Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Национален протест срещу управлението на ПФК Левски

Мнениеот bigbonusprize » 10 окт 2009 13:06

Като овчар си умен Ясене... Говориш наизуст. Трофейни фенове сме били... Дрън Дрън. Какво да направим ние като вашият най-голям успех е победа над Локото? Да спра да се радвам на титлите ли? Аз ходя и като сме зле и като сме добре... Ама ти не можеш да избираш, защото отбора ви е винаги зле... Моля те спри да ръсиш простии без капчица факти за покритие...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 окт 2009 16:59

yasen_ov4arov написа:Както ти казах-вземи да прочетеш една книга по история (предполагам можеш да четеш щом ми отговаряш :roll: ) и виж Пловдив какво място заема.А ако смяташ ,че ще се засегна от специфичния ни говор...хайде у лево :mrgreen: .Иначе отборът ти (и този на ЦСКА) изобщо нямаше да ме интересува ако не бяха толкова вредни за футбола .А това,че сте нагли ,селски трофейни фенове с огромно самочувствие без грам покритие е просто нещо ,за което ви се подигравам без да сте виновни-съди ме :lol: .

Андрешко,Андрешко...Коя е тази книга по история? Вероятно на виден пловдивски учител? Ако говориме за градове по българските територии,такива е имало далеч преди Пловдив и Стара Загора.Един от тях се е намирал близо до Троян. Ако говориш за град съществуващ и сега..докажи ми,че Пловдив е по-стар град от Ст.Загора :lol: Иначе пак лъсва селския ти манталитет.Левски и ЦСКА били вредни за футбола...Смех..Пак ще пропусна да коментирам феновете на Ботев,тъй като не ми е работа. Ще коментирам теб. Колко време Христолов мачка любимия ти отбор преди да си отвориш устата? Защо сравняваш организацията на фенове на отбор от един,единствен град с тази на отбори с фенове от цялата страна? Когато изтърпиме униженията,които си изтърпял ти като фен и не направиме нищо,тогава имаш право да ни сравняваш. Сега си прост(о) селянин от рода "мразя шопите,те са виновни за всичко" . Отбора ти няма да го обиждам. Ти не си коректив за феновете на Ботев :roll:
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 окт 2009 18:44

yasen_ov4arov написа:А така мойто момче-хубаво се върна на частта със селянията.Умен си ти знаеееш :lol: .Нека като начало на твоето образоване (като ти гледам интелектуалния багаж ще бъде дълъг и изморителен процес) да сложим едно малко цитатче от Уикипедия :" Пловдив е един от най-старите европейски градове и същевременно съвременник на Троя. Началото на града е поставено около 6000 г пр. н. е. " и същия цитат,но за Стара Загора "Историята на града започва с неолитните жилища от 5-4 хилядолетие пр.н.е. [4] [5]. Неолитните жилища край Стара Загора са най-запазените неолитни жилища в Европа, а медният рудник е най-старият експлоатиран в Европа[6]." Ето ти още малко цитати за любимата ти София "Веднага след Освобождението е направено преброяване на населението,според което в града живеят 27 300 души ,от които 55 % от български етнос","Поради липсата на представителни сгради след избирането на София за столица,българският княз е трябвало да изтърпи унижението да отседне в бившия конак до построяване на представително сдание" ,но най-любимият ми е този "Населението на София е около 1 397 000 жители. (2008) По данни от преброяването през 2001 г. в област София живеят 1 177 577 души ".Ако не е тайна аристократе,кажи тайната как за 120 години от 27 000 (само половината от които българи) ставате близо милион и половина?Ти предполагам си от "кореняк софиянците", та сигурно прадедите са ти разказвали как София е било толкова селско място,че конакът да стане дом на новата власт :lol: .
Иначе ти си точно от любимия ми тип фенове на Левски:нагли,с огромно самочувствие,беден речник и липса на каквито и да било футболни познания.Ти ,певецо на българското село,от къде знаеш какво сме правили и какво не срещу Христолов?Нека позная:в Гонга не пише нещо да сме правили срещу него!Разбирач си-не мога да ти го отрека :lol: :lol: .Съвета ми е продължавай да мислиш.Може сега да се върнеш на това колко жалък отбор е Ботев Пловдив :mrgreen: .
А за останалите ти нискоразредни тъпотии : gong/viewtopic.php?f=34&t=24711&st=0&sk=t&sd=a .Айде със здраве!И да не забравиш да ме псуваш какъв селянин съм,докато копаш доматиту :lol: .

