Всичко за кризата и напрежението в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- batmanlevski
- Контакти:
Re: На бой! До последния украинец!
бой по украинския фашист-капиталист докато не остане ни един !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Каква Украина ? Руснаците ги помляха почти без съпротива .
Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна
deladog написа:sin4ec написа:Ааааахахахахаха! Обонго как са го изтипосали!![]()
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... MtgKhRQx7M
Сигурен ли си, че това е банан?
Банан е, като дори авторите на идеята и на клипа са го написали.
Какво ти се иска на теб да е, е вече друг въпрос
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
ЕМИЛ написа:Каква Украина ? Руснаците ги помляха почти без съпротива .
ФАКТ.
Въпреки успешните контраатаки от сутринта, командването буквално е спряло операцията, за да не хвърля момчетата си на безсмислена смърт... Всички налични украински танкове и артилерия са стоварени на Донбас, такова количество техника изненадва дори опълченците. Ва банк за карателите, тотален щурм без оглед на жертвите. За жалост, Русия явно е решила да не навлиза в Донбас и ще спази това. Дали са прави или не, историята и Господ ще отсъдят. С оглед на данните към днешна дата, опълченците ще загубят до 10 дни Донецк, а септември месец ще са в глуха отбрана около Луганск.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
shotgun blues написа:Като е толкова хубаво в Русия,закво не си отивате там ?Закво никой не иска да ходи там,а всеки бяга на Запад,ДА НА ЗАПАД .....закво братята им украинци вече не искат и да чуят за руснаците и ги наричат терористи и искат да бягат към Запада.....никой не ще в и с Русия,жалко но факт
Тук не съм съгласен с теб.Поне 2 пъти в годината за около 10 дни посещавам Братска Русия.Факт.
shotgun blues написа:Като е толкова хубаво в Русия,закво не си отивате там ?Закво никой не иска да ходи там,а всеки бяга на Запад,ДА НА ЗАПАД .....закво братята им украинци вече не искат и да чуят за руснаците и ги наричат терористи и искат да бягат към Запада.....никой не ще в и с Русия,жалко но факт
И ? Каква е идеята на коментарчето ти ?
ПЪРВО, за какво им е на Русия разни хорица да ходят да живеят там ? Работата е там, че не хората не желаели, а Русия не желае. Тя не желае да се пълни с всякаква славянска, католическа, африканска, марсианска и друга подобна измет. Ето защо. Това е отговора. Тука въобще не става въпрос кой човечец бил искал и кой не искал.
ВТОРО, всички ходят на запад поради две ГЛАВНИ и ЕДИНСТВЕНИ причини --------> климат и език.
Аз, понеже имам образование и пари и мога да си позволя да посещавам различни дестинации. За разлика от форумните тук фанатици, кои проамериканци, кои проруски, без дори да са ги посещавали, АЗ съм посещавал и САЩ и Русия. Прекрасни страни. И смея да твърдя, че създадох редица приятелства, както в Русия, така и в Америка.
Така, ето ти го отговора на въпросчето. Ако има още нещо, което да те интересува, позволявам ти да питаш. Нали знаеш за питането и Цариград.
sin4ec написа:Въпреки успешните контраатаки от сутринта, командването буквално е спряло операцията, за да не хвърля момчетата си на безсмислена смърт... Всички налични украински танкове и артилерия са стоварени на Донбас, такова количество техника изненадва дори опълченците. Ва банк за карателите, тотален щурм без оглед на жертвите. За жалост, Русия явно е решила да не навлиза в Донбас и ще спази това. Дали са прави или не, историята и Господ ще отсъдят. С оглед на данните към днешна дата, опълченците ще загубят до 10 дни Донецк, а септември месец ще са в глуха отбрана около Луганск.
Синчец,нека не прибързваме.Онзи полски евреин Туск с основание е напълнил памперса .Нека изчакаме.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

sandi74 написа:shotgun blues написа:Като е толкова хубаво в Русия,закво не си отивате там ?Закво никой не иска да ходи там,а всеки бяга на Запад,ДА НА ЗАПАД .....закво братята им украинци вече не искат и да чуят за руснаците и ги наричат терористи и искат да бягат към Запада.....никой не ще в и с Русия,жалко но факт
Тук не съм съгласен с теб.Поне 2 пъти в годината за около 10 дни посещавам Братска Русия.Факт.
Браво, Санди. Аз тази година исках, но нямаше как и кога. За последно бях в Русия през 2012 година. Москва, Санкт Петербург - невероятно красиви градове.
А сега след 10ти заминавам за слънчево Палермо. Няма как. Не става само с родните плажове и курорти.
sandi74 написа:shotgun blues написа:Като е толкова хубаво в Русия,закво не си отивате там ?Закво никой не иска да ходи там,а всеки бяга на Запад,ДА НА ЗАПАД .....закво братята им украинци вече не искат и да чуят за руснаците и ги наричат терористи и искат да бягат към Запада.....никой не ще в и с Русия,жалко но факт
"sandi74 та ти си рожба на пияна чек.я.А Сибир поситил ли си?Там ти е мястото Деб.л.