Време е за Класико! Барса - Реал 29.11.2010, 22:00 часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Време е за Класико! Барса - Реал 29.11.2010, 22:00 часа
откаде да го драпна за да го гледам 

-
- Контакти:
от кьде да изтегля записа ??? 

- TheBest007
- Контакти:
От тук може да си дръпнете мача
Влизате в торенти и гледате най-долу, иска и рег.
http://www.p2pbg.com

http://www.p2pbg.com
- barca4ever
- Контакти:
който има ал джазира спорт плюс 2 там го дават в момента и довечера в 9 пак ще го дават а следващите дни също ще го повтарят

BARCAFOREVER

1992,2006,2009,2011
- TheBest007
- Контакти:
Madridist написа:Ето линк- http://www.p2pbg.com/index.php?page=torrent-details&id=f544249ae8c5fed9b84f646c8922fe53c6232bc9
Пич, и аз го тегля от тук, ама мн бавно

TheBest007 написа:Madridist написа:Ето линк- http://www.p2pbg.com/index.php?page=torrent-details&id=f544249ae8c5fed9b84f646c8922fe53c6232bc9
Пич, и аз го тегля от тук, ама мн бавно
Нищо не знам за сваляне и скорости. Аз едва ли някога ще го гледам пак този мач,че сърцето ми може и да не издържи

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center]
[/center]
Каквото и да кажем за играта на Барса ще бъде малко! Това, което се случи снощи може да бъде описано само с една дума - ФАНТАСТИЧНО!!! Играчите ни излязоха на терена, за да се забавляват и показаха едно друго измерение на футбола, което само те си могат! Както казах и преди мача отбора успя да навлезе във най-добрата си форма точно преди Класико и ето, че резултата не закъсня!
Лично за мен играч на мача бе Вия - 2 гола и 1 асистенция (към Педро). Определено Давид ще запомни първото си Класико и то ще буди усмивки по лицето му дълго време.
Честита победа на всички! Красивият футбол тържествуваше снощи!!!
Бтв нека не подминем Реал! Сега няма да тръгна да се заяждам с тях и да им се подигравам! Снощу Моу ме изненада двойно: изненада ме много приятно с това, че не излезе с 10 човека отзад, а с идеята неговият отбор да играе футбол и да се опита да се надиграва с нас! - това спомогна да се получи този спектакъл, на който станахме свидетели всички. А другото, с което ме изненада, да не казвам шокира е... колко безидейно играха Реал! Със същите играчи, с които Реал досега газеха в Примера и Европа... сега не знаеха какво да правят на терена! Ест стигаме до максимата, че играеш толкова, колкото противника ти позволи, но дори в най-смелите си мечти не бях мечтал Реал да са такава боксова круша! Когато преди 2 години ги бихме на Бернабеу с 2:6 те тогава поне знаеха какво да правят на терена, имаха ясна идея за какво са излезли на стадиона, но просто не успяха да постигнат целта си, а сега... EPIC FAIL!!!
Прегледах всички новинарски сайтове, за който се сетих, наши и чужди и така и не открих никъде интервю дадено от CR след мача! Много ми се иска да го видя какво ще каже сега! Миналата седмица след мача ни с Алмерия той се изцепи, че не бил впечатлен от Барса и нашите играчи да се опитали да вкарат 8 гола и на Реал... Е много искам сега да видя какво ще каже! Дали все още не е впечатлен и занапред дали ще внимава какво си пожелава?!! Време е португалеца да се научи на малко скромност, защото той отново беше една кръгла 0 на терена! - нещо, което повтарях и обяснявах на всички фенове на Реал и CR, че ще се случи по време намача! Португалеца просто не може да играе срещу Барса! Той винаги е бил обезличаван от нашата защита и единственото нещо, с което се помни от 6-те му мача срещу Барса досега е една изпусната дузпа на Камп Ноу през 2008-а година!
Меси отново не успя да вкара на отбор воден от Моу, въпреки че бе близо (гредата в началото на мача)!
Но поне аржентинеца показа, че е отборен играч и асистира по перфектен начин за 2 от головете + че ангажираше винаги поне по двама играча на Реал и така Меси отваряше свободни пространства за съотборнците си!
Май ще спра да тук, защото каквото и да напиша ще е малко!
[center]BARCELONA - MES QUE UN CLUB!!! - снощи по категоречен начин се видя значението на тези думи!!![/center]
Лично за мен играч на мача бе Вия - 2 гола и 1 асистенция (към Педро). Определено Давид ще запомни първото си Класико и то ще буди усмивки по лицето му дълго време.
Честита победа на всички! Красивият футбол тържествуваше снощи!!!
Бтв нека не подминем Реал! Сега няма да тръгна да се заяждам с тях и да им се подигравам! Снощу Моу ме изненада двойно: изненада ме много приятно с това, че не излезе с 10 човека отзад, а с идеята неговият отбор да играе футбол и да се опита да се надиграва с нас! - това спомогна да се получи този спектакъл, на който станахме свидетели всички. А другото, с което ме изненада, да не казвам шокира е... колко безидейно играха Реал! Със същите играчи, с които Реал досега газеха в Примера и Европа... сега не знаеха какво да правят на терена! Ест стигаме до максимата, че играеш толкова, колкото противника ти позволи, но дори в най-смелите си мечти не бях мечтал Реал да са такава боксова круша! Когато преди 2 години ги бихме на Бернабеу с 2:6 те тогава поне знаеха какво да правят на терена, имаха ясна идея за какво са излезли на стадиона, но просто не успяха да постигнат целта си, а сега... EPIC FAIL!!!
Прегледах всички новинарски сайтове, за който се сетих, наши и чужди и така и не открих никъде интервю дадено от CR след мача! Много ми се иска да го видя какво ще каже сега! Миналата седмица след мача ни с Алмерия той се изцепи, че не бил впечатлен от Барса и нашите играчи да се опитали да вкарат 8 гола и на Реал... Е много искам сега да видя какво ще каже! Дали все още не е впечатлен и занапред дали ще внимава какво си пожелава?!! Време е португалеца да се научи на малко скромност, защото той отново беше една кръгла 0 на терена! - нещо, което повтарях и обяснявах на всички фенове на Реал и CR, че ще се случи по време намача! Португалеца просто не може да играе срещу Барса! Той винаги е бил обезличаван от нашата защита и единственото нещо, с което се помни от 6-те му мача срещу Барса досега е една изпусната дузпа на Камп Ноу през 2008-а година!
Меси отново не успя да вкара на отбор воден от Моу, въпреки че бе близо (гредата в началото на мача)!

Май ще спра да тук, защото каквото и да напиша ще е малко!
[center]BARCELONA - MES QUE UN CLUB!!! - снощи по категоречен начин се видя значението на тези думи!!![/center]
[center]
Barcelona - Mes que un club[/center]

barca4ever написа:който има ал джазира спорт плюс 2 там го дават в момента и довечера в 9 пак ще го дават а следващите дни също ще го повтарят
Е нормално е да го повтарят! Такива мачове не се гледат всеки ден! Реално този мач, по-точно играта на Барса от този мач трябва да влезе във всички футболни учебници!!! Наистина може да се направи наука възоснова играта на Барселона! Мечтая за деня, в който поне половината отбори на света ще практикуват подобен магически футбол! - от това ще спечелим ние феновете на тази велика игра наречена футбол!!!

[center]

- TheBest007
- Контакти:
Megan, чак ми домъчня за теб