Английска висша лига 2010/11

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

AnalBreaker
Контакти:

Re: Английска Висша лига 2010/11

Мнениеот AnalBreaker » 28 ное 2010 18:00

Ballancee написа:Ема естествено , когато дойде кризата , стотици умници започват да хулят на ляво и дясно , къде бяхте вие умници когато отбора стана шампион и записа безпрецедентен дубъл , то сега е най-лесно да се говори ,че отбора не струва !

Кажи ми не са ли трагични лондончани? Не са ли посредствен отбор? Ти беше също голям умник в началото на сезона, но сега поне разбираш, че всички отбори от топ 4 претърпяват кризи.

Днес и точката ви бе много, защото играта беше трагична
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 28 ное 2010 18:08

AnalBreaker написа:
Ballancee написа:Ема естествено , когато дойде кризата , стотици умници започват да хулят на ляво и дясно , къде бяхте вие умници когато отбора стана шампион и записа безпрецедентен дубъл , то сега е най-лесно да се говори ,че отбора не струва !

Кажи ми не са ли трагични лондончани? Не са ли посредствен отбор? Ти беше също голям умник в началото на сезона, но сега поне разбираш, че всички отбори от топ 4 претърпяват кризи.

[center]Я пак,я пак май не си гледал мача ?

Изображение[/center]

Точно в тоя мач и срещу Бирмингам само късмета и някой субекти в черно не позволиха да спечелим.Имаше чиста дузпа срещу Ашли Коул...

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 28 ное 2010 18:20

Никаква идея в нападение за Челси. Колко бяха чистите положения? Анелка трябва да седне на пейката за дълго.

Не съм очаквал, че ще се оправдате със съдиите :o
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 28 ное 2010 18:27

AnalBreaker написа:Никаква идея в нападение за Челси. Колко бяха чистите положения? Анелка трябва да седне на пейката за дълго.

Не съм очаквал, че ще се оправдате със съдиите :o

Не се оправдавам с съдиите,но е факт,че трябваше да има дузпа,но както и да е.Сезонът е дълъг и скоро(надявам се) Рамиреш ще седне на пейката както и Калу и всичко ще се оправи.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 28 ное 2010 18:29

Не ми отговори на въпроса за чистите положения... Аз се сещам само за онова на Калу, който той по най-накадърния начин опропасти
Един ИСТИНСКИ българин !

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 28 ное 2010 18:31

Калу и Оби Микел са най-големите недоразумения в Челси и ума не ми го побира как вече 4-5 години са при нас и играят редовно :shock:
Оби Микел за тия 5 години има не повече от 6-7 силни мача, Калу - то квото и да кажа за него ще е малко, пълен некадърник :lol: :twisted:
Как може да изпуснеш такова положение като днес, отделно в големите мачове като го пуснат нищо не прави, вкарва някакви голове там на Уигън, Стоук, където вече водим с доста... :|
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 28 ное 2010 18:41

AnalBreaker написа:

Нещо си се объркал. Не си спомням кога съм казал ,че няма отбор който да не претърпи спад във формата и резултатите си ,но как така от 3 мача макар и без победа реши ,че отбора е слаб , да резултатите го показват но на терена нещата са различни и не искам аз да те обеждавам във обратното на твоята теза , следващата седмица ще видиш какво имам на предвид ! СЪС ЗДРАВЕ!

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 28 ное 2010 18:53

AnalBreaker написа:Не ми отговори на въпроса за чистите положения... Аз се сещам само за онова на Калу, който той по най-накадърния начин опропасти

Как да има много чисти положение като Нюкасъл играеха дефакто 9-0-1 и само блъскаха към Керъл.Имаше дузпа,Калу изпусна левашки,Дрогба вкара,но съдията правилно отмени гола,имаше 2 хубави удара на Дрогба от чиста позиция,абе заслужавахме победата поне според мен както и срещу Бирмингам,но уви.
Последна промяна от Frankie Lampard на 28 ное 2010 19:03, променено общо 1 път.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 28 ное 2010 18:58

Frankie Lampard написа:
AnalBreaker написа:Не ми отговори на въпроса за чистите положения... Аз се сещам само за онова на Калу, който той по най-накадърния начин опропасти

Как да има много чисти положение като Нюкасъл играеха дефакто 9-0-1 и само блъскаха към Келър.Имаше дузпа,Калу изпусна левашки,Дрогба вкара,но съдията правилно отмени гола,имаше 2 хубави удара на Дрогба от чиста позиция,абе заслужавахме победата поне според мен както и срещу Бирмингам,но уви.

И да бяхме спечелили днес ти щеше ли да си доволен от играта ? Аз лично дори и да бяхме победили пак щях да съм много разочарован от показаната продукция ! Просто не е нормално да пускаш играч който има травма а ,да оставяш здрав централен защитник в лицето на Брума резерва ,да момчето е младо неопитно но по-добре да запазиш здравето на Алекс от колкото да го рискуваш само и само да не загубиш , все пак здравето на футболистите е преди всичко. Анчелоти със всеки изминал мач продължава да ме изумява все повече и повече.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 28 ное 2010 19:02

gunner4life написа:
AnalBreaker написа:Ако трябва да бъда безпристрастен, Арсенал вчера играха много грамотно и разнообразно в нападение и липсата на Фабрегас не се усещаше. Обаче в защита хич ги няма, ако някой ги натисне малко повече и събуват гащите бързо бързо.

Самир Насри, че не е най-добрия футболист не е, но вчера той Аршавин и Шамак играха брилянтно в нападение.

90% от грешките в защита се дължат на слабите вратари в Арсенал. Ако имаме един вратар от класата на Чех, Ван дер Саар, Рейна ще е съвсем различно. Лично на мен Скилачи ми харесва как играе в защита и мисля че с Вермалаен ще станат добра двойка защитници. От Кошчиелни има какво още да се желае.

Както се казва:
Вратарят е половин отбор и е така.
Така че, ако "Топчиите" се сдобият с добър вратар, головете значително ще намалеят.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Върни се в “Архив”