futbolqga написа:Аз съм сигурен, че с тези играчи, даже и Сър Алекс да дойде, пак Левски ще остане посредствен като стил на игра отбор.Не може да имаш неграмотници като Йовов, Гаджев, Старокин, Димов, Ст. Ангелов и още куп други, а в същото време да искаш отбора да играе добре.
Я сравни напускащите този сезон с привлечените - Калво, Жуниор, Цветков, Грийн, че дори и Митрев (на фона на сегашните ни резервни вратари Митрев изглежда като класа).А от новопривлечените кой може да им стъпи на малкия пръст като класа освен Марсиньо?Вярно, че Опоку и Прохазка изглеждат като перспективни играчи, но това не ни топли в момента.Да не говорим с какви изумителни нападатели разполагаме ... просто не виждам как ще играем срещу защитаващите се с 10 човека БГ-отборчета.
Реално погледнато Левски свали класата си през този трансферен прозорец, вместо да я повиши.
Класата на отделните играчи е друг въпрос ...
Ако гледаме чисто - спортно-техническите параметри, нещата не са в особена полза за треньорският щаб.
Аз наблягам на това, че нямахме концепция за мачовете срещу Сараево.
Нямаше идея за протичането им.
Всичко беше хаос ...
А като посочим, че в крайна сметка изборът на 11-те за даден мач си е работа на треньора, става ясно че Илиан неуспя да се справи с първото предизвикателство.
Нека се сетим, колко примера за добре играещи отбори, с откровено слаби играчи има в Европа ?
Не са малко ...
Ето за това става въпрос !
Че Илиев не успява за момента да придаде идеите си за футбола на играчите.
Което съгласи се, си е негов проблем.
Не казвам, че е слаб треньор ...
Просто, за момента не започна добре.
Но неможем да го чакаме 1 година ...
Ако е добър, дори и посредствени играчи ще ги нареди добре, и ще им зададе задачи, които могат да бъдат изпълнени.