Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Highlander
Контакти:

Re: Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/

Мнениеот Highlander » 26 окт 2010 00:09

Треньорът допринесе много ама мноого за загубата . Ако водеше армия то след такава битка загубена 90 % от негови грешки щеше да бъде разтрелян от някой над него . В мач от такова невероятно значение , мач който дай да не се лъжеме решава титлата да пуснеш Киров , който нищо особенно не е показал и няма абсолютно никакъв опит . Да си пазиш двете смени до 90 минута при условие , че трябва свежест и трябваше да се насити халфовата линия да не го направиш е предателство и некомпетентност . Слори и Иса :evil: а Кривия за какво ни е вече втори мач като се видя , че без Дарко в средата сме абсолютни балъци . Къде е Кривия и защо не влезе :roll: :?: Мале грешка след грешка , а на всичкото отгоро след гола вместо да натиснем стреснатите селяни и да вкараме още един и мача да заспи ние се окопахме отзад . Ясен ни доведе до гибел и не само в този мач , но и със Сливен . От тук нататък ние сме догонващи и вече ще се съобразяваме с доста неща вместо да се успокоим утежнихме изключително много положението .
Аз не знам един Илиян Илиев който е страшен левскар защо не дойде . Вижда се , че Берое без футболисти играе сполучливо , а ако има футболисти . За мен той е най подходящият човек за треньор на Левски .

Потребителски аватар
zelena_varna
Контакти:

Мнениеот zelena_varna » 26 окт 2010 00:09

Levskar_90 написа:Поръчковия съдия ни лиши от победата. Стига сте писали глупости :x

Не мисля, че садята е виновен, даже спести по още един червен картон и на двата отбора

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 26 окт 2010 00:10

фифи перото написа:...
за Гарата си прав,но за израстването и...синхрона-не..Милиев вече е в синхрон със..себе си..а Иво къде е?

Колега, съгласи се, че в сравнение с хаоса от мача със Спортинг, срещу Лил и особено днес Милиев и Иванов играха прилично :)
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Kraft
Контакти:

Мнениеот Kraft » 26 окт 2010 00:11

Едно бързо коментарче и от мене

Загубихме спечелен мач, за което доста ме е яд. Трябва обаче да се замислим сериозно над това как играем навън - скъсаха ми нервите с тея изритвания напред.Смените бяха трагични, а лично според мен Минев не е за Левски, тоя пишман играч само гледа да се отърве от топката, същото важи и за Иванов когато градим атаките, единствено Милиев проявява някаква активност. Не може да играем толкова дефанзивно цял мач. Две думи и за съдията - спестени червен картон на Том, 2-3 за симулация за Дока и никакъв фал при първия гол - това е което аз видях.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 26 окт 2010 00:12

Хей, хора, научете се да пишете малко. Да знаете, че се пише "не знам", а не незнам. Не се бъркайте, извинявайте за вметката, но мисля, че е хубаво да осветля някои хора, които са били очевидно объркани от други за правописа в българския език.
Съдията свири безобразно, напомни ми на мача Реал - Милан до първия гол. Но той не е виновен, че станаха головете, особено втория. Класическа грешка на отбраната.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

dozo
Контакти:

Мнениеот dozo » 26 окт 2010 00:12

Стига сме писали глупости - Левски играе слабо и това е очевидно! Съдийте не са виновни, просто в отбора няма дух! Толкова брак в подаванията, толкова глупави грешки - това е недопустимо ако искаш да си навърха! И това е всеки мач, без изключение. Това че биеме селските отбори нищо не означава - големите отбори са такива, когато побеждават други големи, това е!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 26 окт 2010 00:12

parvanoff написа:
MORSKI написа:
DrAvalanche написа:За тези които твърдят, че съдията не е подпрял Литекс, нека си пуснат видео от мелето в Спортал. Ясно се вижда как в един момент когато нещата се поуспокоиха, Том се прави на каратист и рита Минев в гръб пред погледа на главния и страничния.

В това меле се вижда и как Сержиньо след като мелето е поотихнало продължава да беснее....
Какво го дъвчите това меле и защо пак се оправдавате със съдиите? В мелето активни бяха и двата отбора, айде стига очила!

