Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ели Зизов
Говоря за отбори в чужбина. А колкото до клубове в Бългярия, във всеки клуб от А група има поне по 5-6 футболисти или юноши на клуба или играли в него предните години. Обаче направете си сметка, че всяка година юношеските формации бълват десетки футболсти ,които няма как да стана всички титуляри в Левски, защото футбола се игаре от 11 футболсти и още 8 в групата за мача .... 

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
Yoda, какво пак ревеш за Левски? Когато юноша на Цска отбележи гол за националния отбор ми кажи... повтарям ЮНОША... тогава вече давай оценки, за кой падал с 6-5:0..., че точно втория отбор на Левски изграден от юноши опъна втория отбор на цска ( с преобладаващо тъмнокожи скъпоплатени чужденци) насред Панчарево. Така че предлага всеки да си гледа отбора и школата (ако някои имат таква де
)

Re: Майкъл Чорни се завръща в България и Левски
Ако ще и Дявола да налива пари в клуба ми е все тая...... Важното е клуба да върви и да е обезпечен финансово. Обратният вариант го гледаме на Армията, Пловдив и къде ли не ...
PFC Litex написа:Имате славата, че не умеете да си задържате качествените юноши и според мен мисля, че и Еле Зизов ще изтървете.
При вас слава не е имало, няма и няма да има, палете свещи за оня дето е правил "къщички за птици" да не го гръмнат или ви зареже... После ти си знаеш - АФК "Осъм" с мераци за "Б" група.
Абе вие момченца, не можете ли да четете на български ? Говоря за юношите като национали .... Постоянно се дънят и то все със срамни загуби !!!! Я вижте от кого паднахме онзи ден ... Те ония там имат една топка за цялото първенство, и преди мачовете четат от книгите на къде се рита топката, нашите звезди обаче успяха и от тях да паднат ... После искат да лапат скъпи вафли и да пият кола , ами няма ще я карат на банички и боза в селски отбори ....

Re: Познайте кой е "Автора"-бълГАрин ЛИ е ??
Lavinata-1914 написа:"Кой е съдията Мартин Ингварсон, спестил червения картон на Манолев в края на първото полувреме след поредната идиотщина на най-комичния централен защитник в историята на националния отбор - Илиян Стоянов? „Добрият швед" е същата нежна свирка, която през есента на 2005 г. изпълни увертюрата към „европриказката" на Левски с отменения кристално чист гол на Оксер на „Герена". И сега, три години и половина по-късно, скандинавецът очевидно си доизплати „ипотеката" с нова аванта за Първи частен футболен съюз, който е дъщерно предприятие в конгломерата „Чорни" и това обстоятелство прокарва пряка връзка между анулираното попадение на французите и спестеното изгонване на десния бек от Ловеч." Otgovorat e da "Deteto na POLKA( (*KA) G.A.
Тебе май са та еб...и снощи цигани в гъ...а и сега се чудиш на кого да си изкараш ядът. Само ми е жалко , дето като са те помпали са те повредили и горе .....

itelim написа:PFC Litex написа:Имате славата, че не умеете да си задържате качествените юноши и според мен мисля, че и Еле Зизов ще изтървете.
При вас слава не е имало, няма и няма да има, палете свещи за оня дето е правил "къщички за птици" да не го гръмнат или ви зареже... После ти си знаеш - АФК "Осъм" с мераци за "Б" група.
Не мога да разбера толкова ли е трудно да се води нормална дискусия

Дискутираме за Зизов ти обръщаш темата в друга посока.
Относно това, което казах за Литекс, че колко му е да отмъкнем Зизов произхожда от имената Ивелин Попов и Станислав Манолев, но аз не ме е яд, че са започнали в школата на Левски дори напротив, кеф ми е, че отбора ми за тях ще вземе едно 3-4 милиона евро и те ще влезат в клуба ми

Re: Майкъл Чорни се завръща в България и Левски
iskren написа:lkt12 написа:ESTESTVENO 4E E DOBRA TAZI NOVINA AKO E ISTINSKA.. TOVA E EDINSTVENIA 4OVEK KOITO E NALIVAL TOLKOVA PARI V KLUBA BEZ DA SE NADIAVA NA NI6TO...
без да се надява на нищо???????????
ами заводите които купи от 2000год насам ,или вилните селища които притежава с батков, а парите от шамп.лигата къде са кой ги пребра!това което е дал за ЛЕВСКИ си го е прибрал двойно и тройно чрез неговите подлоги бсп и дпс
Като гледам ставаш за следващия омбудсман на Републиката! Нещо имотно ли те е жегнал Мишата или просто комунист(костовист)?

ПП. Нищо лично.
- sedem_!_dva
Re: Ч.Море - Левски
GreenMile написа:Кривия изригна: Ще смачкаме Левски
Лидерът на Черно море Александър Александров-Кривия се закани, че той и неговите сътборници ще смачкат Левски в утрешния двубой между двата отбора, който ще се играе на стадион "Тича" във Варна от 16:30ч.
"Можем да смачкаме левскарите. Имаме да им връщаме от мача през есента, когато съдията им подари победата на Герена", каза ентусиазирано халфът.
"Това, че съм играл в Левски няма да ми попречи да им вкарам. Напротив, даже ме амбицира още повече. Единствено трябва да си повярваме във възможности, защото имаме достатъчно качества да ги ударим. Също така не трябва да се поддаваме на провокациите им", разкри рецептата за победа бившият национал.
"Само дано Ристкосков да не тръгне да ги подпира и да свири по правилата това, което се случва на терена", завърши Кривия.
-----------------------------------------------
ТЕЖКО ВИ И ГОРКООт утре нещата си идват на местата за вас.....обратно на второ място,към калъфката с пълна сила!НАПРЕД МОРЕ
Интересно от къде имаш това интервю ?

NON MOLLARE MAI
Re: Ч.Море - Левски
berbatov написа:2:0
С два гола на Бербатов!