че го взимаме-такова усещане имам...в последния кръг може Лудогорец и Цска да се "заковат" с някой самоубийствен хикс...
...трябва да пробваме до последно-не бива да се отказваме.

Разбира се че ща са в 3-ката, нищо чудно и да цъфнат 1-ви... имат си ''сателитни отбори'' от който ще си вземат сигурни точки.
Последна промяна от Teo на 07 апр 2012 22:12, променено общо 1 път.
MainEventer написа:terrorist написа:я кажи вие кои бихте, а и от кои паднахте
Оксер, Марсилия, Динамо Букурещ, Артмедия, Удинезе, Лацио, Киево, Гент, Калмар, АИК, Спортинг Лисабон, 2:2 с бъдещия тогава шампион на Франция - Лил, след един нелеп автогол в последната минута и т.н.
Тъй като предния потребител изтъкна загуби от Милан и Атлетико, ще напиша загубите 0:2 от Барселона, 2:0 от Челси
Беверен, Тампере ги признавам за резили
Обаче щом за вас отпадане от Тулуза е достойно отпадане, аз ще кажа, че отпаданията от Дебрецен и Жилина са достойни.
Бате е два пъти участник в ШЛ. ШЛ дето вие само сте я гледали по телевизията. Участник в Лига Европа като е излизал от групите няколко пъти. Пак непосилно за вас. Направи равен с Ювентус 2:2 и т.н.
Дано участвате във евротурнирите , има и други клети отборчета като Беверен , Тампере и БАТЕ ! Трябва и тях да ги направите щастливи !
Последна промяна от DmG на 07 апр 2012 22:19, променено общо 1 път.
mig31bg написа:5kov,5rov написа:Върл ЦСКА-р съм и много ми се иска да не се класират за Европа, това ще им докара големи катаклизми (не че съм хейтър, просто ми е по-леко когато сините не са пред нас - някак си чувството, че не сме добре не е толкова осезаемо). Но истината е, че техните по-трудни мачове свършиха - дори ние и Локо Пд да ги бием няма къде другаде да губят точки; Черноморец от друга страна имат по-тежки мачове, Литекс ги виждаме, че още сега ще изостанат. Най-вероятния носител на Купата е Лудогорец, те са в челото, това значи, че 4ия ще играе в Европа. Както и да го погледнеш Левски няма за какво да се притеснява. Даже ако има добър коефициент бих заложил, че ще се класират, да не говорим, че като нищо ще са в тройката. Към феновете, отговорили с твърдо не - преди да злорадствате вложете малко мисъл, бъдете обективни.
Крайното класиране (най-вероятно според показаната игра и организация дотук):
1. Лудогорец
2. ЦСКА
3. Левски
4. Черноморец
5. Литекс
6. Локо Пд
7. Славия
и надолу. Лудогорец най-вероятно ще вземе и купата. Разбира се всичко е възможно във футбола.
Моля да премахнеш думите върл и ЦСКА-р от мнението си . Освен ЦСКА на 1 во място заклет ЦСКА-р няма как да има друго в главата си .Относно Левски , само служебно може да се класира за ЛЕ .
Ще ме прощаваш, ама върл не значи глупав. Казвам кое е най-вероятно. Иначе аз искам да сме вечно първи, а сините да ритат в Б окръжна. А когато отида на стадиона тайничко се надявам, че след рутинните победи срещу Светкавица и подобни последователно ще успеем да победим/излъжем и по-силните отбори. Когато викам, не викам за Лудогорец шампион. Не знам защо хората непрекъснато си мислят, че обективната оценка и желанията на хората са едно и също нещо.
Teo написа:Разбира се че ща са в 3-ката, нищо чудно и да цъфнат 1-ви... имат си ''сателитни отбори'' от който ще си вземат сигурни точки.
Кои са тези сателити ?
Ще станем морални шампиони 

[wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/9b040eb97ecef774c8826ca4d1a06400/tumblr_mhm1n2dspw1qk1fueo1_500.gif[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://thepeoplesperson.com/wp-content/uploads/2013/01/robin-van-persie-manchester-united-liverpool-goal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://thepeoplesperson.com/wp-content/uploads/2013/01/robin-van-persie-manchester-united-liverpool-goal.gif[/wrapimg][/offtopic]
- Mickey Mauser
Що за въпрос?
Левски е шампион тази година.
Да му мислят пръжките!
Левски е шампион тази година.
Да му мислят пръжките!

[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]
Може да не се класираме за ЕКТ,може да не сме даже в тройката,но имам странното предчувствие,че ЦСКА ще загуби вечното дерби

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
GreenLady написа:Ами като за начало..
НЕ си вярвайте толкова много,нямате футболистите нито ръководството за Европа,за шампиони е смешно да се говори.Очакванията на всички левскари всяка година са прекалено големи и при подобна криза оставате много разочаровани,докато в ЦСКА вече свикнаха на такива ''катастрофи'' и вижте колко лесно и спокойно излязоха от подобно на вашето положение.
Евала

Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!