Larsenn написа:Сега за футбол ли ще пишем?
Ми ние оправихме баскетбола, кво ни остава друго?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Larsenn написа:Сега за футбол ли ще пишем?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Pichichi написа:Нова Зеландия дори не знаех че са се класирали :-)
Толкова ми е интереса към това СП!
miro_rz написа:Лейкърс, Нетс и ГСУ са пълен ташак, а ги мислех за фаворити.
Не съм гледал Маями, но и те могат повече. Още сме в началото, ще има навлизане в пикова форма от редовния.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:ReBorn1982 написа:П.п.: знаеш ли каква мъка е 1993-а единственият ти шанс да гледаш Чикаго и Финикс да е около седмица по-късно, и с "уникалния" коментар на Манченко ??!
Между другото, още ли си държиш на мнението, че Дражен Петрович е най-великият европеец играл в НБА ?
ReBorn1982 написа:Drunken_Master написа:ReBorn1982 написа:П.п.: знаеш ли каква мъка е 1993-а единственият ти шанс да гледаш Чикаго и Финикс да е около седмица по-късно, и с "уникалния" коментар на Манченко ??!
Между другото, още ли си държиш на мнението, че Дражен Петрович е най-великият европеец играл в НБА ?
Да. Въобще го смятам за най-великия не американски баскетболист.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта