Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот BRF » 09 окт 2014 13:23

petko.h.markov написа:
TristaNNN написа:
BRF написа:Вчера случайно по Дарик чух изявлението на вашия Баща!"Човекът" каза,че са страшно много футболистите и треньорите,които си чакат парите от твоето отборче!Странно,че никъде не се пише за това,още по-малко в 7 дни кетъринг!Вземи направи една тема във вашият раздел и си коментирайте,остави ни ти нас заблудените!

Глей ся, ще си коментирам каквото и където пожелая, стига разбира се, да не се принизя неволно до нивото на някои ваши себеподобни и да почна да раздавам обиди наляво-надясно. Има медийна информация, приложил съм източник, така че не виждам нищо нередно. Ама не ви кефела, била от еди коя си медия, там лъжели и т.н. са си ежедневните червени оправдания, че видиш ли, всъщност всичко е наред и някой едва ли не ви подкопава устоите.

[offtopic]Колкото до изказванията на адвоката-патриот, не ти ли се струва леко странно нито една медия дума да не обели за тези "задължения" и успоредно с това да няма заведени дела срещу Левски? Да не се окаже така, че такива всъщност няма, или ако има, те са разсрочени по законоустановен ред, а един мустакат симпатяга просто си реве и играе своята игра?
Защото в противен случай по твоята логика излиза, че Бащицата е медиен монопол-регулатор в България :shock:[/offtopic]

Спорът,кой от двата клуба е по-зле финансово,не ви ли изглежда срамен,смешен и глупав?

Аз не споря!Призовавам го да коментира техните си проблеми в техния раздел!Въпросния вестник от много,много години става само за тоалетна хартия(за огромно мое съжаление)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 окт 2014 13:34

TristaNNN написа:
BRF написа:Вчера случайно по Дарик чух изявлението на вашия Баща!"Човекът" каза,че са страшно много футболистите и треньорите,които си чакат парите от твоето отборче!Странно,че никъде не се пише за това,още по-малко в 7 дни кетъринг!Вземи направи една тема във вашият раздел и си коментирайте,остави ни ти нас заблудените!

Глей ся, ще си коментирам каквото и където пожелая, стига разбира се, да не се принизя неволно до нивото на някои ваши себеподобни и да почна да раздавам обиди наляво-надясно. Има медийна информация, приложил съм източник, така че не виждам нищо нередно. Ама не ви кефела, била от еди коя си медия, там лъжели и т.н. са си ежедневните червени оправдания, че видиш ли, всъщност всичко е наред и някой едва ли не ви подкопава устоите.

[offtopic]Колкото до изказванията на адвоката-патриот, не ти ли се струва леко странно нито една медия дума да не обели за тези "задължения" и успоредно с това да няма заведени дела срещу Левски? Да не се окаже така, че такива всъщност няма, или ако има, те са разсрочени по законоустановен ред, а един мустакат симпатяга просто си реве и играе своята игра?
Защото в противен случай по твоята логика излиза, че Бащицата е медиен монопол-регулатор в България :shock:[/offtopic]

Не ме интересуват вашите неща!Оправяйте си ги,ако можете!Бащицата ще стане още по-голям акционер и ви призовава да сваляте правителството(което още го няма и не се знае в каква конфигурация ще бъде).Следи му изявите за да знаеш дали правителството е добро :lol: !
Последна промяна от BRF на 09 окт 2014 13:36, променено общо 1 път.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 09 окт 2014 13:35

GOLEADOR написа:
petko.h.markov написа:Спорът,кой от двата клуба е по-зле финансово,не ви ли изглежда срамен,смешен и глупав?

Така е!Но подуянеца поде този спор.За него е чудно как в Левски могат да плащат на феновете заплата,а в ЦСКА няма пари даже за треньорите.Безмислен спор,две мнения за това няма!

1.Вие не му се връзвайте.
2Не тичайте като пожарникари след всяка глупост,провокация,лъжа и измислица,която прочете.
3Едно ла.но,колкото повече го ровичкаш,повече мирише.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 окт 2014 13:58

BRF написа:Аз не споря!Призовавам го да коментира техните си проблеми в техния раздел!Въпросния вестник от много,много години става само за тоалетна хартия(за огромно мое съжаление)

Добре, нека да предположим, че си прав :) Кажи ми кой вестник да чета и къде казват истината за червените :?:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 окт 2014 14:01

Чети каквато искаш помия, бе, просто не ни занимавай и нас с кенефите, които използваш. Разбрахме вече, че жалкият ти и мизерен животец се осмисля от това всеки ден да четеш помии за ЦСКА.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 09 окт 2014 15:39

GOLEADOR написа:Вече и на левскарите им стана ясно,че харизмата на ЦСКА прави чудеса.Щом треньорите работят на Армията без пари повече от 6-месеца (и с техните неплатени заплати се издържа клуба),значи магията да работиш за ЦСКА е голяма.Докато в треньорите в Подуяне взимат редовно заплати,но ходят ******и и опикани!Какво да се прави - съдба! :lol: :lol: :lol:

Толкова взимат и на Герена редовно, ами хайде... Батков отдавна отсече, че пари нема-действйте! :mrgreen: А на такива като Тристанчо най-голямата им болка е в това- как е възможно при всичките тези проблеми ЦСКА да е на първо място и да мачка сините джуджета, където и когато ги свари. Ей Богу, сън не ги лови от този факт. :mrgreen:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 09 окт 2014 15:46

BRF написа:
TristaNNN написа:

Не ме интересуват вашите неща!Оправяйте си ги,ако можете!Бащицата ще стане още по-голям акционер и ви призовава да сваляте правителството(което още го няма и не се знае в каква конфигурация ще бъде).Следи му изявите за да знаеш дали правителството е добро :lol: !

[offtopic]Ей Богу, тез продажни политици не ги е срам- да оставят великия Левски без спонсор... :mrgreen:[/offtopic]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 09 окт 2014 16:08

Който може да дойде в събота на стадиона-да дойде.Да се отблагодарим на Жеков за всичко,с което ни е радвал през
годините.Невероятен голмайстор!Имал съм щастието да го гледам.Ако не ме лъже паметта за първите 3 мача през
1968г вкара 9 гола.Имаше невероятни изпълнения.Заслужава да го почетем подобаващо.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 09 окт 2014 16:37

В този форум "някое от децата" беше написало преди време,че тактиката на ЦСКА винаги е била на контраатака.Пълни
глупости! Защото гледа отбора от последните 10-15 години.Да ви изброя само полузащитата и нападението от тогава-Паро,Б.Станков,Ц.Атанасов,Цанев,Жеков,Якимов и Марашлиев.Тогава ако гостуващия отбор си тръгваше с по-малко
от 3 гола хвърляше шапка от радост.Беше наистина радост да ги гледаш.От първата минута следваха атака след атака.
Красота!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 09 окт 2014 18:48

BRF написа:
honda написа:Не искам думите ми да бъдат приемани като заяждане,но лично моето мнение е че ако в близко време не настъпи промяна в собствеността на ЦСКА,то любимия ви клуб го чакат доста тежки времена. Обвързването на клуба ви с хора като Манджукови и Гергов трудно би донесъл някакви дивиденти за клуба ви при очертаващото дясно управление. Такова обвързване с определени кръгове много тясно свързани БСП и бившата ДС ,крие своите рискове. Лично моето мнение ,че включването на ЦСКА в бутафорния според мен проект за "български Лас Вегас" може да се окаже пагубно за клуба.Има ли някой представа как в държава като България се избиват 1,5 млрд евро от хазарт и развлечения? Най-вероятно става дума за преследване на интереси доста различни от нормалните за подобна дейност,просто в държава като България за съжаление няма много потенциални клиенти за подобен проект. Иначе съм с двете ръце за този проект-всеки инвеститор е добре дошъл. Но да не се забравя предишния път комбинацията Ал.Томов и азиатски милиардер доведе до огромни загуби за държавата(над 2 млрд лева).
Пиша не със злоба,понеже едни евентуални проблеми на ЦСКА по никакъв начин няма да направят любимия ми Левски по-силен. Аз бих предпочел в този форум да спорим кой е спечелил повече ,а не кой има повече дългове и на кой ще отнемат лиценза.

Наскоро в пресата излезе,че единия(мисля Гергов) е продал голф игрището си на тоя Ло,което е било ипотекирано при Манджуков!Та,на мене ми прилича на следното:Гергов затъва с парите от това игрище и не може да ги върне,пък на Манджуков не му трябва!Лупи им обяснява как чрез Ло и въпросния му проект ще реши проблемите и на двамата,но трябва да изчакат известно време,като междувременно помогнат на ЦСКА :lol: !За тоя Ло е ясно,че инвестиция от 1.5 милиарда,може да задели 20 милиона за стадион на ЦСКА :? !Така Лупи чрез схеми се опитва да реши нещата в ЦСКА!Ако беше станало и това с акциите,трябваше да влязат наведнъж 4-5 милиона в Клуба!
Колкото до Кремиковци-към момента това предприятие не само не функционира и до колкото знам 7-8 хиляди души са без работа,а и на всичкото отгоре една фирма го реже за скрап!Това не стана при Лупи,а след като му скроиха шапка и за съжаление освен въпросните 7-8 хиляди души и държавата,пострада и ЦСКА!

Отговарям ти отзад напред-"Кремиковци" се сринаха и натрупаха дългове превишаваши около 5 пъти всичките има активи точно при управлението на Ал.Томов ,реално той няма толкова голяма вина просто през 2008 беше катастрофална в световен мащаб за всеки имаш някакъв бизнес свързан с металургията. Неговата вина е дотолкова ,че се увлече от изключително силните 2006 и 2007 г и не предвиди световната криза от 2008,а като макроикономист би трябвало, все пак това е точно неговата специалност ;) . Направи няколко сделки,които би трябвало и биха донесли много добра печалба ,ако се спазваше тренда от 2006/7,но настъпи световната криза от 2008 и вместо много добра печалба се стигна до огромни загуби. Но дори и да ги нямаше тези сделки "Кремиковци" почти сигурно щеше да има същата съдба. Не искам да се заяждам ,защо през януари 2008 беше ясно че фалита на "Кремиковци" е неизбежен , и че на ден комбината регистрира загуби от около 4 млн долара и защо беше държан на командно дишане от правителството на С.Станишев (виден фен на ЦСКА ;) ) до октомври ?
Лично аз ви пожелавам Ст.Ло да инвестира не 20 ,а 220 милиона в стадиона на ЦСКА. Няма лошо,само дето според мен е много по-вероятно след време да обяснвате как ЦСКА няма нищо общо със Ст.Ло и "българския Лас Вегас" и държавата да се намеси и да не допуска ликвидацията на клуба. Без да се заяждам но при 100% запълване на целия "български Лас Вегас" всеки един гост на комплекса трябва да изхарчи в комплекса на ден по 1500 лева за да може целия проект да е "на кантар" (това е ако не се избиват лихви по кредити -нещо което според мен е неизбежно за проект от такъв ранг). Според теб реално ли е? Според мен е абсурд. В България просто няма необходимия контингент потенциални клиенти на такъв проект. За справка не толкова далеч от София на териториата на Македония се намира "македонския Лас Вегас" -Гевгелия ,където инвестициите са по-малко от 1/5 от тези за "българския Лас Вегас" -в момента половината казина,хотели идискотеки са затворени. Просто в държава като България няма толкова хора ,които могат да си позволят подобен тип разходи.
За Манджукови и Гергов- според мен не са правилните хора, просто са разположени много ,но много ляво от центъра на политическия спектър,а в момента лявата част на спектъра не е модерна.Казано по друг начин преди малко повече от година след слизането от власт на ГЕРБ , управляващите удариха бизнес круговете на ГЕРБ,сега е напълно нормално да се очаква "контраудар" ,а Манджукови и Гергов са много вероятни цели на този "контраудар".
Не го приемайте като заяждане,но не знам колко от вас знаят ,че П.Манджуков е висш офицер от бившата ДС,заместник генерален директор на "Кинтекс" , отговарящ за търговията с оръжие с арабските държави,както и за контарабандните канали пак със същите арабски държави.

Върни се в “Архив”