Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимен трансферен прозорец - 2011
Гонг са намерили някакво клипче на този португалец, роден в Люксембург. Все едно гледам Калво.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Гонг са намерили някакво клипче на този португалец, роден в Люксембург. Все едно гледам Калво.
Мен ми прави впечетление,че е доста бърз,ама това е на добър терен

Гонзо: До 4 януари вземаме трима нови
Спортния директор на Левски Георги Иванов призна, че сините ще имат три нови попълнения на първата си тренировка, която ще се проведе на 4ти януари.
При всички положения става въпрос за чуждестранни футболисти. Иванов допълни, че Левски ще привлече четирима или петима нови, за новия сезон.
"Искаме да намерим и централен нападател, който да не е типичен таран, а раздвижен футболист, умеещ да играе и от втора позиция”, коментира Георги Иванов.
Спортния директор на Левски Георги Иванов призна, че сините ще имат три нови попълнения на първата си тренировка, която ще се проведе на 4ти януари.
При всички положения става въпрос за чуждестранни футболисти. Иванов допълни, че Левски ще привлече четирима или петима нови, за новия сезон.
"Искаме да намерим и централен нападател, който да не е типичен таран, а раздвижен футболист, умеещ да играе и от втора позиция”, коментира Георги Иванов.
- blue avalanche
- Контакти:
"Отваря" зимния прозорец и фантазията на журналистите ще се развихри до познати и непознати висоти!Гонзо каза,че на 4-ти Януари ще има 3-ма нови!Така,че...Не остана!
- santiliana
не искам да изглеждам черноглед, но ми се струва, че хаоса в селекцията ни продължава с пълна сила. Сега ще се изсипе "един рейс" с бразилейроси, играли някъде по Палма де Майорка... Представяте ли си как ще гледат като дойдат на 4-ти януари?! Ами като започне пролетния полусезон и видят за какви терени иде реч?! Хубаво, че поне с "морето" ни мина мача във Варна през есента, та няма да имат "щастието" да усетят тревното покритие...
Освен всичко друго и възрастта на двама от тях е вече около и над 30-те години, което идва да рече, че продължава работата "на парче". След 6 месеца или най-много 1 година ще им се търсят заместници, и пак се започва от нулата. Така отбор не се гради в перспектива, а се кара "за мига". Дано да бъркам, но това е мнението ми към настоящия момент, на база евентуалните попълнения, съобщени в сайтовете (доколко са достоверни е вече съвсем различна тема).
Освен всичко друго и възрастта на двама от тях е вече около и над 30-те години, което идва да рече, че продължава работата "на парче". След 6 месеца или най-много 1 година ще им се търсят заместници, и пак се започва от нулата. Така отбор не се гради в перспектива, а се кара "за мига". Дано да бъркам, но това е мнението ми към настоящия момент, на база евентуалните попълнения, съобщени в сайтовете (доколко са достоверни е вече съвсем различна тема).
зимата отбор не можем да направим,повечето добри играч си имат клубове,естествено е сега да търсим нещо на парче ако искаме да ставаме шампиони.
Аз съм казал ако Левски иска да стане фактор само с Българи колкото и зле да са те,но с тези чужденци ще е като Грийн 6-месеца игра супер и след това -ваканция и заплата ето това е с чужденци.Но Костов и Гонзо са прави в БГ в момента няма футболери има Син сити и другите такива от нощна София.Иначе 4 януари наближава.
Аз съм казал ако Левски иска да стане фактор само с Българи колкото и зле да са те,но с тези чужденци ще е като Грийн 6-месеца игра супер и след това -ваканция и заплата ето това е с чужденци.Но Костов и Гонзо са прави в БГ в момента няма футболери има Син сити и другите такива от нощна София.Иначе 4 януари наближава.
LEVSKI_FOREVER
Медиите в Полша излязоха с новината, че шампионът на страната Висла Краков ще даде под наем нападателя си Цветан Генков, и то не на кой да е, а на Левски. Според местни издания, българинът е загубил титулярното си място в клуба и ръководството ще се опита поне да спечели някакви пари от него.
"През този сезон Генков загуби битката за титулярното място в нападението с полския нападател Давид Битон. Висла обмисля възможността да припечели нещо от него, като го даде под наем за половин година на един от българските топотбори - Левски. Така ще бъде най-добре и за самия играч, който има само 2 гола досега", пише изданието.
"През този сезон Генков загуби битката за титулярното място в нападението с полския нападател Давид Битон. Висла обмисля възможността да припечели нещо от него, като го даде под наем за половин година на един от българските топотбори - Левски. Така ще бъде най-добре и за самия играч, който има само 2 гола досега", пише изданието.
Тия са същите като нашите журналя.До скоро го бяха обявили за месия с гола му в последния мач за ЛЕ с който се класираха за следващия кръг.Ама нали трябва нещо да се пише, че иначе няма хонорари.
- blue avalanche
- Контакти:
tevez написа:Медиите в Полша излязоха с новината, че шампионът на страната Висла Краков ще даде под наем нападателя си Цветан Генков, и то не на кой да е, а на Левски. Според местни издания, българинът е загубил титулярното си място в клуба и ръководството ще се опита поне да спечели някакви пари от него.
Не е лошо!Ако Тонев иска да "води" някого в Левски,да доведе Генков и Асамоа!Камбуров-не ща!
- blue avalanche
- Контакти:
"Вратарят Кирил Акалски ще продължи да играе в Левски и през пролетта.
Към стража интерес имаше от Черно море, но до сделка между двата клуба не се стигна. Той бе привлечен на „Герена" през есента на 2010-та година, но така и не успя да се утвърди в състава.
През сезон 2010/2011 Акалски изигра едва пет мача за „сините” - 3 в „А” група, 1 за купата и 1 в евротурнирите - злополучното 2:2 с Лил. Това първенство обаче така и не влезе в игра. През по-голяма част от кампанията вратарят бе контузен. Освен това той е трети избор на спортно-техническия щаб след Пламен Илиев и Божидар Митрев."
Към стража интерес имаше от Черно море, но до сделка между двата клуба не се стигна. Той бе привлечен на „Герена" през есента на 2010-та година, но така и не успя да се утвърди в състава.
През сезон 2010/2011 Акалски изигра едва пет мача за „сините” - 3 в „А” група, 1 за купата и 1 в евротурнирите - злополучното 2:2 с Лил. Това първенство обаче така и не влезе в игра. През по-голяма част от кампанията вратарят бе контузен. Освен това той е трети избор на спортно-техническия щаб след Пламен Илиев и Божидар Митрев."