Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

inivanov
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот inivanov » 08 окт 2014 17:57

TristaNNN написа:
1982 написа:Левскарче, много ми е смешно как, при положение, че Левски е затънал в дългове към фирми, бивши играчи и треньори, клубове и мениджъри, ти си дошъл тук да говориш за задълженията на ЦСКА. То бива наглост, но това вашето - подуенщината, няма граници. :oops: :oops:

Смей се щом ти е смешно, не ми пречиш. :) Ще говоря където и за каквото желая. Новините са такива каквито са, като най-вероятно не ти допадат, но това е положението. И друго, понеже гледам, че някои от себеподобните ти са литнали в облаците, е хубаво да им се напомни все пак какви са червените реалности, ей така-да им се свият крилцата лекичко ;)

Говорейки постоянно за нашите проблеми, вашите по-малки ли стават или за миг забравяш за тях? Елементарен си, но все пак ако искаш да споделяш новини използвай наистина новини, а не статии от този парцал където рядко пишат различно от клюки. Не разбирам как това може да е любимото ти четиво, след като от известно време са се навели на Домусчиев и пишат лъжи и за Левски?
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 08 окт 2014 19:07

Не искам думите ми да бъдат приемани като заяждане,но лично моето мнение е че ако в близко време не настъпи промяна в собствеността на ЦСКА,то любимия ви клуб го чакат доста тежки времена. Обвързването на клуба ви с хора като Манджукови и Гергов трудно би донесъл някакви дивиденти за клуба ви при очертаващото дясно управление. Такова обвързване с определени кръгове много тясно свързани БСП и бившата ДС ,крие своите рискове. Лично моето мнение ,че включването на ЦСКА в бутафорния според мен проект за "български Лас Вегас" може да се окаже пагубно за клуба.Има ли някой представа как в държава като България се избиват 1,5 млрд евро от хазарт и развлечения? Най-вероятно става дума за преследване на интереси доста различни от нормалните за подобна дейност,просто в държава като България за съжаление няма много потенциални клиенти за подобен проект. Иначе съм с двете ръце за този проект-всеки инвеститор е добре дошъл. Но да не се забравя предишния път комбинацията Ал.Томов и азиатски милиардер доведе до огромни загуби за държавата(над 2 млрд лева).
Пиша не със злоба,понеже едни евентуални проблеми на ЦСКА по никакъв начин няма да направят любимия ми Левски по-силен. Аз бих предпочел в този форум да спорим кой е спечелил повече ,а не кой има повече дългове и на кой ще отнемат лиценза.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 08 окт 2014 19:56

За съжаление Лупи е политик и ще си носим последствията от това.За мен бързия изход от финансовата криза в ЦСКА минава през шампионска титла-влизане в групите на ШЛ и печелене на точки там.Така няма да има никакво значение за отбора ми кой е на власт в България и кой в опозиция.Трудно е да се постигне това със селекция за 0 лева,но ЦСКА се справя за сега повече от отлично в тази ситуация.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 08 окт 2014 20:05

GOLEADOR написа:За съжаление Лупи е политик и ще си носим последствията от това.За мен бързия изход от финансовата криза в ЦСКА минава през шампионска титла-влизане в групите на ШЛ и печелене на точки там.Така няма да има никакво значение за отбора ми кой е на власт в България и кой в опозиция.Трудно е да се постигне това със селекция за 0 лева,но ЦСКА се справя за сега повече от отлично в тази ситуация.

Какъв политик е лупи,като на последните избори за него са гласували 3.5 души.За каква ШЛ си мечтаем,като лиценза
ни виси над главата като"дамоклев меч".Иначе мечтите са безплатни.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 окт 2014 20:53

petko.h.markov написа:
GOLEADOR написа:За съжаление Лупи е политик и ще си носим последствията от това.За мен бързия изход от финансовата криза в ЦСКА минава през шампионска титла-влизане в групите на ШЛ и печелене на точки там.Така няма да има никакво значение за отбора ми кой е на власт в България и кой в опозиция.Трудно е да се постигне това със селекция за 0 лева,но ЦСКА се справя за сега повече от отлично в тази ситуация.

Какъв политик е лупи,като на последните избори за него са гласували 3.5 души.За каква ШЛ си мечтаем,като лиценза
ни виси над главата като"дамоклев меч".Иначе мечтите са безплатни.

