Мнениеот TodorT » 23 юли 2013 22:21
Написах го в спам темата, ето и тука ще го споделя. Тази вечер 200 човека пред НС правиха зулуми. Да, видях как лично протестиращи биеха полицаи по главата, а после се оплакват! Съжалявам, ама това беше! Има доста протестиращи, които правят нещата мирно и те получават моите адмирации, но за такива простотии от страна на протестиращите.... сори!
200 човека правят зулуми и не може да мине един автобус. Омръзна ми и на мен вече! Полицията ги изигра! Депутатите и министрите са вътре и в момента ще ги изведат през централния вход. Просто пуснаха рейса за примамка, за да отидат хората пред него и сега като отстрани няма нищо колите на НСО ще минат като на парад!!! Току що Димитър Анестев се включи от НС и каза, че всички за вътре А всички реват срещу полицията, ама аз видях по БТВ как протестиращи бият полицаи по главата, а полицаите само бутат с щитове. Наясно ли си ако това беше в друга държава какво щеше да се случи?! Просто протестите щяха да бъдат сгазени! Миналата година така имаше два дена протести в Англия, зулуми, затворени кръстовища и полицията като мина, протестиращите както бяха наседали по градинките и шосетата така подскочиха и се изметоха!!!