На теб ти зададох няколко въпроса. Не ми отговори!!! И какво сега-дай да играем мачовете без съдии ли?
И на всички за които съдиите са без значение задавам същият въпрос!!!!!

Какви въпроси си ми задал не видях? Ами кой казва да играем мачовете без съдии? Въпроса е, че вие негодувате от тях също колкото и другите отбори, но когато другфите негодуват от съдиите вместо да ги подкрепите казвате стига сте ревали! Ти на това как му казваш, понеже аз имам точна дума за подобнои поведение.,.
Гонзо каза преди месец, че съдиите били на прав път Минев също след мача с Черно Море сега какво ще кажат., че не е на прав път ли ?

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 окт 2010 00:13

delpi написа:
фифи перото написа:...
за Гарата си прав,но за израстването и...синхрона-не..Милиев вече е в синхрон със..себе си..а Иво къде е?

Колега, съгласи се, че в сравнение с хаоса от мача със Спортинг, срещу Лил и особено днес Милиев и Иванов играха прилично :)

Да не правиш съпоставка с литекс?! :)
На това му викаш отбор?!И го сравняваш със Спортинг и Лил?!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 26 окт 2010 00:15

Абе че Ясен осра смените осра ги,но пък да го гоним абсурд,сменим ли го шансовете ни за титла намалява драстично.....ако Дарко беше останал на терена щеше да им вкараме още но......
Точно сега трябва да подкрепим отбора
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 26 окт 2010 00:15

santiliana написа:Абе какво тенденционно съдийство ги гони някои хора, бе?!?
Дайте да си погледнем в собствения двор и да кажем, че нямаме стил на игра, че не успяхме да бием Сливен, загубихме от Черноморец и Литекс, мъчихме се с ЦСКА(с най-слабия им отбор от създаването им)...
Нима не виждате, че в защита сме трагични, че в средата на терена няма кой да ти измисли нещо градивно (донякъде Дарко успява, но и той е на моменти), а в нападение разчитаме само на Гарра-та...Та играта ни стана толкова шаблонна и еднообразна, че няма накъде...
Гонзо постоянно говори, че силата на отбора ще се види реално след Нова година, но не казва след коя Нова година ще бъде това...Ясен постоянно тръби, "да бъдем спокойни,че са взели мерки по подобряване играта на отбора и отстраняване на грешките", но до ден- днешен аз не виждам никакво развитие в играта. Напротив, вървим стремглаво надолу и ще се разбием с гръм и трясък, ако продължаваме да търсим причини другаде (в съдийство или съперници).
Очевадно е, че се нуждаем от поне 4-5 класни играчи, а разните "конници без глави" като Киров, Балтанов, Огнянов+ Тевия, че даже Иса и Дани Младенов просто да ги пращат другаде и да освобождават място в отбора. Видя се, че Божката не е за титуляр- нито стената си подреди както трябва при фаула, нито се намеси подобаващо при втория гол на Литекс...
Така, че е срамота да се вини съдийството, че сме загубили.Да, съдиите допуснаха грешки, но не са ни виновни, че не можем една свестна атака да сътворим.
Честитя победата на Литекс, бяха по- настойчиви и си я заслужиха...
За нас остава само да погледнем истината в очите и да признаем, че все още не сме това, за което се бяхме приели...Толкоз!

Малко ти е крайно мнението,но има голяма доза истина.За мен Левски играе слабо,нз каква е причината,но е факт.Мача в Франция беше слаб,ако на наше място бяха Звезда или Партизан мача отиваше на чиста 2-ка ;)Нека да дадем шанс на Ясен,но мисля,че ако не бием Лил,Левски ще изпадне в дупка.Просто сме длъжни да продължим!!Скоро няма да имаме такъв шанс ;) Найстина са прави хората,който казват да не се критикува,защото е мн рано.Но пък от друга страна футболисти,като Гаджев,Митрев,Младенов,Огнянов,Балтанов и т.н е видно,че нямат класата за Левски ;)Просто с тях няма да стане!
Последна промяна от SAMP на 26 окт 2010 00:17, променено общо 1 път.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Върни се в “Архив”