santiliana написа:еее, ти направо ми "скъса сърцето"![]()
я кажи какви точно лични пари е дал адвокатина? И как точно,аджеба, от едните си хонорари (колкото и високи да са те) може да издържа цял професионален футболен отбор? А защо мине-немине седмица и нашия тичка до Израел? Къде по белия свят има друг отбор, със структура като нашия,чиито собственик да е адвокат (нещо абсолютно недопустимо). И не ми давай за пример Лапорта, тъй като Барса никога не е разчитала на парите на президента си...Още повече,че самата професия адвокат изисква висока ценностна система, която ама хич не кореспондира с поведението на комунистическата издънка Батков.
Между другото, някой може ли да ми отговори- в какво бяха инвестирани парите от трансферите на Гарра-та, на Веско, на Иса, ами от зимата- на Жо. А 6-те милиона евро от ШЛ преди няколко години къде се изпариха,а? Това общежитие,терена и рейса не струват 12 млн. лева, нали?!
А параклис и църква вдигат хора, които имат грехове пред Бога
Сега значи ще ти обясня:
1.Парите от ШЛ, Гара, Мара, Жо и т.н. са част от приходите в годишния бюджет, а за какво е изхарчен той можеш да видиш най-лесно от финансовия отчет на Баждека година по година, заверен от ОДИТОР!!! Има ги публикувани в сайта на търговския регистър: http://www.brra.bg
2. Адвокатина освен хонорари от дела си има и друг бизнес - медии, фабрики, винпроми и т.н. Всеки месец благодетеля вади по 200-300 хил за да попълни дупките в бюджета. Само за миналата година загубата е 3 млн лева и до колкото знам не си покрил тази разлика ти
3. Заменките, врътките и ходенето в Израел е неизменна част от вързването на бюджета
4. Параклиса за молби за здраве, победи и берекет е много готино начинание и построен от чисто патриотични и благородни подбуди.