Аз не знам един Илиян Илиев който е страшен левскар защо не дойде . Вижда се , че Берое без футболисти играе сполучливо , а ако има футболисти . За мен той е най подходящият човек за треньор на Левски .
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Levskar_90 написа:Поръчковия съдия ни лиши от победата. Стига сте писали глупости
фифи перото написа:...
за Гарата си прав,но за израстването и...синхрона-не..Милиев вече е в синхрон със..себе си..а Иво къде е?
parvanoff написа:MORSKI написа:DrAvalanche написа:За тези които твърдят, че съдията не е подпрял Литекс, нека си пуснат видео от мелето в Спортал. Ясно се вижда как в един момент когато нещата се поуспокоиха, Том се прави на каратист и рита Минев в гръб пред погледа на главния и страничния.
В това меле се вижда и как Сержиньо след като мелето е поотихнало продължава да беснее....
Какво го дъвчите това меле и защо пак се оправдавате със съдиите? В мелето активни бяха и двата отбора, айде стига очила!
На теб ти зададох няколко въпроса. Не ми отговори!!! И какво сега-дай да играем мачовете без съдии ли?
И на всички за които съдиите са без значение задавам същият въпрос!!!!!
delpi написа:фифи перото написа:...
за Гарата си прав,но за израстването и...синхрона-не..Милиев вече е в синхрон със..себе си..а Иво къде е?
Колега, съгласи се, че в сравнение с хаоса от мача със Спортинг, срещу Лил и особено днес Милиев и Иванов играха прилично
santiliana написа:Абе какво тенденционно съдийство ги гони някои хора, бе?!?
Дайте да си погледнем в собствения двор и да кажем, че нямаме стил на игра, че не успяхме да бием Сливен, загубихме от Черноморец и Литекс, мъчихме се с ЦСКА(с най-слабия им отбор от създаването им)...
Нима не виждате, че в защита сме трагични, че в средата на терена няма кой да ти измисли нещо градивно (донякъде Дарко успява, но и той е на моменти), а в нападение разчитаме само на Гарра-та...Та играта ни стана толкова шаблонна и еднообразна, че няма накъде...
Гонзо постоянно говори, че силата на отбора ще се види реално след Нова година, но не казва след коя Нова година ще бъде това...Ясен постоянно тръби, "да бъдем спокойни,че са взели мерки по подобряване играта на отбора и отстраняване на грешките", но до ден- днешен аз не виждам никакво развитие в играта. Напротив, вървим стремглаво надолу и ще се разбием с гръм и трясък, ако продължаваме да търсим причини другаде (в съдийство или съперници).
Очевадно е, че се нуждаем от поне 4-5 класни играчи, а разните "конници без глави" като Киров, Балтанов, Огнянов+ Тевия, че даже Иса и Дани Младенов просто да ги пращат другаде и да освобождават място в отбора. Видя се, че Божката не е за титуляр- нито стената си подреди както трябва при фаула, нито се намеси подобаващо при втория гол на Литекс...
Така, че е срамота да се вини съдийството, че сме загубили.Да, съдиите допуснаха грешки, но не са ни виновни, че не можем една свестна атака да сътворим.
Честитя победата на Литекс, бяха по- настойчиви и си я заслужиха...
За нас остава само да погледнем истината в очите и да признаем, че все още не сме това, за което се бяхме приели...Толкоз!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта