Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Old_death » 03 окт 2014 12:02

TristaNNN написа:Новости от любимото ми вестниче :)

Не платиха на Бадема, лицензът е мираж

Евролицензът на ЦСКА продължава да виси със страшна сила. Вчера мениджърът по спортно право Георги Градев разкри, че армейците продължават да не плащат на клиента му Емил Гъргоров. Както е известно, Бадема напусна Армията през лятото, като направи няколко компромиса към Сашетата относно дължимите му плащания.
- Въпреки компромиса от страна не Емил Гъргоров ЦСКА не изпълни задълженията си към него по споразумението от 30.06. Вчера (б.р., вторник) изтече крайният срок за плащане по Правилника на УЕФА. Датата 15.10 не е за плащания, а за подаване на документи към УЕФА. Ако извадят ЦСКА от турнирите заради този проблем и още около 10 подобни случая, това ще се дължи изцяло на небрежното отношение на ръководството – написа Градев в официалния си профил във Фейсбук.

7 Дни Спорт

http://radar.bg/bg/2014-09-26/article/14255526_%D0%91%D0%B8%D0%B2%D1%88%D0%B8%D1%8F%D1%82_%D1%88%D0%B5%D1%84_%D0%BD%D0%B0__%D0%9B%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8__%D0%A2%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%81_%D0%9B%D0%B0%D1%84%D1%87%D0%B8%D1%81_%D0%B1%D0%B8%D0%BB_%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D1%82_%D0%BD%D0%B0_.html
Ето ти едно материалче , което може да те накара да размислиш , ако има с какво , за базата , от която непрекъснато си вреш носа в чуждо канче . Ако това не ти стига ми се обади на личен . Ще ти пратя и други подобни материали .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 окт 2014 12:22

Матр'ялчето ти не е по темата ;) Много мило от твоя страна, че си се постарал да го набавиш и впоследствие споделиш, но в тази тема, според правилата на форума, е редно да се обсъждат финансовите неволи красноармейски.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

inivanov
Контакти:

Мнениеот inivanov » 03 окт 2014 12:24

Евролицензът на ЦСКА продължава да виси със страшна сила. Вчера мениджърът по спортно право Георги Градев разкри, че армейците продължават да не плащат на клиента му Емил Гъргоров. Както е известно, Бадема напусна Армията през лятото, като направи няколко компромиса към Сашетата относно дължимите му плащания.
- Въпреки компромиса от страна не Емил Гъргоров ЦСКА не изпълни задълженията си към него по споразумението от 30.06. Вчера (б.р., вторник) изтече крайният срок за плащане по Правилника на УЕФА. Датата 15.10 не е за плащания, а за подаване на документи към УЕФА. Ако извадят ЦСКА от турнирите заради този проблем и още около 10 подобни случая, това ще се дължи изцяло на небрежното отношение на ръководството – написа Градев в официалния си профил във Фейсбук.

7 Дни Спорт

Припомни ми нещо предсказано от градев и свързано с ЦСКА, което се е случило? Иначе желанието за плюнки от твоя страна е ясно.
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 окт 2014 12:37

7 дни лъжи е парцалът, който най-гнусно написа, че Стойчо Младенов никога не е елиминирал отбор в ЕКТ, както и че рейсът на ЦСКА е отнет заради дългове, докато същият си беше на Армията. И не е и пипан.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 окт 2014 12:45

1982 написа:7 дни лъжи е парцалът, който най-гнусно написа, че Стойчо Младенов никога не е елиминирал отбор в ЕКТ, както и че рейсът на ЦСКА е отнет заради дългове, докато същият си беше на Армията. И не е и пипан.

Тоя дрънголник какви пари ще му вземете? Даже и за скрап не става :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 окт 2014 12:54

Не знам, питай платените боклуци от 7 дни помия.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 окт 2014 14:37

inivanov написа:

7 Дни Спорт

Припомни ми нещо предсказано от градев и свързано с ЦСКА, което се е случило? Иначе желанието за плюнки от твоя страна е ясно.

Винаги има първи път, макар че по едно време му вярвахте на всяка думичка :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 окт 2014 14:39

1982 написа:Не знам, питай платените боклуци от 7 дни помия.

Не измествай темата! На Бадема парите, кога?
[offtopic]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 03 окт 2014 15:03

Между другото от два различни и независими един от друг източника подочувам, че се готви завръщане от Нова година в управлението на ЦСКА на един от бившите му собственици.. Под каква точно форма - не се знае, но наистина ще е любопитно да видим дали ще стане така.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 окт 2014 15:04

TristaNNN написа:
1982 написа:Не знам, питай платените боклуци от 7 дни помия.

Не измествай темата! На Бадема парите, кога?

На Черноморец парите за Пачека ... кога ??

На Локо Пд парите за Белаид .... кога ??

Върни се в “Архив”