ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот wolf » 11 яну 2012 18:57

зеления написа:
MORSKI написа:Дърво си беше, дърво си остана. Дани не съм съгласен с теб, знам ти мнението, но добре, че се отървахме от него. Не е този таран, за който ми говореше. Пипа я топката, но само с това не става.

Че аз никога не съм го смятал за таран. :o Той си е бил винаги типичния лек нападател. Жалко, че напоследък Генов го изтегли по-назад и го използваше едва ли не за плеймейкър. Следствие на това пострада играта му, разбира се.

Лек нападател без бързина, повратливост и завършващ удар?

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 11 яну 2012 19:17

Айде стига с Божилов каквито и качества да има просто е непостоянен.А като прибавим че играем по 15 мача на сезон?!
Трябват ни сърцати и бягащи футболисти.
Просто незнам защо в нашия футбол се толерират абсолютни дърти мърди(не говоря за Божилов).Има толква млади качествени момчета,които ако им се даваше шанс отрано за единия спорт и за едни 2000 лева ще ринат терена.Но явно цялата ни система е сбъркана,или пък просто с времето се измързелват незнам..

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 12 яну 2012 00:26

Приказвайте си вие,плюте по Божилов.Един от заря Луганск да прочете какво пишете във форума и ще му се радвате още дълго време на уменията.Вместо да го разкрасите малко,да го повъзвеличаете,че да клъвнат,вие се чуите как да го задържите на Тича.Чудни хора,ей.Преди време на Тича дойде един мениджър от руските републики да гледа някаква контрола.Седна до мен,попита ме дали зная руски и разговора тръгна.Човека се интересуваше кои са ни добрите играчи,имаме ли национали...От публиката като усетиха че е мениджър и взеха да предлагат най-големите ни дървета,в смисъл да се отървем от тях.Човека послуша,погледа,усмихна ми се и каза че чак толкова разбира от футболисти.Така че дали ние тарикатите искаме да се отървем от Божилов,или хората които си вадят с това хляба искат да се набутат,не зная.Но все си мисля че са по големи капацитети от нас.Не че и те не правят грешки де.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 12 яну 2012 10:00

Славия се раздели с още един от опитните си играчи - Атанас Борносузов, пише „Труд”. 32-годишният халф напуска по взаимно съгласие. По неофициална информация ветеранът преговаря с Локомотив (Сф).
Бившият играч на „белите" Тодор Колев, който ще се раздели с Лудогорец до дни, не е в списъка на желаните от Славия. За един от най-солидните действащи голмайстори на „А" група варианти са Черно море и отбори в Китай.

Много съжалявам за Наката супер футболист беше при нас все се надявам да се върне но май няма как да стане това.Надявам се Тодор Колев да вземем а Ортега да отива да брули орехи в Нигерия :lol: Айде Моряции!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 12 яну 2012 13:44

Официально. Божилова в "Заре" не будет, а с Паломино продолжаются переговоры

Луганская «Заря» продолжает работать на трансферном рынке.
В расположение клуба прибыли двое потенциальных новичков команды: нападающие Георги Божилов и Хермес Паломино, которые представляют болгарский клуб «Черно море».
По итогам завершившегося медицинского обследования было принято решение отказаться от услуг Георги Божилова, который покинул расположение команды.
Что же касается Хермеса Паломино, то игрок успешно прошёл медицинское обследование и на данный момент с ним ведутся переговоры. Сам футболист в ближайшее время отправится в расположение национальной сборной Венесуэлы и ведёт подготовку к играм с США, которая состоится 21 января и Мексики 25 января.

http://www.lugansk-football.com/footbal ... ovory.html
http://www.zarya-lugansk.com/news_show.php?news_id=1744

"Новичок" Зари Паломино отправился в лагерь сборной
23-летний форвард Хермес Паломино, ведущий переговоры с луганской "Зарей" о заключении контракта, отправился в расположение сборной Венесуэлы.
Как известно, 9 января вместе со своим одноклубником по "Черно море" Георги Божиловым Паломино прибыл в Луганск для прохождения медосмотра и заключения контракта с украинской командой.
Пока официальной информации о завершении переговоров не было, но в список игроков, вылетевших с "Зарей" в Турцию на первый учебно-тренировочный сбор, ни Паломино, ни Божилов не попали.
Сегодня же стало известно (lanacion.com.ve), что в городе Пуэрто-ла-Крус сбор перед двумя предстоящими товарищескими матчами начала национальная сборная Венесуэлы. В ее составе четыре футболиста, не представляющих местный чемпионат, среди которых и Хермес Паломино. 21 января венесуэльцы в Фениске сразятся с командой США, а 25-го в Хьюстоне с Мексикой.

http://www.lugansk-football.com/footbal ... ornoj.html
Кой ще вземе Божилов ??? :mrgreen: :mrgreen:
Как ще го търпим на Тича, нямам думи просто.

Малко коментари от украйна:
Marcos Сообщ.:117212.1.2012 13:14
Ну вот, Божилова в Заре уже не будет...

Nikita Сообщ.:63512.1.2012 13:16
Marcos,
Ну и слава богу!уж лучше Кабанова, чем Божилова этого.

Nikita Сообщ.:63512.1.2012 13:35
Marcos,
Божилов супер форвард?в 115 играх 16 голов))))я бы даже смотря на результативность не рассматривал его..
Гонгадзе?может быть ещё в Турцию прилетит?хотя думаю отказались от него..
Как не можахме да се отървем от това дърво, просто не знам. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 12 яну 2012 14:10

Морския е виновен, така става като дърпа дявола за опашката ;-)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 яну 2012 14:10

yavorescu написа:Морския е виновен, така става като дърпа дявола за опашката ;-)

:( Посипвам си главата с пепел :(

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 12 яну 2012 14:14

Готвача е много прав. Българинът обича да се прави на голям тарикат, да търси "далаверата" с минимално вложени усилия от негова страна и накрая винаги остава с пръст в уста.

unobg
Контакти:

Мнениеот unobg » 12 яну 2012 14:15

Що не вземете Какалов, Юре Травнер и Даниел Пеев?

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 12 яну 2012 14:17

Ако го видя това недоразумение № 14, още веднъж титуляр, спирам да ходя на мачове на морето.
Преди това ще го спукам от бъзици и ругатни по време на контролите. ЖАЛНА МУ МАЙКА НА ХРАНТУТНИКА НАГЪЛ :mrgreen: !!!
Последна промяна от greenpeak на 12 яну 2012 17:18, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”