100 ГОДИНИ БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Raoul_Duke
Re: Собственикът на Ботев подарява концерт на Дийп Пърпъл на фен
Първият български отбор, който чуква 100-така, заслужава проява от подобен калибър!
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]

Re: Ботев покани Борусия Дортмунд за 100-годишния юбилей
Ботев Пд vs. Борусия Дортмунд - Мач на 2012 за гр.Пловдив!
Ако наистина Диип Пърпъл дойдат за концерт по повод 100 годишнината на Ботев явно ще си направя една екскурзийка до Пловдив за концерта. 

Май малко избързваме с тези теми! казаха , че ще поканят световно известна група,но все още нищо не е официално.Същата работа и с Дортмунд!
Нека станат нещата,официални, пък тогава да коментираме!
- pasaden
- Контакти:
Re: Ботев покани Борусия Дортмунд за 100-годишния юбилей
Само се чудя кой ще е смелчагата, който ще разреши и ще се подпише,че носи отговорност такъв мач (който определено ще предизвика интерес и масово посещение), пък бил той и приятелски, да се играе на рушащ се стадион, който даже няма акт 16.
Много ми е интересно.
Много ми е интересно.
100 години символ на Пловдив
claudio написа:Май малко избързваме с тези теми! казаха , че ще поканят световно известна група,но все още нищо не е официално.Същата работа и с Дортмунд!
Кво ти пука? И да не са Пърпъл, със сигурност няма да е Анелия, нали така

Muscarin написа:claudio написа:Май малко избързваме с тези теми! казаха , че ще поканят световно известна група,но все още нищо не е официално.Същата работа и с Дортмунд!

hetfield написа:Muscarin написа:claudio написа:Май малко избързваме с тези теми! казаха , че ще поканят световно известна група,но все още нищо не е официално.Същата работа и с Дортмунд!
Да,и ако не е Дортмунд няма да е Миньор със сигурност.А аз бих се изкефил и на Норич.
И като се разнесе едно ей канари и тия долу на терена да се чудят публиката за кой вика.

- child in time
- Контакти:
bnborisov написа:Легендарните Дийп Пърпъл ще пеят на 100- годишнината на Ботев, научи единствено PlovdivNews.net. Собственикът на жълто- черните Цветан Василев явно е решил да направи юбилея грандиозен, след като вчера стана ясно, че европейски гранд, който по всяка вероятност ще е Борусия Дортмунд ще играе приятелски мач с Ботев.
Дийп Пърпъл са една от най-известните хард рок групи в историята, и са считани от мнозина за пионерите на хард рока и хеви метъла. От ръководството на Ботев ще направят всичко възможно концертът да е на стадион "Пловдив", за да може повече хора да присъстват.
Ако дойдат ще е празник за целия град! Пожелавам си го искрено ! Малко ме притеснява обаче че изтече инфо че догодина ще имат турне в Германия и край! Спират с концертите! Дано да не е вярно!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- Rooster1912
- Контакти:
hetfield написа:Muscarin написа:claudio написа:Май малко избързваме с тези теми! казаха , че ще поканят световно известна група,но все още нищо не е официално.Същата работа и с Дортмунд!
Да,и ако не е Дортмунд няма да е Миньор със сигурност.А аз бих се изкефил и на Норич.
Аз също бих се изкефил на Норич. Ще се сбъдне една моя мечта:)