Допинг скандала в ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: За БФС и двойният стандарт...

Мнениеот blue avalanche » 28 дек 2011 11:05

obi4am_pirin написа:Избухна допинг-скандала в ЦСКА и се изброяват играчи които са замесени и те не са никак малко!Коментира се кой играч с колко ще бъде наказан...и някак се подминава санкцията за отбора ЦСКА!При тази ситуация не трябва ли да им се запишат няколко служебни загуби...не трябва ли отбора да си плати за гяволъка...за пореден път!Или вадим балтиите и точим ножовете на малките, а за "големите"...те могат да правят всичко ненаказано!

Малка корекция:
Изброяват се играчи,които са проверени."Замесените" може да са целия отбор с резервите и чношите,барабар... ;)
Иначе:
"Генералният секретар на Българския олимпийски коми­тет (БОК) Белчо Горанов зая­ви, че все още не са получени резултатите и докладите за положителните допинг проби на тримата футболисти на ЦСКА - Костадин Стоянов, Ян­чев и Трифонов.
Именно олимпийският комитет трябва да предложи наказание за прови­нилите се играчи и след това да уведоми Дисциплинарната комисия към БФС, която взема крайното решение."
Това за тези,които си "счупиха пръстчетата" да обясняват,че БОК нямали нищо общо в случая.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Допинг скандала в ЦСКА !

Мнениеот vaskonti » 28 дек 2011 11:19

Кашчей написа:
vaskonti написа:
Кашчей, теорията за Домусчиев е втора по вероятност след тази за вътрешен саботаж, поне според мен. Ако въобще допуснем, че е саботаж, това показва съвършенно нов стил в мръсните номера, а Домусчиев е нов във футбола и методите му са непознати. Освен това има голям мотив прекият му конкурент да го отнесе. Но и това си е само теория.

Лично на мен ми е странно, как, когато вие или Левски ставате шампиони, всичко е честно и почтено и само с игра (особено Левски), а когато някой от провинциалните отбори "надигне глава" тогава нещата са все в сферата на конспирацията, на купуването, на саботажите.Ето това ми е много странно на мен.Днес чета изявление на Дуци, че в ЦСКА има предател, защото била изтекла информация за преговори с някакъв чилиец.Че то за всеки отбор се носят разни предположения, изтича информация, но кой говори за предатели-Дуци!А иначе, да си продадеш голмайстора на полусезона си е направо геройска постъпка, заслужаваща адмирации?!Това въобще не е предателство към целите, за които уж се бори ръководството ви!

Аз съм на мнение, че когато се прави саботаж от такова естество, ще бъде повсеместен, а не избирателен и първо ще бъдат ударени звездите на отбора, а не плюнките.Но така аз виждам качественият саботаж, а какво е станало всъщност, и дали Матросов си е заслужавало да изгърми надали ще се разбере някога с подробности.

Аз никога не съм твърдял, че всички титли на ЦСКА са постигнати честно. Ясно е, че в действие влизат всякакви похвати и това касае всеки отбор, включително ЦСКА и Левски, включително и борещите се за изпадане.
При такъв саботаж не е нужно да бъдат удряни звездите на отбора, достатъчно е да се хванат основни титуляри, каквито са Янчев, Стоянов, та дори и Трифонов. В момента никой не гледа дали става въпрос за Янчев или Зику, името не е важно. Отделен въпрос е до колко Зику е звезда на ЦСКА, а Янчев не е. В момента самото име ЦСКА е накърнено, поставени са на карта резултати от мачове, а това е предостатъчно за един саботьор, ако примеме, че е саботаж.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 дек 2011 11:23

magichko написа:пак ли ти .. чети малко преди да пишеш и говориш... за да бъде наказан отбор в България трябва да са хванати повече от 2ма в 1 мач.... а това няма как да стане след като взимат проба само на 2ма играча.. следователно наказание може да има само на играч ! айде лягай да спиш , че вече прекаляваш с глупостите... и НЕ НЯМА да наложат служебни загуби за съжаление на някой хора

Я ни покажи ти откъде си го прочел това, та да се ограмотим и ние!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 дек 2011 12:06

Кашчей написа:
magichko написа:пак ли ти .. чети малко преди да пишеш и говориш... за да бъде наказан отбор в България трябва да са хванати повече от 2ма в 1 мач.... а това няма как да стане след като взимат проба само на 2ма играча.. следователно наказание може да има само на играч ! айде лягай да спиш , че вече прекаляваш с глупостите... и НЕ НЯМА да наложат служебни загуби за съжаление на някой хора

Я ни покажи ти откъде си го прочел това, та да се ограмотим и ние!

Юристът на ЦСКА Радостин Василев заяви, че дори да има други футболисти на "червените", които са дали положителни допинг проби, БФС няма право да оповестява този факт до отварянето на "Б" пробите. "Има изискване за конфиденциалност до официалното обявяване на резултатите, което в случая е нарушено", каза ядосано Василев. Той опроверга появилите се слухове, че отборът може да загуби служебно мачовете с „Литекс“ и „Лудогорец“, защото според член 11 това може да се случи само ако повече от двама играчи в един мач са употребили забранени вещества. На практика в България това няма как да стане, тъй като само двама играчи от един отбор дават допинг проби след мач. В Англия например по 5 човека се проверяват, тук правилникът е странен. Оттук нататък могат да бъда наказани само играчите, но не и клубът. Интересното в случая е, че в член 11.1 на УАДА пише, че съответните органи могат да изискат от ЦСКА всичките футболисти, играли в мачовете срещу „Левски“, „Литекс“ и „Лудогорец“, да се подложат на допинг тест. И ако вече той покаже, че повече от двама състезатели са взимали забранени вещества, тогава съответните клубове могат да поискат отнемане на точки от противника.

иначе невежите да четат тук http://www.bfunion.bg/media/upload/12529.pdf член 28, най-долу ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 дек 2011 12:27

шивача написа:иначе невежите да четат тук http://www.bfunion.bg/media/upload/12529.pdf член 28, най-долу ;)

Не питах теб, а колегата ти!Аз знам къде да търся и затова не коментирам нищо за наказание на клуба, ако си забелязал.Но от друга страна пък не вярвам на някой, който се позовава само и единствено на думите на адвокат от заинтересованата страна.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 дек 2011 12:41

Кашчей написа:
шивача написа:иначе невежите да четат тук http://www.bfunion.bg/media/upload/12529.pdf член 28, най-долу ;)

Не питах теб, а колегата ти!Аз знам къде да търся и затова не коментирам нищо за наказание на клуба, ако си забелязал.Но от друга страна пък не вярвам на някой, който се позовава само и единствено на думите на адвокат от заинтересованата страна.

e, ти вярваш само на този, на който ти е изгодно да вярваш, веднъж на адвокат, друг път на лекар, важното е да срещу ЦСКА :) Аз знам кой питаш, ама ти имаш навика да отговаряш на чужди въпроси, та затова. Иначе ми е ясно, че знаеш всичко :lol: това е ясно на всеки :oops:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 дек 2011 18:04

шивача написа:
Кашчей написа:

e, ти вярваш само на този, на който ти е изгодно да вярваш, веднъж на адвокат, друг път на лекар, важното е да срещу ЦСКА :) Аз знам кой питаш, ама ти имаш навика да отговаряш на чужди въпроси, та затова. Иначе ми е ясно, че знаеш всичко :lol: това е ясно на всеки :oops:

Когато знам- не ми пречи да го покажа.Когато не знам-не ми пречи да си призная.На адвокати не вярвам, особено на такива, които защитават явни престъпници.На сайтове също не вярвам прекалено много, но и не казвам, че тоя или оня само лъжат (за разлика от много твои съмишленици).
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 дек 2011 18:40

Дали клубът ЦСКА ще бъде наказан не зная, но ми се върти в главата, че ЦСКА може да го отнесе от ФИФА и УЕФА със спиране участието им в ЕКТ
Изображение

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 28 дек 2011 22:12

Министър Нейков оневини футболистите на ЦСКА

Министър Нейков оневини футболистите на ЦСКА. Костадин Стоянов, Тодор Янчев и Румен Трифонов нямат вина за забранения метилхексанамин открит в допинг пробите им, заяви Свилен Нейков пред БНТ.

Според министъра на спорта, играчите на ЦСКА трябва да бъдат оправдани от Дисциплинарната комисия на БФС в началото на януари. Нейков сподели и желанието си да бъде създадена Национална допинг лаборатория, която занапред да се занимава с подобни случаи.

Предстои изработването на прецизиран списък на забранените препарати, както и тълкувание на казусите, подобни на тези с "червените" футболисти.

Наздраве на всички лилави марионетки!!! :mrgreen:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 дек 2011 22:29

***cska*** написа:
Министър Нейков оневини футболистите на ЦСКА

Министър Нейков оневини футболистите на ЦСКА. Костадин Стоянов, Тодор Янчев и Румен Трифонов нямат вина за забранения метилхексанамин открит в допинг пробите им, заяви Свилен Нейков пред БНТ.

Според министъра на спорта, играчите на ЦСКА трябва да бъдат оправдани от Дисциплинарната комисия на БФС в началото на януари. Нейков сподели и желанието си да бъде създадена Национална допинг лаборатория, която занапред да се занимава с подобни случаи.

Предстои изработването на прецизиран списък на забранените препарати, както и тълкувание на казусите, подобни на тези с "червените" футболисти.

Наздраве на всички лилави марионетки!!! :mrgreen:

Национална допинг лаборатория има.Дали министърът не знае, или писалият този "репортаж"?!?

За писалият поста съм убеден :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”