Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот wilge » 02 авг 2012 20:25

THE G.A.M.E написа:
futbolqga написа:А колко време беше дадено на Мъри и Наско?Дайте толкова време на сегашния ни треньор и ще направи чудеса, но докато феновете сами тровят атмосферата в отбора, няма как да се получат нещата...

Е да, но дори и при отпадането от Беверен се виждаше някакъв стил и подредба.
А сега, някой може ли да посочи нещо такова в мачовете със Сараево ?
Каква беше идеята и концепцията за мачове на Илиев ?? :roll:

Факт е, че след 2 месеца подготовка, към момента Левски няма изчистен/характерен начин на игра.
Няма дори и идея за това ...

Та дори не е ясен/избистрен титулярният състав !
Не е ясно, кой къде и какво ще играе ...
Съжалявам, но това е несериозно.

Да, Илиан има своето време ... ( вероятно до Коледа ) ... Но после, ако няма никаква разлика с настоящото спортно-техническо състояние на отбора, да не се сърди на никой !! ... ;)

Ил. Ил. така е объркал тактическата постройка, че в момента не се знае кой е халф, кой бек, кой е ляв, кой- десен, кой е офанзивен, кой е дефанзивен. Хора от средата се щурат покрай тъч линията, при контраатака на противника защитниците ни (особено крайните) са все още в половината на съперника. Един подава за двойно и тръгва напред, а другия вместо да го изведе връща топката на първия свободен играч зад него. Циркът още не е пълен. Чакайте да започне първенството. Ако продължава в този стил, а не виждам как би го сменил, по Коледа никой освен статистиците няма да си спомня за Ил. Ил. Звучи несериозно, но май пак ще викаме Ясен.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 02 авг 2012 20:30

Че да се "преборим" за почетното 4-то място, нали?! ;) И отбори като Локо Пд да ни обръщат мачове от 2:0 за нас до 3:2 за тях. Не, мерси...
Все си мисля, че ако до Нова година нещата са на този хал, много хора ще се сменят...
Последна промяна от santiliana на 02 авг 2012 20:32, променено общо 1 път.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 02 авг 2012 20:30

wilge написа:Ил. Ил. така е объркал тактическата постройка, че в момента не се знае кой е халф, кой бек, кой е ляв, кой- десен, кой е офанзивен, кой е дефанзивен. Хора от средата се щурат покрай тъч линията, при контраатака на противника защитниците ни (особено крайните) са все още в половината на съперника. Един подава за двойно и тръгва напред, а другия вместо да го изведе връща топката на първия свободен играч зад него. Циркът още не е пълен. Чакайте да започне първенството. Ако продължава в този стил, а не виждам как би го сменил, по Коледа никой освен статистиците няма да си спомня за Ил. Ил. Звучи несериозно, но май пак ще викаме Ясен.

Не виждам какво му е несериозното да извикаме Ясен. Той показа две много важни неща - 1-во: футбола го разбира, 2-ро: Не е страхливец - Левски имаше нужда от помощ през пролетта и Ясен се притече веднага. Илиан имаше предложение, но се уплаши. Е, извинявай, ама досега нито един страхлив треньор не е прокопцал в Левски.
За мен, още след напускането на Костов, най-удачния вариант беше Ясен Петров. На него трябваше да се даде кредит на доверия, а не Гонзо да му се бърка, но това е друг въпрос...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 02 авг 2012 20:33

lazio1997 написа:
wilge написа:Ил. Ил. така е объркал тактическата постройка, че в момента не се знае кой е халф, кой бек, кой е ляв, кой- десен, кой е офанзивен, кой е дефанзивен. Хора от средата се щурат покрай тъч линията, при контраатака на противника защитниците ни (особено крайните) са все още в половината на съперника. Един подава за двойно и тръгва напред, а другия вместо да го изведе връща топката на първия свободен играч зад него. Циркът още не е пълен. Чакайте да започне първенството. Ако продължава в този стил, а не виждам как би го сменил, по Коледа никой освен статистиците няма да си спомня за Ил. Ил. Звучи несериозно, но май пак ще викаме Ясен.

