soilwork написа:Аве Конан къде изчезна??? Да не е с бан ? Днес не съм го мяркал -което е необичайно
Изглежда е с бан, но се мерна.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
soilwork написа:Аве Конан къде изчезна??? Да не е с бан ? Днес не съм го мяркал -което е необичайно
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Achtung_Juden написа:Тоя Дърпатков голям информатор стана. Миналата година беше готов да го налапа на Божков с все топките, сега го е лапнал на Ганчев. Ама така е, кинти трябват, особено сега, когато няма зъби. Щом тоя скъсаняк и клошар стана лидер на припознавате - нивото е много ниско.

baraba написа:Achtung_Juden написа:Тоя Дърпатков голям информатор стана. Миналата година беше готов да го налапа на Божков с все топките, сега го е лапнал на Ганчев. Ама така е, кинти трябват, особено сега, когато няма зъби. Щом тоя скъсаняк и клошар стана лидер на припознавате - нивото е много ниско.
Викаш Москов Кетъринга и Коцеефф са ви по-близки на Подуенци , с типичните за вас манипулации и фалшификацииУсещаш ли , как мИчтите ви за ЦСКА в кома с централен нападател баба Дора и "освежител" така обичания от вас БожкоОФФ , стават все по-голям мираж
За това ли ти е толкова гадничко и посинял от злоба храчиш по един ЦСКА-р ?
Achtung_Juden написа:Какво общо има тоя с журналистиката изобщо? Че е на хранилка във вестника на Ганчев - Тема спорт. И служи за пропаганда, за това по цял ден се мъчи да изкара, че Литекс е станало ЦСКА. Тия, дето се нагласят според вятъра им се вика 'леки жени'.
Бараба, направо съм доволен, че това е лицето на припознавачи. Един ветропоказател, който прилича на скитник. И между другото никога не съм виждал по-придворна писарушка от тоя.

golemia написа:baraba написа:Achtung_Juden написа:Тоя Дърпатков голям информатор стана. Миналата година беше готов да го налапа на Божков с все топките, сега го е лапнал на Ганчев. Ама така е, кинти трябват, особено сега, когато няма зъби. Щом тоя скъсаняк и клошар стана лидер на припознавате - нивото е много ниско.
Викаш Москов Кетъринга и Коцеефф са ви по-близки на Подуенци , с типичните за вас манипулации и фалшификацииУсещаш ли , как мИчтите ви за ЦСКА в кома с централен нападател баба Дора и "освежител" така обичания от вас БожкоОФФ , стават все по-голям мираж
За това ли ти е толкова гадничко и посинял от злоба храчиш по един ЦСКА-р ?
За миража не бързай много щото накрая реалността е друга!Да не остане ЦСКА-Литекс/София/ без играчи под влияние на една миражна Първа дивизия преминаваща в реална Четвърта дивизия!!!

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта