ЦСКА - Стяуа 1:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ЦСКА - Стяуа 25.08.2011, 20:30(Реванш)

Мнениеот Кашчей » 24 авг 2011 23:42

cska_90 написа:
Кашчей написа:
cska_90 написа:http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video=37841

E как човек да не е горд,че е част от това!!ВЕЛИКО!!!!
Любовта не се купува с пари!!!ЦСКА ИЛИ УМРИ!!!

Точно пък ти да го кажеш!Ти, който толкова плю миналият сезон, а сега си първа кипра?!И ако утре отпаднете и продадат Делев и Бандаловски (каквито слухове витаят и при вас) ще си първият, който пак ще почне да плюе!

Aaaaaa няма отърване от тебе-има ли тема дето да не си напишеш компетентното мнение бе -аре спри се-ебати дървения философ си!! ;) ;) ;) Разбрал, неразбрал-пише-еби му майката! :evil:
Аре сеа обясни ми ква връзка има това,че плюя ръководството с това, че съм написал, че е велико да си част от Сектор Г-май само ти си виждаш логиката тука!

Като е велико да си част от сектор Г, къде беше половината сезон миналата година?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 24 авг 2011 23:43

Правеше бойкот. :) Всички плюете по фракцийте, ама безтях всичко е една кръгла нула. :)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 авг 2011 23:45

captain_drifuss написа:
Кашчей написа:
cska_90 написа:http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video=37841

E как човек да не е горд,че е част от това!!ВЕЛИКО!!!!
Любовта не се купува с пари!!!ЦСКА ИЛИ УМРИ!!!

Точно пък ти да го кажеш!Ти, който толкова плю миналият сезон, а сега си първа кипра?!И ако утре отпаднете и продадат Делев и Бандаловски (каквито слухове витаят и при вас) ще си първият, който пак ще почне да плюе!

ти кой си, че си морален съдник на всички и всичко!? какъв си ти? от кой отбор си? човек, който само дебне да уязви и засегне другите, без принципи, без верую, което да следва! поне так изглеждаш отстрани! за хора като теб Ремарк е казал "човек с гумена съвест"... лесно е да нападаш гадните сини и червени и да им се присмиващ за сляпата любов и самозаблуда, но е трудно да поддържаш една кауза, дори когато е губеща и безнадеждна! много повече уважавам дори най-заслепените и крайни сини привърженици, отколкото бих уважавал охлюв без кауза като теб!

Ти откъде знаеш, че нямам принципи и символ-верою?
Щом не пея Осанна за ЦСКА, то съм безпринципен, а са принципни тези, които изоставиха отбора миналата година, когато не вървеше, и се върнаха, когато тръгна нагоре?!Да ви имам и принципите!!
Сега ще напълните Васил Левски, а след 2 седмици няма и 5 000 да се съберете на Армията... принципните фенове, пфу!
Последна промяна от Кашчей на 24 авг 2011 23:47, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 24 авг 2011 23:46

Morgause написа:
Viktor4o_Rs написа:Голямо надъхване, големи приказки, високопарни фрази, прогнози за победи с 3,4 или 5 гола :lol: :lol: :lol: Аз казах, че ако продължите, ще призная че не съм бил прав, но ако отпаднете, ще признаете ли, че много хора нищо не разбирате от футбол или в най-добрия случай не махате червените очила :roll: И това не е заяждане или желание да отпаднете, просто гледам реално и смятам, че няма как да отстраните Стяуа след 2 чисти гола пасив и че румънците ще вкарат първи гол и ще си опекат работата.

ЕДНО Е ДА СИ С ЧЕРВЕНИ ОЧИЛА, ДРУГО Е ДА ВЯРВАШ В ОТБОРА И ДА СИ ОПТИМИСТ!!! ВСЕ 1 ТИ НЕ СИ ВЯРВАЛ ЧЕ ЩЕ НИ БИЕ НА ФИНАЛА, ТАКА ЛИ?

Не ми вменявайте думи, които не съм казал :) Естествено, че ще вярвате в отбора си и ще сте оптимисти, ама говорим за умерени прогнози и обосновани мнения, а не просто да изстреляш "смачкваме ги с 5:0",каквито мнения има много :roll: Абе както и да е, да не кажете че се заяждам сега, просто с необосновани оптимистични прогнози за разгроми, давате поле за големи подигравки с вас утре вечерта, щото ако само с приказки ставаше, да имаме по 4 участника в ШЛ и ЛЕ, ама трябва и игра ...
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 авг 2011 23:50

Red_Girl написа:Правеше бойкот. :) Всички плюете по фракцийте, ама безтях всичко е една кръгла нула. :)

Абе кажи му на тоя над тебе да се скрие,че.......................... :evil: :evil: :evil: .............нямам нерви да се обяснявам!! :? :?

Иначе си е така -спор няма!
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 авг 2011 23:53

cska_90 написа:
Red_Girl написа:Правеше бойкот. :) Всички плюете по фракцийте, ама безтях всичко е една кръгла нула. :)

Абе кажи му на тоя над тебе да се скрие,че.......................... :evil: :evil: :evil: .............нямам нерви да се обяснявам!! :? :?

Иначе си е така -спор няма!

Истината боли, нали?Особено, когато е неприятна!

Ходи се прави на велик фен, но ако ви отстранят утре, да не почнеш пак с лозунгите за боклуците в ЦСКА!

Mach`s gut!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 авг 2011 23:59

Кашчей написа:

Истината боли, нали?Особено, когато е неприятна!

Ходи се прави на велик фен, но ако ви отстранят утре, да не почнеш пак с лозунгите за боклуците в ЦСКА!

Mach`s gut!

теб кво те ебе, той кво ще вика, поне има на кво да се кефи и от кво да страда, а ти, трол ли си или си фрол :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 25 авг 2011 00:13

Viktor4o_Rs написа:
Morgause написа:
Viktor4o_Rs написа:Голямо надъхване, големи приказки, високопарни фрази, прогнози за победи с 3,4 или 5 гола :lol: :lol: :lol: Аз казах, че ако продължите, ще призная че не съм бил прав, но ако отпаднете, ще признаете ли, че много хора нищо не разбирате от футбол или в най-добрия случай не махате червените очила :roll: И това не е заяждане или желание да отпаднете, просто гледам реално и смятам, че няма как да отстраните Стяуа след 2 чисти гола пасив и че румънците ще вкарат първи гол и ще си опекат работата.

ЕДНО Е ДА СИ С ЧЕРВЕНИ ОЧИЛА, ДРУГО Е ДА ВЯРВАШ В ОТБОРА И ДА СИ ОПТИМИСТ!!! ВСЕ 1 ТИ НЕ СИ ВЯРВАЛ ЧЕ ЩЕ НИ БИЕ НА ФИНАЛА, ТАКА ЛИ?

Не ми вменявайте думи, които не съм казал :) Естествено, че ще вярвате в отбора си и ще сте оптимисти, ама говорим за умерени прогнози и обосновани мнения, а не просто да изстреляш "смачкваме ги с 5:0",каквито мнения има много :roll: Абе както и да е, да не кажете че се заяждам сега, просто с необосновани оптимистични прогнози за разгроми, давате поле за големи подигравки с вас утре вечерта, щото ако само с приказки ставаше, да имаме по 4 участника в ШЛ и ЛЕ, ама трябва и игра ...

Гледай сега, аз не съм дал прогноза 4:0, или 5:0. Моята прогноза е, че ще продължим след дузпи или ще бием с 3:0! Което не е невъзможно. Прогнозите ни са обосновани поради простата причина, че отборът и феновете са единни! И аз съм сигурен, че ако напълним утре Васил Левски, ще продължим! Или ако не друго то поне няма да се дадем без бой! Аз ще подкрепям ЦСКА и в добро и лошо, както съм го правил досега, и ще продължа да го правя! ЦСКА не веднъж и 2 пъти е отстранявал къде-къде по-добри отбори от Стяуа, така че, всеки фен на ЦСКА вярва в успеха! Надеждата умира последна! В футбола всичко е възможно, затова е интересен спорт, аз съм сигурен, че утре ще се получи зрелищен мач, и дори да ни вкарат гол пак ще направим всичко възможно да обърнем резултата в наша полза, и да се класираме! Дори и да не се получи, съм 1000% сигурен, че момчетата ще бъдат изпратени с аплодисменти от терена, и ако играят както трябва, със сърце и желание, то дори и да отпаднем, няма да им се сърдим! РАЗБИРА СЕ, ще сме разочарови ако отпаднем незаслужено, но съм сигурен, че няма да предадем отбора! ЦСКА има сили да победи Стяуа с 2:0, повярвай ми. Гледай мача утре, и ще усетиш каква ще бъде атмосферата на стадиона! Сигурен съм, че поне 30 000 ще има на стадиона, и 1500 ако са от Стяуа, горе долу само Сектор "Б" няма да е пълен! Вярата ни държи, това е важно! И да си оптимист е хубаво, понеже все пак вярваш в успеха! Дори и когато всички очакват да паднеш, пак можеш да победиш, чаткаш ли?
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 25 авг 2011 00:15

ДРАГИ ФЕНОВЕ НА ЦСКА, ДЕНЯТ ДОЙДЕ! СЛЕД по-малко от 20 4аса и 30 мин ще видим пак стадионът в 4ервено.....ИМАМЕ СИЛИ! НАПРЕД АРМЕЙЦИЗА НОВ ЕВРОПОДВИГ!!! :)

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 25 авг 2011 00:47

BaLoN написа:
Alex написа:извинявайте, че спамя, но сега се прибирам и нямам време да чета цялата тема. та може ли някой да ми прати на личен инфо за мача: отколко часа, кой стадион, колко по-рано трябва да се отиде, къде се продават билетите (до колко преди мача) и т.н. Мерси предварително :)

Заповядай информация http://pfkcska.sportal.bg/bg/article:2016 мачът би трябвало да започне 20:30 часа ;)

мерси за инфото :)

знае ли се колко фенове на цска ще има горе-долу?
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Архив”