Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

lordniki
Контакти:

Re: РистоскOFF

Мнениеот lordniki » 04 апр 2009 18:58

lakito7 написа:Тоя смешник не свири чиста дузпа за Левски и даде жълт картон на Гонзо.Голям НЕКАДЪРНИК!

Хахахахахахах - крайно време беше някой да не свири смешните дузпи за Уефски. Виждате с истинско съдииство колко сте добри :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Потребителски аватар
pivcoto
Контакти:

Re: Да закрият БНТ със закон

Мнениеот pivcoto » 04 апр 2009 19:01

Gil-galad написа:ако не сте чули, да знаете че георги иванов е вратар на левски...(според тея от БНТ естествено)

Хахаха и Шакиб не е Бензукан,а Минев...(според списъка със съставите в началото)...това граничи с олигофрения,меко казано.

Потребителски аватар
wrestlefan
Контакти:

Мнениеот wrestlefan » 04 апр 2009 19:07

Отново според БНТ, и в частност Ники Ибришимов, Динамо (Минск) е украински отбор. :lol:

Явно колегата ме е изпреварил. : :mrgreen:

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 04 апр 2009 19:14

Kobra666 написа:Нито картина като хората , нито звук ...нито добре разположени камери .Трагедия . За неадекватните коментатори да не говорим.По последния показател най-добре са Диемите ..и като анализи и що годе като коментатори на мачовете.

Ами пич ,за неадекватността на коментаторите е ясно, в смисал аз от как се помя си е така примерно Чено Море прави голова атака ,а нащто коментаторче мранка под носа си "как видиш ли некав футболист играл преди 17 сезона в грузинското правенство и се бил оженил за чеченка след като разбрал ,че тя била от национала по джудо на СССР " тва в кавичките е моя измислица ,пример, ала коментара е подобен .Но при ситуация да кажем ,некав недагав тъч в центара за ЛеФски и коментатора реве като магаре как това е нещо подобно на 100% гол и как Сините биха могли да отбележат и бла ,бла ,бла. Тка ,че не се сардете на вашите си кадри! :D
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 04 апр 2009 19:44

Мафия,Мафия :( Титаните купиха ТИМ, БФС , Ристосков, Бате Бойко, Бате Gойко, Батков и БАТЕ :cry:
Мафия брадче, Не знам кво ше става ше видим като седнат чорни,специаlнiя и Авраам Гранд с Борaт,Рабех,Бижутера и Гонзо-дуспата на Тайна вечеря в елитен ресторант със стари градски песни и чалга :roll:
Може да направят план Маршaл за превземането на Championse League с помощта на троянски кон :|
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
sandri4ka_1914
Контакти:

Re: Христо Йофоф - Бижутера

Мнениеот sandri4ka_1914 » 04 апр 2009 19:47

Така в тези две страници до тук, странно защо след като това е форума на Левски, виждам мнозинство на четирибуквието (трибуквието), на червени "ултраси". Красивите голове понякога са предвождани от красиви пропуски, тва го умее само Йовов! И да го псувате, и да му се смеете Йовов ще си ги вкарва не го мислете толкова. Спете спокойно ;)
Там, под синьото небе,
под светлините на "Герена",
бушува синьото море,
притихва цялата вселена.

Там, под синьото небе,
Левски пак лети напред.
Смело лъвското сърце
смазва всички врагове.

http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
sandri4ka_1914
Контакти:

Мнениеот sandri4ka_1914 » 04 апр 2009 19:49

RED_FOX написа:Не искам да ставам "лош пророк", но според мен тая пролет Бижутера ще ни донесе номер 32, така че ако обичате всички се отнасяйте с уважение към него :)))) Ице, да си жив и здрав и да продължаваш в същия дух...сектор "Г" е зад теб! :))))))

Колкото и да ви пропускат нападателите (извинявам се, че не им знам имената) агитката на Левски зад тях няма да застане. Това е доста странно изказване, но все пак благодарим ви за подкрепата!
Там, под синьото небе,
под светлините на "Герена",
бушува синьото море,
притихва цялата вселена.

Там, под синьото небе,
Левски пак лети напред.
Смело лъвското сърце
смазва всички врагове.

http://vbox7.com/play:208c07ec

mbrr
Контакти:

Мнениеот mbrr » 04 апр 2009 19:54

Дузпа- 100%, втори жълт картон на Манолов- спестен, даден на Юруков, ей тъй да мине номера. Всяко единоборство, в което е видяно фаул за морето, на Танко ръцете все на врата на Гонзо. Дано просто е толкова прост, а не да е взел премията предварително.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 04 апр 2009 20:08

sandri4ka_1914 не се притеснявай, няма да си загубим съня заради Бижутера и ювелирните му изпълнения. Да ти кажа специално аз препочитам един централен нападател вкара 10 грозни, отколкото само един гол, но красив. Колкото до това, че има цесекари тук, ами това е съвсем в реда на нещата, убедем съм, че ако утре загубим или пък завършим наравно със Славия също ще има левскари, които ще изкажат мнението си за мача, няма нищо странно нито пък чудно в това.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
LocoMotion

Мнениеот LocoMotion » 04 апр 2009 20:35

Е, тая глава, която заставаше на кадъра на тв камерата, такова чудо от години не съм гледал! Все едно съм на стадиона, ама ако някой така ми закриваше изгледа, щях да го блъсна , за да гледам! Това не може да е национална телевизия :P

Върни се в “Архив”