NBA 2017-18
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA 2017-18
Ае моля ви се, дайте да не осираме тая тема с БГ футбол. Цялата про-анти Ле Брон врява е достатъчна.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
Това ми е ясно...но един ден може би ще заведа синовете си на Армията ! Може и да е след десет години,но може би ще се върна.Кръвта - вода не става...Дано се обединят и двата клуба един ден,за да спрат да ги подиграват.Аз уважавам всички фенове,дори и г*ведата !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- Drunken_Master
- Контакти:
По принцип имам много пророчески сънища,които ми ги праща Господ ! Снощи сънувах,че в петият мач Джеймс им вкарва 40+ точки и Кавс правят 3-1 ! Чудя се,дали да не сложа 300-400 лв ? :д
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Аз уважавам всички фенове,дори и г*ведата !
[offtopic]Обръщението "говеда" наистина говори за едно гооооооляяяяяямооо ..... уважение.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- obi4am_pirin
- Контакти:
Drunken_Master написа:По принцип имам много пророчески сънища,които ми ги праща Господ ! Снощи сънувах,че в петият мач Джеймс им вкарва 40+ точки и Кавс правят 3-1 ! Чудя се,дали да не сложа 300-400 лв ? :д
Звучи страхотно. Но ако ЛеБрон вкара в петия мач 40+ ми намирисва на 3-2.А ако е и пророческо слагай смело.
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
- Drunken_Master
- Контакти:
1982 написа:Drunken_Master написа:Аз уважавам всички фенове,дори и г*ведата !
[offtopic]Обръщението "говеда" наистина говори за едно гооооооляяяяяямооо ..... уважение.![]()
![]()
![]()
[/offtopic]
Подробности...
- Drunken_Master
- Контакти:
obi4am_pirin написа:Drunken_Master написа:По принцип имам много пророчески сънища,които ми ги праща Господ ! Снощи сънувах,че в петият мач Джеймс им вкарва 40+ точки и Кавс правят 3-1 ! Чудя се,дали да не сложа 300-400 лв ? :д
Звучи страхотно. Но ако ЛеБрон вкара в петия мач 40+ ми намирисва на 3-2.А ако е и пророческо слагай смело.Трябва и аз да извадя кашетата, такава вътрешна информация не е за изпускане.
Чудя се още дали да сложа...Коефициентът ще отиде някъде към 7-8.00...
В Бет-а още не са ги изкарали,но победа на Кавс в петият мач е 2.64 !
- Drunken_Master
- Контакти:
Старчок,виж...

Началото на юни е изпълнено с интрига за баскетболните фенове, без значение от годината. Винаги се играят финали на НБА, по-интересните европейски клубни първенства също са във финалната си фаза, Евролигата вече има нов шампион, а няколко седмици по-късно, в края на първия летен месец, ще дойде ред и на Драфта на НБА.
Всяка година в началото на юни изскача и един ден, в който в гърлата на всеки, зърнал го да играе поне за момент - ако е късметлия, на живо в най-добрите му години, ако ли пък не, лета по-късно и на видео, вече като спомен, засяда буца. На 7 юни 1993 година, преди точно четвърт век, може би най-харизматичната баскетболна фигура на Европа отлетя към безкрайната синева. На 7 юни 1993 година Дражен Петрович загина в автомобилна катастрофа в Германия, на магистрала в близост до Инголщат.
Европейският баскетбол остана без най-усмихнатото си момче. Смъртта отне една от най-убийствено точните ръце, хващали някога баскетболна топка. Човекът, който не се страхуваше от най-големите, вкопчваше се в индивидуални битки с Майкъл Джордан, а Реджи Милър го определи като “най-добрият стрелец, който някога е виждал”.
Преди 25 години Дражен остана завинаги на 28. А сега, четвърт век след гибелта му, той не спира да бъде пример. Пример за всички млади европейски баскетболисти, които преследват мечтата си да играят в НБА.
Именно Петрович е считан за човекът, който отвори широко вратата към най-силното първенство в света за европейците. За превърналите се в суперзвезди години по-късно. Дирк Новицки, Пау Гасол, Марк Гасол, Тони Паркър, Педжа Стоякович, а преди тях и други като Дино Раджа и Тони Кукоч.
“Играчите в НБА са добри, но не са супергерои. Дайте ми 30 минути и няма да има отбор от НБА, на който да не съм вкарал 20 точки” - Дражен Петрович
Преди 25 години, днес, утре и след още 25… непримиримото момче от малкото хърватско градче Шибеник, което покори Европа с Цибона и Реал (Мадрид), после изтърпя липсата на минути в Портланд, не спря да се труди и получи своето в Ню Джърси ще бъде уважавано и обичано от всички. Момчето, увековечено със статуя с любимата си топка в крака никога няма да спре да бъде давано за пример. Защото никога, никога, никога няма да има друг като него. Дражен Петрович. Единственият и неповторим баскетболен Амадеус.
- Drunken_Master
- Контакти:
Май нещо сме се объркаааали сериозноооо...
- obi4am_pirin
- Контакти:
Остава филосфския поглед на нещата. Дано не си изгорял с парите 
damyanov1963: