Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот Santiago Munezz » 01 авг 2012 00:30

ehh написа:Гледам лека-полека почнахте да редите състава :mrgreen:
Т.нар. Тролей (познат още като Главата), ако не беше вещата помощ от страна на крайно настроени фенове, все още щеше да е играч на Левски и Илиев не на шега щеше да си разчита на него. Сега гледам сте наточили сатъра и за още хубавци. Я направо да махаме тренера и отборът да се управлява от фенски алианс :mrgreen:

Да ти кажа ще е в пъти по-добре...то всички фенове видяха,че Гаджев го мързи да си движи дебелия гъз,че в защита сме гола вода,само Пляшо и Тоньо не го видяха!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 01 авг 2012 08:24

Santiago Munezz написа:
Nuke написа:Сравни го със Станислав Ангелов. Младост, височина, физика срещу съмнителната вече скорост на Ангелов, който дори вече не прави шпагати, а само се оглежда. Стига с тия цветни очила.

И Пелето и Главчо са еднакво слаби за мен,много добро решение,че изгониха Тролея,остават само още Гаджев,Пелето,Йовов и Старокин....
И Главоча може да има физика,височина ама е бавен като трамвай...за къф чеп му е тая физика като неможе да се пласира,неможе срещу Сараево при първия гол при изритана топка от тяхната половина,която прелетя 50-60м. Ивчо да неможе да направи няколко крачки назад и да я прецени и да остави по-такъв глупав начин да ни отбележат...и в махалата ги няма такива голове.Да не говорим,че постоянно се панира и чисти на посоки...отскока му е като бръснарско ножче,достатъчно шансове получи и в нито един мач не убеди,че има място в Левски.
А за Пелето си прав,бавен,тромав,неориентиран,нищо общо с оня футболист от "дрийм тима" на Мъри.

Е, хайде, хайде...нелепо е да изгониш футболист, който ти е бил твърд титуляр. Същото направиха и с Диамутен, но човекът си има железен договор. Щом играе във всеки мач, значи няма кой знае колко по-добър избор. Ние имаме недостиг на защитници, а не излишък. Хубаво взеха нов, но не трябваше да гонят Иво. Дори и да не е световна класа, пак щеше да потрябва. Решението не ми хареса. Всеки си има мнение, просто казвам своето, не ми се спори.

Потребителски аватар
-Ицо-
Контакти:

Мнениеот -Ицо- » 01 авг 2012 08:27

Wishes написа:Понеже чета, че сме взели нов защитник, би ли могъл някой да каже качествен ли е ? Не съм го гледал честно казано. Идва от Берое. :?

Качествен е, но те и Иво и Тошко бяха, преди да дойдат при вас, така че не знам какво да ти кажа... При положение, че Илиан ще му е треньор и се познават добре, предполагам че може да очаквате стабилно представяне от него, но само времето ще покаже.
"Some folks are wise and some are otherwise"

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 01 авг 2012 09:43

-Ицо- написа:
Wishes написа:Понеже чета, че сме взели нов защитник, би ли могъл някой да каже качествен ли е ? Не съм го гледал честно казано. Идва от Берое. :?

Качествен е, но те и Иво и Тошко бяха, преди да дойдат при вас, така че не знам какво да ти кажа... При положение, че Илиан ще му е треньор и се познават добре, предполагам че може да очаквате стабилно представяне от него, но само времето ще покаже.

Какво значи "преди да дойдат при нас"? Шансове за изява ли не получаваха или кво? Вече трета година иво главата е при нас и само дълбае надолу и надали вината за това е само на треньорите. Едно е Берое съвсем друго е Левски, може да има качества но напрежението да играе в голям отбор да му пречи, може психика да няма, може много работи, но е факт, че не става за Левски.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 01 авг 2012 09:47

terata написа:
-Ицо- написа:

Какво значи "преди да дойдат при нас"? Шансове за изява ли не получаваха или кво? Вече трета година иво главата е при нас и само дълбае надолу и надали вината за това е само на треньорите. Едно е Берое съвсем друго е Левски, може да има качества но напрежението да играе в голям отбор да му пречи, може психика да няма, може много работи, но е факт, че не става за Левски.

Кой става за Левски :?: Вие ги лепвайте от първата тренировка, после чакайте да се раздават за вас :mrgreen:

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 01 авг 2012 09:57

balgarin написа:
terata написа:
-Ицо- написа:

Кой става за Левски :?: Вие ги лепвайте от първата тренировка, после чакайте да се раздават за вас :mrgreen:

Абе пич, мисли малко преди да пишеш. Ква първа тренировка, Иво главата да не от вчера дошъл в Левски та първа тренировка!!! Колко време трябва да го чакаме да заиграе.

Потребителски аватар
-Ицо-
Контакти:

Мнениеот -Ицо- » 01 авг 2012 10:24

Мога само да гадая каква е причината, но е факт че Иво го взехте проектонационал, а го връщате развалина. Имате някакъв странен талант да смазвате футболистите си. При Иво допускам че така и не получи прошка за онзи автогол. Следващите ми реплики сигурно ще доведат до караници, не ми е това целта, но все пак ще го кажа - Левски е голям отбор само на претенции и последните събития би трябвало да са убедили и най-закоравелите фенове в това. И точно тази погрешна представа за величие създава това никому ненужно напрежение. Вие, като фенове, имате една работа и това е да си подкрепяте отбора и в добро и в лошо(особено в лошо). Не може да плюеш по всеки един свой футболист и после да очакваш да играе със сърце и до последна капка сили.
"Some folks are wise and some are otherwise"

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 авг 2012 10:31

-Ицо- написа:Имате някакъв странен талант да смазвате футболистите си.

Над 90 % от българските играчи, които са осъществили трансфер в Левски, сами се смазват.
Незнам каква е причината ... Вероятно за всеки е индивидуална, но е факт че мнозина неможаха да покажат качествата, които са демонстрирали в предишните си отбори.

Или можеби, тези им качества не са достатъчни за отбор с амбициите на Левски ...
Но това вече не е проблем на самите играчи предпочели да преминат в Левски, а на тези, които са ги надценили и привлекли.
Последна промяна от THE G.A.M.E на 01 авг 2012 10:32, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 01 авг 2012 10:32

-Ицо- написа:Мога само да гадая каква е причината, но е факт че Иво го взехте проектонационал, а го връщате развалина. Имате някакъв странен талант да смазвате футболистите си. При Иво допускам че така и не получи прошка за онзи автогол. Следващите ми реплики сигурно ще доведат до караници, не ми е това целта, но все пак ще го кажа - Левски е голям отбор само на претенции и последните събития би трябвало да са убедили и най-закоравелите фенове в това. И точно тази погрешна представа за величие създава това никому ненужно напрежение. Вие, като фенове, имате една работа и това е да си подкрепяте отбора и в добро и в лошо(особено в лошо). Не може да плюеш по всеки един свой футболист и после да очакваш да играе със сърце и до последна капка сили.

Абсолютно си прав.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 01 авг 2012 10:39

-Ицо- написа:Мога само да гадая каква е причината, но е факт че Иво го взехте проектонационал, а го връщате развалина. Имате някакъв странен талант да смазвате футболистите си. При Иво допускам че така и не получи прошка за онзи автогол. Следващите ми реплики сигурно ще доведат до караници, не ми е това целта, но все пак ще го кажа - Левски е голям отбор само на претенции и последните събития би трябвало да са убедили и най-закоравелите фенове в това. И точно тази погрешна представа за величие създава това никому ненужно напрежение. Вие, като фенове, имате една работа и това е да си подкрепяте отбора и в добро и в лошо(особено в лошо). Не може да плюеш по всеки един свой футболист и после да очакваш да играе със сърце и до последна капка сили.

Левски е голям отбор и това го доказват множеството титли и купи през годините. За претенциите ги търси някъде другаде ;) Ако си забелязал, а очевидно не си, никой не плюе по всички футболисти, а само по определени играчи, които прекалено дълго ги търпим на Герена. Относно "никому ненужното напрежение"... в Левски винаги има напрежение, което е породено от факта, че всяка година се гонят високи цели, за разлика от Берое и тем подобни отбори, при които живуркането в средата на таблицата се приема като грандиозен успех. А щом като Ивчо главата не може да издържа на това напрежение, да си беше седял в Стара Загора.

Върни се в “Архив”