Без да блестят Ливърпул си редят точките. На мен лично не ми пречите да сте шампиони, но дано успеем поне малко да се напънем и да ви дадем отпор.
А това със Салах някаква шаха ли е!?
Човека там трябва да си завърши кариерата.
Висша лига - сезон 2024/25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
ElCapitan_Puyol
Re: Висша лига - сезон 2024/25
Ще влязат и те в лоша серия неизбежно е. Че Сити няма да е тоя път е ясно, ФА вижда че това удря по репутацията, всяка година да е един и същ шампиона като във Франция или Германия например... Арсенал е време да я вземе, че все нещо малко не им достигаше в последно време. Иначе Арне Слот си е топ мениджър и в Нидерландия го показваше с Фейенорд и АЗ.
Рашка капут, Буданов салют ! 
Нистелрой поема Лестър Сити.
Нистелрой: Горд съм и много се вълнувам
Новият мениджър на Лестър – Рууд ван Нистелрой, сподели, че е горд от факта, че ръководството на Лестър се е спряло на него.
Вчера нидерландецът подписа договор с „лисиците” до 2027 година.
„Горд съм и много се вълнувам. Всеки, с който говорих в клуба е ентусиазиран. Хората в клуба, привържениците и разбира се, новата история на клуба са впечатляващи. Нямам търпения да опозная всички тук и да дам всичко от себе си за този клуб”, коментира Нистелрой при представянето си.

Новият мениджър на Лестър – Рууд ван Нистелрой, сподели, че е горд от факта, че ръководството на Лестър се е спряло на него.
„Горд съм и много се вълнувам. Всеки, с който говорих в клуба е ентусиазиран. Хората в клуба, привържениците и разбира се, новата история на клуба са впечатляващи. Нямам търпения да опозная всички тук и да дам всичко от себе си за този клуб”, коментира Нистелрой при представянето си.

Като футболист го харесвах,като треньор явно сега прави кариера.Успех,но не и днес :lol: :lol:
-
ElCapitan_Puyol
Може да се е надъхал за мъст, че го пренебрегнаха за сметка на Аморим. :))
The first player to score a hat-trick of penalties in a single Premier League match. Justin Kluivert.
1914.1902 написа:Нистелрой: Горд съм и много се вълнувам
Лестър за съжаление съвсем сдадоха багажа като клуб. По едно време изглеждаше, че са напипали правилната вакса, но бързо затънаха. Надявам се все пак да не е толкова зле, колкото Франки.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
ElCapitan_Puyol
Оф дано Арсенал задържи темпото и нивото и продължи в тоя дух, да станат шампиони най-накрая, че ония шматки няма да се дишат ако вземат титлата.