baraba написа:Beladona написа:Achtung_Juden написа:Ми в Тема спорт е на хранилка. Иначе вие гледам одобрявате медии, които пишат оптимистични неща за вас. Те са правдоподобно, а останалите са платени. А иначе беззъбият дърпат си позволява да плюе по Левски, защо аз да не му акам в щърбата уста? Гледам го и за Пеевски много говори, ама за Инджето нито дума.
Дърпатката е страшно зле като човек, баща му с левскар...никакви принципи , няма чест няма достойнство!!!
Утре ще припознае Левски за ЦСКА !!! Все пак баща му е от Левски ....на Дани Тъпото баща му също е от Левски !!!
Та тези двамата са едно от най-активните радетели за пребоядисването .....те просто не са истински цесекари !!!
Аха , ясно , значи щом баща му е левскар , значи Дърпатов не може да е ЦСКА-рТипична логика на ... подуенец
Сега щом дядо ми е бил Локомотивец , значи и аз не мога да съм от ЦСКА
Не напразно всеки втори ти казва да си пиеш хапчетата навреме
Може да е всякакъв , значи е имало семейни драми и малката Дърпатка е страдално дете , затова казвам , че не е виновен и не бива да го обвиняваме !!! Той е припознавач , заради тежко детство ...баща Левскар !!! Дядо ти Локо , баща ти Левски , ти профи припознавач, така ли сте родово вие ???