Петко, я им обясни за тебе колко гласуваха! Ааа! При теб поне мечтите със сигурност стават реалност, защото ти си доказан политик, футболин инвеститор и най-важното тактик от ранга на Моуриньо! Ти си самото футболно божество!
Аааа!
Лупита, Стойчовци - я бързо им покажи как са мяташ и как го правиш!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 окт 2014 20:59

honda написа:Не искам думите ми да бъдат приемани като заяждане,но лично моето мнение е че ако в близко време не настъпи промяна в собствеността на ЦСКА,то любимия ви клуб го чакат доста тежки времена. Обвързването на клуба ви с хора като Манджукови и Гергов трудно би донесъл някакви дивиденти за клуба ви при очертаващото дясно управление. Такова обвързване с определени кръгове много тясно свързани БСП и бившата ДС ,крие своите рискове. Лично моето мнение ,че включването на ЦСКА в бутафорния според мен проект за "български Лас Вегас" може да се окаже пагубно за клуба.Има ли някой представа как в държава като България се избиват 1,5 млрд евро от хазарт и развлечения? Най-вероятно става дума за преследване на интереси доста различни от нормалните за подобна дейност,просто в държава като България за съжаление няма много потенциални клиенти за подобен проект. Иначе съм с двете ръце за този проект-всеки инвеститор е добре дошъл. Но да не се забравя предишния път комбинацията Ал.Томов и азиатски милиардер доведе до огромни загуби за държавата(над 2 млрд лева).
Пиша не със злоба,понеже едни евентуални проблеми на ЦСКА по никакъв начин няма да направят любимия ми Левски по-силен. Аз бих предпочел в този форум да спорим кой е спечелил повече ,а не кой има повече дългове и на кой ще отнемат лиценза.

Невероятен и най-важното - "безпристрастен" анализ. А сега е ред на Алена и мнението на звездите. :lol:
Интересно кой би донесъл дивиденти на ЦСКА - коя връзка? Не става със Стивън Ло, Манджуков и Гергов, не става с Черепа и Титан, не става с Христо Стоичков, не става с Любо Пенев, не става с Тиквата, не става с Гришко, не става с Домус Ага, не става дори с Тодор. Хм, я ни просветли с кой ще стане?! Ей, така - без да се заяждаш. :| :?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 08 окт 2014 21:11

Това,че Лупи не е най-популярния политик не го оспорвам,но да твърдиш,че не е такъв е смешно.Все пак колкото и скромен резултат да постигна на тези избори изпревари НДСВ.За лиценза си прав,за мечтите също,но това не значи,че титлата и групите на ШЛ са някакъв мираж за ЦСКА. ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 окт 2014 10:57

inivanov написа:Говорейки постоянно за нашите проблеми, вашите по-малки ли стават или за миг забравяш за тях? Елементарен си, но все пак ако искаш да споделяш новини използвай наистина новини, а не статии от този парцал където рядко пишат различно от клюки. Не разбирам как това може да е любимото ти четиво, след като от известно време са се навели на Домусчиев и пишат лъжи и за Левски?

Моите аргументи за предпочитано четиво не са обект на разговор в тази тема. За времето, прекарано в този форум съм се убедил, че масовият красноармеец не вярва на достоверността на лошите новини около червените. Така че дали медията е "7 Дни Спорт" или друга е все тая, реакцията ви ще е все същата. Виж, ако някой драскач се изтупа с ода за червените, работата е друга ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 окт 2014 11:09

Какви шампионски лиги, вие в кой Свят живеете?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 окт 2014 11:34

TristaNNN написа:
1982 написа:Левскарче, много ми е смешно как, при положение, че Левски е затънал в дългове към фирми, бивши играчи и треньори, клубове и мениджъри, ти си дошъл тук да говориш за задълженията на ЦСКА. То бива наглост, но това вашето - подуенщината, няма граници. :oops: :oops:

Смей се щом ти е смешно, не ми пречиш. :) Ще говоря където и за каквото желая. Новините са такива каквито са, като най-вероятно не ти допадат, но това е положението. И друго, понеже гледам, че някои от себеподобните ти са литнали в облаците, е хубаво да им се напомни все пак какви са червените реалности, ей така-да им се свият крилцата лекичко ;)

Цитиране на 7 дни кетъринг ли е реалността?Дори и ти не си вярваш на това!

Върни се в “Архив”