Италианска Серия ''А'' - сезон (2017/18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Италианска Серия ''А'' - сезон (2017/18)

Мнениеот MuFc1878 » 23 окт 2017 16:32

Карлето защо не иска да се връща? Милан не е в топ 2 ли :roll:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 окт 2017 16:37

Карлето чака да намаже с едни дебели пари от Китай, за да се пенсионира спокойно, според мен.

Иначе, аз не съм фен на завръщането му. Не мисля, че е добър в изграждането на отбор от (почти) нищо, което е необходимо на Милан в момента. Най-много да повтори неуспешните завръщания на Саки и Капело.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 23 окт 2017 17:30

MuFc1878 написа:Милан не е в топ 2 ли :roll:

В топ 12 е засега :lol:

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 23 окт 2017 18:30

rhaegar написа:Карлето чака да намаже с едни дебели пари от Китай, за да се пенсионира спокойно, според мен.

Иначе, аз не съм фен на завръщането му. Не мисля, че е добър в изграждането на отбор от (почти) нищо, което е необходимо на Милан в момента. Най-много да повтори неуспешните завръщания на Саки и Капело.

Още е млад за Китай, а пък и той пари си има.

Жорже Жезус изглежда като стабилна кандидатура, поне на хартия. Изповядва атакуващ футбол, работи доказано успешно с таланти, които тепърва се изграждат като футболисти.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 окт 2017 19:09

Furious_Monk написа:
rhaegar написа:Карлето чака да намаже с едни дебели пари от Китай, за да се пенсионира спокойно, според мен.

Ами освен ако не се гласи за едно завръщане в Англия, където може и да му се отвори място, не виждам къде другаде.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 23 окт 2017 20:09

rhaegar написа:Това имам предвид и аз, в желанието си Монтела да остане. Ако го заменим с някой като Соуса или Гатузо, шансовете да се окаже поредната рокада, която да доведе до нови посредствени резултати са доста големи.

E, освен това други причини да искаш Монтела да остане има ли? Беше твърдо против Михайлович доста време преди да го уволнят, а Синиша остави отбора на 6 място с положителна голова разлика, без да има на разположение селекция за 220-230 млн.
Сега защо гласуваш такова доверие на Монтела? Какво положително виждаш в него? На 11 място в класирането, с отрицателна голова разлика, а следват мачове със Сасуоло, Ювентус, Наполи и Торино. След тях шампионатът ще е приключил за Милан, ако отобрът остане на ниво "Монтела", а в ЛЕ ще са до първия по-сериозен отбор в елиминационната фаза. По-добре Гатузо да домаже сезона още от следващия мач, ако борбата ще е за 10-11 място. Той поне е легенда на Милан.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 23 окт 2017 20:22

rhaegar написа:
tevez написа:За Пауло Соуса се споменава като заместник.
Не знам колко е по-удачен от Монтела. За мен са на едно ниво. Трябва доказано и голямо име да застане начело на Милан в този момент.

Това имам предвид и аз, в желанието си Монтела да остане. Ако го заменим с някой като Соуса или Гатузо, шансовете да се окаже поредната рокада, която да доведе до нови посредствени резултати са доста големи.

Вземете Пипо Джуниър - вижте как мачка с Лазио :lol: :mrgreen: :twisted:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 23 окт 2017 20:24

Groucho написа: На 11 място в класирането, с отрицателна голова разлика, а следват мачове със Сасуоло, Ювентус, Наполи и Торино.

Тук единствено от Торино може да вземете точица при условието че сте в Милано и Белоти не играе :lol: :mrgreen:

Берарди изпусна дузпа тоя кръг, така че чакаме 2+ гола на абонатите :twisted: 8-)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 23 окт 2017 21:03

Трябва да е утвърден Миланист, а не Пипита, Монтели и разни други пишлегари.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 23 окт 2017 21:52

rhaegar написа:
Furious_Monk написа:

Ами освен ако не се гласи за едно завръщане в Англия, където може и да му се отвори място, не виждам къде другаде.

Карлето няма да поеме отбор до началото на следващия сезон, защото си взима неустойката от уволнението от Байерн, която автоматично ще отпадне при поемане на нов тим сега ;)

В Англия в началото на следващия сезон ще се отворят интересни варианти - Арсенал, Ливърпул и дори Челси вероятно ще търсят нови мениджъри :roll: В Италия Анчелоти не е бил начело досега в кариерата си на отбора, където той направи име като футболист - Рома. Мисля, че това влиза в плановете му, преди да се пенсионира ;)
Изображение

Изображение

Върни се в “Архив”