А,аз такива учени като теб ги обичам.От онези,които учат в уикипедията :lol: Не,че всеки може да пише там....Неееее...Май има нещо македонско в теб,а? ФИРОМ-ите обичат да дават такива цитати,от НЕДОКАЗАНИ,НЕОФИЦИАЛНИ или КОМУНИСТИЧЕСКИ източници. Дай ми цитат от книжка на някой съвремемен историк (ти каза да чета книжки..уики-то май не е),който да е доказал,че Пловдив е по-стар град от Ст. Загора :roll:
Така..на селянин мен не можеш да ме обидиш.Роден и израснал съм в столицата на република България - София = >Аз съм столичанин,ти провинциалист. Преди 6000 години прадедите ти,може да са били жители на най-стария град в България..а може и не. След 600 години децата на децата ти може да живеят в град който навремето се е казвал Пловдив и държава,която се е казвала България...Това няма да ги прави българи или пловдивчани нали? Схващаш ли логиката или още да обяснявам?
И между другото,Мунчо борбата ви с Христолов я помня още в годините в които единици "неразумни" фенове на Ботев имаха смелостта да го обиждат. Един от тях беше и бит на стадиона от бодигардовете му пред очите на онемялите фенове и медии. Доста ясно си спомням този случай...От друга страна надали ти помниш същия този случай :roll: А както ти казах,отбора на Ботев не смятам да го коментирам. Има си фенове,те да си говорят по него. Аз говоря за моя любим отбор. Ти..ти си жалък хейтър,който в момента изживява нощната си полюция. Провери и тази думичка в уикито...Нали си фен :lol:
110 години любов!

Потребителски аватар
cvalkov
Контакти:

Мнениеот cvalkov » 10 окт 2009 22:06

То не бяха чорбари да пишат глупости... сега и един комплексар от Пловдив се изказва неподготвен. Абе що за простотия!? Ходи се изказвай във форумите на твоя любим отбор. Ако все пак посещаваш форуми на другите проявявай нужното уважение - нали всички обичаме футбола, макар да сме фенове на различни отбори. Останалото е проява на простотия и комплексарщина.
Иначе : "БАТКОВ - ВЪН ОТ ЛЕВСКИ". Това е единственото спасение!Кой ще го наследи ли? От къде ще идват парите? Не се притеснявайте - Господ си знае работата. Има справедливост на този свят и който каквото заслужава рано или късно го получава! Така,че отбор събрал в себе си толкова човешка обич и преклонение и превърнал се в символ на борбата за справедливост НЕ МОЖЕ ДА ПРОПАДНЕ. Горе главите, добрите дни те първа предстоят. Единствено, петното Батков трябва да се измие!!!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 окт 2009 23:40

Blue_Lion написа:Изображение

Колега,имаш ли против да използвам тази снимка,леко оразмерена,като подпис или аватар...Или и двете?
110 години любов!

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Мнениеот Сектор Б » 11 окт 2009 01:16

Тук всички са много силни, а като излязат на улицата стават котета... За жалост сме си такива ние българите и затова ни тъпчат, но е време НАИСТИНА ДА НАПРАВИМ НЕЩО!
Изображение

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 11 окт 2009 12:04

И аз призовававам феновете на другите отобри да не се изказват неподготвени. Да си гледат техните отбори. ;)
Колкото до протеста - час по-скоро трябва да стане. Да се обединим срещу мафията и шурубаджащината в лицето на Батков и подчинените му. Ратко и Гонзо също трябва да си заминат колкото се може по-бързо. :!: Поне според мен. ;)
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 11 окт 2009 21:15

Тебе темата "Левски: май ти е страшно интересна! Да си помисли човек, че раздел за Ботев няма :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 12 окт 2009 12:18

Ясене, събрехте се 9000 на концерт не на протест. Нали ви гледах по колко се събирахте да посрещате Христолов - няма и 30 човека! Като някоя латерна си. Ако искаш да ви признаем за номер 1 и да се приключва всичко? Какво като си от 10 години фен на Ботев? Аз на Левски повече от 20 съзнателни... Доста голяма част от левскарите са потомствени приятелю. Левскар се раждаш и левскар умираш! Левскарите са в цяла България! Левски е национално богатство и ти с твоите писания няма да промениш тези факти...
Както виждаш цяла България осъмва с транспернти срещу Борат.
Вдигнахме се сега срещу Батков, защото на хората им писна от глупостите му. До скоро го спасиха успехите на Мъри и Наско. Иначе досега да го бяхме изринали... Но ти това не можеш да го разбереш. Не знаеш какво е отбора ти да побеждава в европейските турнири. Не знаеш какво е 1/4 финал в Уефа. Не знаеш какво е да побеждаваш отбори като Оксер, Марсилия, Динамо Б, Удинезе. Ето заради това не можеш да разбереш защо търпяхме досега мустака...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Архив”