ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Megatron_69 » 18 юни 2016 20:28

Shaka написа:
Megatron_69 написа:Ние (ЦСКА) в ролята на Лъва изяждаме- (Литекс) в ролята на антилопа.Пита се в задачата ,когато Лъвът изяде Антилопата,той Антилопа ли става или си остава просто Лъв изял Антилопа....За едни моралисти питам???

Какъв Лъв бе хахаха. Втази ситуация антилопата го е сложила на лъва , облякла му е козинката и вика Мъъъъррррр, мяууууу... :lol:

Само стой и гледай....И ще ти се изясни....
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 юни 2016 20:29

Shaka написа:
Кашчей написа:
Megatron_69 написа:
Кашчей написа:
Megatron_69 написа:Ние (ЦСКА) в ролята на Лъва изяждаме- (Литекс) в ролята на антилопа.Пита се в задачата ,когато Лъвът изяде Антилопата,той Антилопа ли става или си остава просто Лъв изял Антилопа....За едни моралисти питам???

хахахаха.... ми май лъвът всъщност е просто преименувана антилопа, та няма как антилопа да изяде антилопа!
ПП- Извинявай за грубият и директен въпрос, но всички припознавачи ли сте толкова неумни та постоянно привеждате изключително тъпи и неосъществими примери?!?

Допускаш доста грешки и най-голямата е ,че се мислиш за по-умен от другите....

От другите не, но от теб, с тези саванни сравнения-да!

Не се подценявай толкова. Иначе летвата не е висока. Припознавачите с конкурс саги избирали. ;)

Мегатронът държеше да не съм по-умен от него, обаче и да се насиля ще ми е трудно да не съм!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 18 юни 2016 20:30

Кашчей написа:
Megatron_69 написа:
sin4ec написа:Не знам дали Коцев е прав и дали Правната и ЛК са взели решение. Но забавянето и умуването там е очевидно. Или ще изпипат нещата на 100%, или наистина ще обявят подобно решение. Защото ЛК може и да направи компромис и да даде лиценз на Етрополе. Но в случая има очевидно нарушение на лицензионните правила и срокове. И това ви е ясно много добре. И ако друг клуб или клубове оспорят даден по такъв начин лиценз в съда, вероятността да спечелят е огромна. И тогава настава такава каша, че не е за разправяне.
Колкото и да е странно, ВБ все още държи последния коз в ръката си. И ако изобщо иска да се занимава, и ако предложи план, който бъде приет от кредиторите, ще се получи доста конфузна ситуация.

Ако ще е ВБ, по-добре да ни закриват,отколкото да сме ви к..ви.....

Литекс кога са били курви на Божков?!

Ти тъп ли си или се правиш на такъв???

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 18 юни 2016 20:30

angelco77 написа:
Beladona написа:
Кашчей написа:
Beladona написа:Ангелко, ако ЦСКА се оздрави и гришата не си направи номера и Литекс си остане така...тогава какво ще правиш ? :)

Въпросът ти е много гаден и не особено коректен, но пък е възможен. Ти какво ще направиш на негово място-в град с около 40 000 жители, 3/4 от които не ги ебе за футбола изобщо.. ?!

Аз щях да спра да ходя на мачове на Литекс , в мига , когато идиота вкара оркестъра в А сектор.

Аз Ангелко го уважавам супер много и не бих искал да го засягам . Просто бях директен.

Мача за купата с Левски май ми беше последния!

Ако сме живи след 15 години може пак да имаме отбор.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 юни 2016 20:33

Beladona написа:
Кашчей написа:
Beladona написа:
Кашчей написа:
Beladona написа:Ангелко, ако ЦСКА се оздрави и гришата не си направи номера и Литекс си остане така...тогава какво ще правиш ? :)

Въпросът ти е много гаден и не особено коректен, но пък е възможен. Ти какво ще направиш на негово място-в град с около 40 000 жители, 3/4 от които не ги ебе за футбола изобщо.. ?!

Аз щях да спра да ходя на мачове на Литекс , в мига , когато идиота вкара оркестъра в А сектор.

Аз Ангелко го уважавам супер много и не бих искал да го засягам . Просто бях директен.

Аз също бях директен, без да неуважавам някого, само че ти изхождаш от съвсем друга позиция когато му задаваш въпроса. Сигурен съм, че на негово място нямаше да си толкова уверен в правотата си, както и аз също. В София много често забравяте, че не всички градове у нас са София.

Може , не съм се замислял. Питах го чисто приятелски. Ако ЦСКА изчезне , аз спирам с тази тъпотия БГ футбол !!!

За момента най-тъпото във футбола у нас е БФС-няма по тъпо нещо от него! А когато едно нещо е тъпо, то трудно може да има остри мисли и решения!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 18 юни 2016 20:33

Между другото, нивото на този форум рязко е паднало.Така че се омитам.Просто за да спориш с простака,трябва умишлено да му паднеш на нивото.А на това ниво, простака побеждава.Празнувайте победители сте!!!!!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 юни 2016 20:34

Megatron_69 написа:Ако ще е ВБ, по-добре да ни закриват,отколкото да сме ви к..ви.....

Може и да не е той. Костадинов смънка нещо подобно, но то тези години толкова неща се смънкаха, та логично вие не вярвате вече на нищо. Страничните наблюдатели-също. Но този цирк продължи твърде дълго и е време да прикл'чва. Както и този мач, та мойте любимци да запишат първа победа на европейско!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 18 юни 2016 20:34

Megatron_69 написа:Между другото, нивото на този форум рязко е паднало.Така че се омитам.Просто за да спориш с простака,трябва умишлено да му паднеш на нивото.А на това ниво, простака побеждава.Празнувайте победители сте!!!!!

Браво, като се ометеш нивото рязко ще се качи!
Последна промяна от Shaka на 18 юни 2016 20:35, променено общо 1 път.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 юни 2016 20:35

Megatron_69 написа:Между другото, нивото на този форум рязко е паднало.Така че се омитам.Просто за да спориш с простака,трябва умишлено да му паднеш на нивото.А на това ниво, простака побеждава.Празнувайте победители сте!!!!!

Твоето ниво определено е много високо!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 18 юни 2016 20:36

Shaka написа:
angelco77 написа:
Beladona написа:
Кашчей написа:

Мача за купата с Левски май ми беше последния!

Ако сме живи след 15 години може пак да имаме отбор.

Ще има ФК в Ловеч,.. много скоро ще се възроди. Чух че Гришата ще помогне с момчета от школата и със спонсорство.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Върни се в “Архив”