Не виждам какво му е несериозното да извикаме Ясен. Той показа две много важни неща - 1-во: футбола го разбира, 2-ро: Не е страхливец - Левски имаше нужда от помощ през пролетта и Ясен се притече веднага. Илиан имаше предложение, но се уплаши. Е, извинявай, ама досега нито един страхлив треньор не е прокопцал в Левски.
За мен, още след напускането на Костов, най-удачния вариант беше Ясен Петров. На него трябваше да се даде кредит на доверия, а не Гонзо да му се бърка, но това е друг въпрос...

а и уцелва със смените- точните хора в точното време. :)
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 02 авг 2012 20:37

Една от великите смени беше срещу Лил. :lol: Нямам нищо против Ясен. Той е добър треньор и позитивен човек, който предава позитивизма си на играчите, но за Левски трябва нещо повече. Трябва освен позитивна личност, да е страшен тактик, както и да всява респект. Може би чужденец. Вече не знам. Може би пък трябва да се даде време на Илиан. Имаме ли друга опция въобще...?
Изображение

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 02 авг 2012 20:39

Съгласен съм с оценката ти за Ясен. Под несериозно имах предвид, че тъкмо го назначиха за директор на школата, което е изключително важно и за трети път ще го викат на пожар. Иначе той е моят фаворит в момента.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 02 авг 2012 20:42

Levski4Ever написа:Една от великите смени беше срещу Лил. :lol: Нямам нищо против Ясен. Той е добър треньор и позитивен човек, който предава позитивизма си на играчите, но за Левски трябва нещо повече. Трябва освен позитивна личност, да е страшен тактик, както и да всява респект. Може би чужденец. Вече не знам. Може би пък трябва да се даде време на Илиан. Имаме ли друга опция въобще...?

Имаме. Опцията се казва дуетът СС, но докато мустака е в клуба не ми се вярва. Още по-малко вероятно е завръщането на Сираков при наличието на Тоньо, който се е бетонирал по-здраво и от Тара...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 02 авг 2012 20:43

Levski4Ever написа:Една от великите смени беше срещу Лил. :lol: Нямам нищо против Ясен. Той е добър треньор и позитивен човек, който предава позитивизма си на играчите, но за Левски трябва нещо повече. Трябва освен позитивна личност, да е страшен тактик, както и да всява респект. Може би чужденец. Вече не знам. Може би пък трябва да се даде време на Илиан. Имаме ли друга опция въобще...?

аз също нямам нищо против Ясен. Дори уважението ми към него е голямо след всичко, което направи пролетта за Левски. Малко са хората като него, които биха се захванали да работят без претенции и изисквания... Но въпреки всичко и аз съм на мнение, че на Илиан му е нужно малко време и най-вече СПОКОЙСТВИЕ за работа. Убеден съм, че ще започнем да показваме и по-добри игри. Стига такива госпожички като Гаджев да не решат, че не им се играе в даден момент и да не се "влагат" в мачовете. Няма ли хъс, жажда за игра и стремеж към победа- който и да ни е треньор- все на този хал ще сме си. Просто на Левски са му нужни играчи, които са гладни за успехи и искат да ги постигат с нашата фланелка. Всичко друго са празни приказки, момчета...
и направил небето синьо!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 02 авг 2012 20:54

предлагам да се смени името на темата на "Боза 2012"
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 02 авг 2012 20:54

santiliana написа:

аз също нямам нищо против Ясен. Дори уважението ми към него е голямо след всичко, което направи пролетта за Левски. Малко са хората като него, които биха се захванали да работят без претенции и изисквания... Но въпреки всичко и аз съм на мнение, че на Илиан му е нужно малко време и най-вече СПОКОЙСТВИЕ за работа. Убеден съм, че ще започнем да показваме и по-добри игри. Стига такива госпожички като Гаджев да не решат, че не им се играе в даден момент и да не се "влагат" в мачовете. Няма ли хъс, жажда за игра и стремеж към победа- който и да ни е треньор- все на този хал ще сме си. Просто на Левски са му нужни играчи, които са гладни за успехи и искат да ги постигат с нашата фланелка. Всичко друго са празни приказки, момчета...

Ами надъхването е до известна степен роля на треньора. Ще кажеш, че те са професионалисти и няма какво да ги надъхва - това е така до една степен, но треньора също има важна роля. Илиан ми се вижда твърде спокоен...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Върни се в “Архив”