delqnski47 написа:Абе вие кво го обърнахте на трагедия се едно коефицента ви няма да ви помогне пак да бъдете поставени следващия път за турнирите или се едно няма да играете до зимата
май годината на Левски отпада...и ние с този

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Абе вие кво го обърнахте на трагедия се едно коефицента ви няма да ви помогне пак да бъдете поставени следващия път за турнирите или се едно няма да играете до зимата
acmilan написа:BGarmy написа:acmilan написа:Абе БГарми,недей така,бе,човек.Не ти прави чест,нито е мъжко,нито е човешко да се подиграваш с Левски сега.Знай,че има един,който гледа отгоре,недей със злобата,до нищо добро не е довела никого.
Але смешко нещо лошо ли казах да му се невиди и кривогледите.........
Я ми цитирай нещо лошо?
Както и др.идиоти.
Не ми викай смешко,ебоклук долен,да не кажа аз кой е смешко,мн си смел нещо,нещастник!
anyone написа:BGarmy написа:
Ти знаеш ли колко ме е срам че съм българин,заради вас,а?
Аз даже,не помня по-слаб съперник от тези унгарци или май само Венциписли или нещо такова да са били в непоставени,ама и тия вас могат да опънат.
Ай стига съм се нервил заради вас,най-хубавото в тоя живот че не съм от вашия "отбор".
Това какво е бе чорбар прост... пак ти пиша никой не те кара да гледаш Левски и да очакваш победи от нашия отбор, нали си от ЦСКА... радвай се на евроуспехите на твоя отбор, който прави толкова много за България и недей да пишеш в нашия форум...![]()
![]()
acmilan написа:Картаго,правилно ми изтри мнението,мерсиНаистина не ми отива да говоря такива неща.Само трябва да му кажа на тоя арми да вземе пример от делянски,алоха–гай и цска–90.
kartago написа:acmilan написа:Картаго,правилно ми изтри мнението,мерсиНаистина не ми отива да говоря такива неща.Само трябва да му кажа на тоя арми да вземе пример от делянски,алоха–гай и цска–90.
ОК, благодаря за разбирането!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта