Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот Обичам Левски » 02 авг 2012 00:16

Thsmith написа:
Обичам Левски написа:Докато Батков е собственик и във Левски не са Мъри и Наско Сираков така ще е.Поздравявам тези,които го махнаха със поредния ни европодвиг

Мда викаш при Сафарито и правилния не се случваха отпадания от 10 малки негърчета които са във втора дивизия в момента и буквално полу аматьорски отбор... хора кото ходят на работа и тренират в свободното си време.

Така е обаче играхме във Шл И достигнахме до 1/4 финал на Уефа.А сега всяка година резили.Неможе така да стават нещата във Левски

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 02 авг 2012 12:04

Обичам Левски написа:
Thsmith написа:
Обичам Левски написа:Докато Батков е собственик и във Левски не са Мъри и Наско Сираков така ще е.Поздравявам тези,които го махнаха със поредния ни европодвиг

Мда викаш при Сафарито и правилния не се случваха отпадания от 10 малки негърчета които са във втора дивизия в момента и буквално полу аматьорски отбор... хора кото ходят на работа и тренират в свободното си време.

Така е обаче играхме във Шл И достигнахме до 1/4 финал на Уефа.А сега всяка година резили.Неможе така да стават нещата във Левски

А колко време беше дадено на Мъри и Наско?Дайте толкова време на сегашния ни треньор и ще направи чудеса, но докато феновете сами тровят атмосферата в отбора, няма как да се получат нещата...

Потребителски аватар
ТЪМНО СИН
Контакти:

Мнениеот ТЪМНО СИН » 02 авг 2012 12:38

gorg написа:Абе пичове, чета тук феновете искат този да се махне, онзи да го изгонят и т.н. Ами добре бе, кой да играе тогава?! Може би с юноши да излизаме всеки мач, така ли?! На всички ни е ясно, че Гаджев вече не е за Левски, трябва му нов отбор, още миналата година си пролича, но е факт, че остана в отбора ( в интерс на истина необяснимо за мен) и като нямаме негов заместник ще трябва да играе и да го подкрепяме - това е! Вие какво искате - да направим като цска - направиха някаква подготовка с някакви играчи, две седмици преди началото на първенството ги изгониха и сега правят нова селекция! Това ли искате?

Искаме всички да се доказват във всеки мач,а не Гаджев да ми гони два метра тоя от Сараево при третия гол и да спре ,и да гледа как тоя си ги лъже нашите примадонки и разтрелва Илиев.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 авг 2012 13:17

futbolqga написа:А колко време беше дадено на Мъри и Наско?Дайте толкова време на сегашния ни треньор и ще направи чудеса, но докато феновете сами тровят атмосферата в отбора, няма как да се получат нещата...

Е да, но дори и при отпадането от Беверен се виждаше някакъв стил и подредба.
А сега, някой може ли да посочи нещо такова в мачовете със Сараево ?
Каква беше идеята и концепцията за мачове на Илиев ?? :roll:

Факт е, че след 2 месеца подготовка, към момента Левски няма изчистен/характерен начин на игра.
Няма дори и идея за това ...

Та дори не е ясен/избистрен титулярният състав !
Не е ясно, кой къде и какво ще играе ...
Съжалявам, но това е несериозно.

Да, Илиан има своето време ... ( вероятно до Коледа ) ... Но после, ако няма никаква разлика с настоящото спортно-техническо състояние на отбора, да не се сърди на никой !! ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 02 авг 2012 13:35

THE G.A.M.E написа:Е да, но дори и при отпадането от Беверен се виждаше някакъв стил и подредба.
А сега, някой може ли да посочи нещо такова в мачовете със Сараево ?
Каква беше идеята и концепцията за мачове на Илиев ?? :roll:

Факт е, че след 2 месеца подготовка, към момента Левски няма изчистен/характерен начин на игра.
Няма дори и идея за това ...

Та дори не е ясен/избистрен титулярният състав !
Не е ясно, кой къде и какво ще играе ...
Съжалявам, но това е несериозно.

Да, Илиан има своето време ... ( вероятно до Коледа ) ... Но после, ако няма никаква разлика с настоящото спортно-техническо състояние на отбора, да не се сърди на никой !! ... ;)

Аз съм сигурен, че с тези играчи, даже и Сър Алекс да дойде, пак Левски ще остане посредствен като стил на игра отбор.Не може да имаш неграмотници като Йовов, Гаджев, Старокин, Димов, Ст. Ангелов и още куп други, а в същото време да искаш отбора да играе добре.

Я сравни напускащите този сезон с привлечените - Калво, Жуниор, Цветков, Грийн, че дори и Митрев (на фона на сегашните ни резервни вратари Митрев изглежда като класа).А от новопривлечените кой може да им стъпи на малкия пръст като класа освен Марсиньо?Вярно, че Опоку и Прохазка изглеждат като перспективни играчи, но това не ни топли в момента.Да не говорим с какви изумителни нападатели разполагаме ... просто не виждам как ще играем срещу защитаващите се с 10 човека БГ-отборчета.

Реално погледнато Левски свали класата си през този трансферен прозорец, вместо да я повиши.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 авг 2012 13:55

futbolqga написа:Аз съм сигурен, че с тези играчи, даже и Сър Алекс да дойде, пак Левски ще остане посредствен като стил на игра отбор.Не може да имаш неграмотници като Йовов, Гаджев, Старокин, Димов, Ст. Ангелов и още куп други, а в същото време да искаш отбора да играе добре.

Я сравни напускащите този сезон с привлечените - Калво, Жуниор, Цветков, Грийн, че дори и Митрев (на фона на сегашните ни резервни вратари Митрев изглежда като класа).А от новопривлечените кой може да им стъпи на малкия пръст като класа освен Марсиньо?Вярно, че Опоку и Прохазка изглеждат като перспективни играчи, но това не ни топли в момента.Да не говорим с какви изумителни нападатели разполагаме ... просто не виждам как ще играем срещу защитаващите се с 10 човека БГ-отборчета.

Реално погледнато Левски свали класата си през този трансферен прозорец, вместо да я повиши.

Класата на отделните играчи е друг въпрос ...
Ако гледаме чисто - спортно-техническите параметри, нещата не са в особена полза за треньорският щаб.

Аз наблягам на това, че нямахме концепция за мачовете срещу Сараево.
Нямаше идея за протичането им.
Всичко беше хаос ...
А като посочим, че в крайна сметка изборът на 11-те за даден мач си е работа на треньора, става ясно че Илиан неуспя да се справи с първото предизвикателство.

Нека се сетим, колко примера за добре играещи отбори, с откровено слаби играчи има в Европа ?
Не са малко ...
Ето за това става въпрос !
Че Илиев не успява за момента да придаде идеите си за футбола на играчите.
Което съгласи се, си е негов проблем. ;)

Не казвам, че е слаб треньор ...
Просто, за момента не започна добре.
Но неможем да го чакаме 1 година ...
Ако е добър, дори и посредствени играчи ще ги нареди добре, и ще им зададе задачи, които могат да бъдат изпълнени.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 авг 2012 15:48

Гледам голям рев пада за Калво...Тц,тц,тц...
На някои май не им увира главата,че Калво дойде тук с ЕДИНСТВЕНАТА цел:при първа възможност,със СВЕТКАВИЧНА скорост да се махне не просто от Левски,а от България!!!Затова подписа кратък контракт!
Да не говорим,че в 2 мача играе,в 3 не играе!!!Аз,лично,не си спомням да е направил силен мач срещу силните отбори...
Да не говорим за тъпите ЧК и т.н. и т.н.
Грийн и Митрев също НЕ ЖЕЛАЕХА да останат в Левски!Как се "задържат" такива играчи?Имаме едни такъв в момента(Гаджев) и го виждам какво играе...
ПП.Отдавна разправях,че Гаджев и Йовов са ВРЕДНИ за Левски.Илиев го потвърди.Атмосферата в съблекалнята е "отровена"...
Познайте от кого!

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 02 авг 2012 17:10

blue avalanche написа:Гледам голям рев пада за Калво...Тц,тц,тц...
На някои май не им увира главата,че Калво дойде тук с ЕДИНСТВЕНАТА цел:при първа възможност,със СВЕТКАВИЧНА скорост да се махне не просто от Левски,а от България!!!Затова подписа кратък контракт!
Да не говорим,че в 2 мача играе,в 3 не играе!!!Аз,лично,не си спомням да е направил силен мач срещу силните отбори...
Да не говорим за тъпите ЧК и т.н. и т.н.
Грийн и Митрев също НЕ ЖЕЛАЕХА да останат в Левски!Как се "задържат" такива играчи?Имаме едни такъв в момента(Гаджев) и го виждам какво играе...
ПП.Отдавна разправях,че Гаджев и Йовов са ВРЕДНИ за Левски.Илиев го потвърди.Атмосферата в съблекалнята е "отровена"...
Познайте от кого!

Незнам от кого е била отровена, но вече е СУПЕР натровена след последните изказвания на Илиан и криенето му зад футболистите...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Мнениеот levskar forever » 02 авг 2012 17:26

ТЪМНО СИН написа:
gorg написа:Абе пичове, чета тук феновете искат този да се махне, онзи да го изгонят и т.н. Ами добре бе, кой да играе тогава?! Може би с юноши да излизаме всеки мач, така ли?! На всички ни е ясно, че Гаджев вече не е за Левски, трябва му нов отбор, още миналата година си пролича, но е факт, че остана в отбора ( в интерс на истина необяснимо за мен) и като нямаме негов заместник ще трябва да играе и да го подкрепяме - това е! Вие какво искате - да направим като цска - направиха някаква подготовка с някакви играчи, две седмици преди началото на първенството ги изгониха и сега правят нова селекция! Това ли искате?

Искаме всички да се доказват във всеки мач,а не Гаджев да ми гони два метра тоя от Сараево при третия гол и да спре ,и да гледа как тоя си ги лъже нашите примадонки и разтрелва Илиев.

И аз това се чудя,ако този тъпанар беше направил тактическо нарушение(както правят добрите играчи) сега щяхме да сме в другият кръг.
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

Потребителски аватар
ТЪМНО СИН
Контакти:

Мнениеот ТЪМНО СИН » 02 авг 2012 17:41

levskar forever написа:
ТЪМНО СИН написа:

И аз това се чудя,ако този тъпанар беше направил тактическо нарушение(както правят добрите играчи) сега щяхме да сме в другият кръг.

Еми хората това го виждат,и за това плюват по него.

Върни се в “Архив”