Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот santiliana » 02 авг 2012 20:58

zlobul написа:предлагам да се смени името на темата на "Боза 2012"

Злоби, приятелю, бозата си е една от най-любимите напитки от детството ни ;)
По-скоро да се създаде една обобщаваща тема "ПРОВАЛ- 2012" и периодично да се сменят частите както в сапунките- "СЕЗОН - първи, втори, трети и т.н."
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 02 авг 2012 21:06

lazio1997 написа:
santiliana написа:
Levski4Ever написа:Една от великите смени беше срещу Лил. :lol: Нямам нищо против Ясен. Той е добър треньор и позитивен човек, който предава позитивизма си на играчите, но за Левски трябва нещо повече. Трябва освен позитивна личност, да е страшен тактик, както и да всява респект. Може би чужденец. Вече не знам. Може би пък трябва да се даде време на Илиан. Имаме ли друга опция въобще...?

аз също нямам нищо против Ясен. Дори уважението ми към него е голямо след всичко, което направи пролетта за Левски. Малко са хората като него, които биха се захванали да работят без претенции и изисквания... Но въпреки всичко и аз съм на мнение, че на Илиан му е нужно малко време и най-вече СПОКОЙСТВИЕ за работа. Убеден съм, че ще започнем да показваме и по-добри игри. Стига такива госпожички като Гаджев да не решат, че не им се играе в даден момент и да не се "влагат" в мачовете. Няма ли хъс, жажда за игра и стремеж към победа- който и да ни е треньор- все на този хал ще сме си. Просто на Левски са му нужни играчи, които са гладни за успехи и искат да ги постигат с нашата фланелка. Всичко друго са празни приказки, момчета...

Ами надъхването е до известна степен роля на треньора. Ще кажеш, че те са професионалисти и няма какво да ги надъхва - това е така до една степен, но треньора също има важна роля. Илиан ми се вижда твърде спокоен...

Ясен също не е от "кибритлиите". Както беше и Мъри. Ако искаме надъхвач- да бяхме си оставили Вили Вуцов- след мач ризата му беше като от пералнята :) . Незнам, всичко е относително. Едно е ясно- нямаме ли футболисти, които "отвътре" да си го имат хъса и спортната злоба- все такива кофти мачове ще гледаме. Кой примерно е мотивирвал Драгич, Топчо, Боримиров? Никой. Това си е заредено вътре в тях. Единствено може евентуално да се наложи допълнителна мотивация само когато се отнася до двубой с много по-слаб отбор от нас и е нормално до някъде да се получи подценяване (особено ако малко преди това е постигнат някой успех над по-силен тим). Но ролята на треньора е най-вече в подреждането на отбора, поставянето на точните хора на точните места, извършването на своевременни и правилни смени и най-вече да си води правилно ТАКТИЧЕСКИ мача. Естествено, тренировките са си отделна тема...
и направил небето синьо!

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 02 авг 2012 21:42

santiliana написа:Ясен също не е от "кибритлиите". Както беше и Мъри. Ако искаме надъхвач- да бяхме си оставили Вили Вуцов- след мач ризата му беше като от пералнята :) . Незнам, всичко е относително. Едно е ясно- нямаме ли футболисти, които "отвътре" да си го имат хъса и спортната злоба- все такива кофти мачове ще гледаме. Кой примерно е мотивирвал Драгич, Топчо, Боримиров? Никой. Това си е заредено вътре в тях. Единствено може евентуално да се наложи допълнителна мотивация само когато се отнася до двубой с много по-слаб отбор от нас и е нормално до някъде да се получи подценяване (особено ако малко преди това е постигнат някой успех над по-силен тим). Но ролята на треньора е най-вече в подреждането на отбора, поставянето на точните хора на точните места, извършването на своевременни и правилни смени и най-вече да си води правилно ТАКТИЧЕСКИ мача. Естествено, тренировките са си отделна тема...

Според мен Ясен има онова качество, за което ми е говорил баща ми, че притежава Люпко Петрович, а именно да успее да изтиска максималното от играчите и да ги подреди, така че това да стане. Не мога да кажа вярно ли е това за Люпко, защото съм бил твърде малък, за да разбирам нещо от футбол, когато ни е бил треньор, но мисля, че това важи за Ясен. Да, не е супер треньор, но имаше Гара, Жо и Тасевски - 7 точки в групата на ЛЕ - толкова си може. Наложи му се да се оправя с тотално съсипания миналогодишен отбор - оправи се...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 02 авг 2012 22:31

lazio1997 написа:Според мен Ясен има онова качество, за което ми е говорил баща ми, че притежава Люпко Петрович, а именно да успее да изтиска максималното от играчите и да ги подреди, така че това да стане. Не мога да кажа вярно ли е това за Люпко, защото съм бил твърде малък, за да разбирам нещо от футбол, когато ни е бил треньор, но мисля, че това важи за Ясен. Да, не е супер треньор, но имаше Гара, Жо и Тасевски - 7 точки в групата на ЛЕ - толкова си може. Наложи му се да се оправя с тотално съсипания миналогодишен отбор - оправи се...

А баща ти споменавал ли е за клилатата фраза на Люпко:

Играли сме добро,а сме немали шансу. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 02 авг 2012 22:49

Муслин имаше още по-крилата фраза: "Ни смо били добро мотивисани..." ;)
Но за Люпко е истина- наистина съумяваше от едни посредствени към момента играчи, да изстиска максимума от възможностите им, че даже някои надскочиха себе си...Такива като "майстора" вече трудно се намират...
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 02 авг 2012 22:49

Гледам в момента Сараево - Зета и още повече се отчайвам. Отбори от Босна и Черна гора играят толкова бърз и динамичен футбол, а ние сме като баби. Сулич и Хюсеинович отново си правят каквото поискат, много бързи, пробивни и двамата. Играят с голяма лекота и се движат постоянно по цялата атака. Определено бих се радвал да са в Левски, но точно в този Левски - едва ли.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 02 авг 2012 22:57

Какво мрънкате?Бихме ли Героя?Бихме го!

Всичко е добре обмислено!
Догодина ще ни подценят и с лекота ще прескочим първият кръг!

Искахте ЦЗ-ето ви звездата на Бирое!

А стига сте мрънкали! :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 02 авг 2012 22:58

south_division написа:Гледам в момента Сараево - Зета и още повече се отчайвам. Отбори от Босна и Черна гора играят толкова бърз и динамичен футбол, а ние сме като баби. Сулич и Хюсеинович отново си правят каквото поискат, много бързи, пробивни и двамата. Играят с голяма лекота и се движат постоянно по цялата атака. Определено бих се радвал да са в Левски, но точно в този Левски - едва ли.

тъкмо щях да пиша и аз подобно нещо...Този Сулич ми пълни душата- бърз,техничен, играе с много желание...Като ги гледам и двата тима, ние- БГ отборите сме си на опашката. Може би Лудогорец към момента е по-добре, но не достатъчно.Има много, много работа да се върши откъдето и да се погледне. Определено такива като Сулич са добре дошли при нас ;)
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 02 авг 2012 23:07

Интерестно е ,че такива като Сулич можем да вземем 2-3 ,но въпроса е къде гледат нашите скаути.Кой ги доведе тия туристи

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 02 авг 2012 23:18

Обичам Левски написа:Интерестно е ,че такива като Сулич можем да вземем 2-3 ,но въпроса е къде гледат нашите скаути.Кой ги доведе тия туристи

е как къде?! В Ал Ахли (Доха) - за Опоку, в резервите на Витория Сетубал- за Силва и т.н.
и направил небето синьо!

Върни се в “Архив”