ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот GOLEADOR » 18 юни 2016 21:37

angelco77 написа:
Ние сме казали,бе пич!Колко пъти трябва да повтаряме!

Ако сте викали "Вън ГГ от Ловеч" (или нещо от сорта) и издигали винили срещу него,не съм разбрал.Но предполагам,че щом не е отразено в медиите такова нещо не се е случвало.[/quote]
:shock:[/quote]
Кое не разбра?Ето ти пример,това е от мача ни с Рапид през 2010:
[offtopic]Изображение[/offtopic]
Покажи ми нещо подобно от ваш мач.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 18 юни 2016 21:38

Искрено съжалявам фенове като 82,Петко,Васко.Не заслужават това,ама нема такава държава,нема такъв педераски БФС!
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 18 юни 2016 21:41

angelco77 написа:Искрено съжалявам фенове като 82,Петко,Васко.Не заслужават това,ама нема такава държава,нема такъв педераски БФС!

:roll:

Да раазбирам ли, че пак си искаш "Литекс" / това е фирма на жужето все пак... /...

Последна промяна от Haralampy на 18 юни 2016 21:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 юни 2016 21:43

Shaka написа:По отношение на Литекс и Ловеч винаги е имало едни известно медийно затъмнение. Така например на мачове на които съм бил и е имало поне 1200/1500 зрители редовно съм чел , че са били 300 или 500. Отделно отношенията между ГГ и особено гардовете му организираните фенове на отбора са публична тайна. И макар и верни , момчетатанеса много по обективни причини . № джипа мутри са достатъчни да плашат някакви ученици.

Този спор вече съм го водил с 1982 (ако не се лъжа).Приемам,че ГГ е мутрата и хората ги е страх да викат срещу него,но поне феновете можеше да не скандират Литекс,а Осъм (примерно).Так си поддържате отбора без да подкрепяте ГГ.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 18 юни 2016 21:46

suni написа:Община Ловеч ще гласуват бюджета на новото ФК на 28.06.,.. ще гласуват и името /има няколко предложения/.

Не те ли е срам да го напишеш това?
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 18 юни 2016 21:48

GOLEADOR написа:
Shaka написа:По отношение на Литекс и Ловеч винаги е имало едни известно медийно затъмнение. Така например на мачове на които съм бил и е имало поне 1200/1500 зрители редовно съм чел , че са били 300 или 500. Отделно отношенията между ГГ и особено гардовете му организираните фенове на отбора са публична тайна. И макар и верни , момчетатанеса много по обективни причини . № джипа мутри са достатъчни да плашат някакви ученици.

Този спор вече съм го водил с 1982 (ако не се лъжа).Приемам,че ГГ е мутрата и хората ги е страх да викат срещу него,но поне феновете можеше да не скандират Литекс,а Осъм (примерно).Так си поддържате отбора без да подкрепяте ГГ.

ДА приемем че писмени искания като на Черно Море по време на мач са били твърде неуспешни. Както и не си бил свидетел на събития, на които аз съм бил.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 18 юни 2016 21:49

Haralampy написа:
angelco77 написа:Искрено съжалявам фенове като 82,Петко,Васко.Не заслужават това,ама нема такава държава,нема такъв педераски БФС!

Да раазбирам ли, че пак си искаш "Литекс" / това е фирма на жужето все пак... /...

Ламби,отбора на град Ловеч бе закупен и преименуван.

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 18 юни 2016 21:50

angelco77 написа:
suni написа:Община Ловеч ще гласуват бюджета на новото ФК на 28.06.,.. ще гласуват и името /има няколко предложения/.

"Срам" е непозната концепция за припознавачите.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 18 юни 2016 21:51

Кашчей написа:

Първо бюЖета, а след това името.. , а едва след това иде създаването и съдебната регистрация, ама ще има бюджет де :mrgreen:

Ад-то си го има /общинско е/, за играчите Гришата е обещал да помогне /безвъзмездно/.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 18 юни 2016 21:53

Shaka написа:
angelco77 написа:

"Срам" е непозната концепция за припознавачите.

Исках да ви зарадвам. :(
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Върни се в “Архив”