Viktor4o_Rs написа:Morgause написа:Viktor4o_Rs написа:Голямо надъхване, големи приказки, високопарни фрази, прогнози за победи с 3,4 или 5 гола

Аз казах, че ако продължите, ще призная че не съм бил прав, но ако отпаднете, ще признаете ли, че много хора нищо не разбирате от футбол или в най-добрия случай не махате червените очила

И това не е заяждане или желание да отпаднете, просто гледам реално и смятам, че няма как да отстраните Стяуа след 2 чисти гола пасив и че румънците ще вкарат първи гол и ще си опекат работата.
ЕДНО Е ДА СИ С ЧЕРВЕНИ ОЧИЛА, ДРУГО Е ДА ВЯРВАШ В ОТБОРА И ДА СИ ОПТИМИСТ!!! ВСЕ 1 ТИ НЕ СИ ВЯРВАЛ ЧЕ ЩЕ НИ БИЕ НА ФИНАЛА, ТАКА ЛИ?
Не ми вменявайте думи, които не съм казал

Естествено, че ще вярвате в отбора си и ще сте оптимисти, ама говорим за умерени прогнози и обосновани мнения, а не просто да изстреляш "смачкваме ги с 5:0",каквито мнения има много

Абе както и да е, да не кажете че се заяждам сега, просто с необосновани оптимистични прогнози за разгроми, давате поле за големи подигравки с вас утре вечерта, щото ако само с приказки ставаше, да имаме по 4 участника в ШЛ и ЛЕ, ама трябва и игра ...
Гледай сега, аз не съм дал прогноза 4:0, или 5:0. Моята прогноза е, че ще продължим след дузпи или ще бием с 3:0! Което не е невъзможно. Прогнозите ни са обосновани поради простата причина, че отборът и феновете са единни! И аз съм сигурен, че ако напълним утре Васил Левски, ще продължим! Или ако не друго то поне няма да се дадем без бой! Аз ще подкрепям ЦСКА и в добро и лошо, както съм го правил досега, и ще продължа да го правя! ЦСКА не веднъж и 2 пъти е отстранявал къде-къде по-добри отбори от Стяуа, така че, всеки фен на ЦСКА вярва в успеха! Надеждата умира последна! В футбола всичко е възможно, затова е интересен спорт, аз съм сигурен, че утре ще се получи зрелищен мач, и дори да ни вкарат гол пак ще направим всичко възможно да обърнем резултата в наша полза, и да се класираме! Дори и да не се получи, съм 1000% сигурен, че момчетата ще бъдат изпратени с аплодисменти от терена, и ако играят както трябва, със сърце и желание, то дори и да отпаднем, няма да им се сърдим! РАЗБИРА СЕ, ще сме разочарови ако отпаднем незаслужено, но съм сигурен, че няма да предадем отбора! ЦСКА има сили да победи Стяуа с 2:0, повярвай ми. Гледай мача утре, и ще усетиш каква ще бъде атмосферата на стадиона! Сигурен съм, че поне 30 000 ще има на стадиона, и 1500 ако са от Стяуа, горе долу само Сектор "Б" няма да е пълен! Вярата ни държи, това е важно! И да си оптимист е хубаво, понеже все пак вярваш в успеха! Дори и когато всички очакват да паднеш, пак можеш да победиш, чаткаш ли?