BRF написа:Alex написа:BRF написа:Alex написа:Това даже и като фен на Левски не Ви го пожелавам - ще бъде жалка смърт...
Между другото интересно м ие чисто като граждани - не Ви ли пука как някакви хора искат да обединяват дружества, за да отпаднат задълженията на едно от тях и само пасивите да преминат в другото... щото нали се сещате, че хората пари чакат да си взимат от ЦСКА, а в медиите се търсят публично варианти как това да се случи?!?!?!?!?!
Честно казано на мене лично ми пука само за НАП и Етрополе!Другите са престъпни схеми на титаните и лупарата!За какво да ми пука!НАП ще си вземе парите от ония земи в Бяла,Етрополе сигурно ще пият една студена вода за съжаление!Колкото до другото-не виждам обединение,просто ще се закрие ЦСКА и Литекс ще се премести в София на Армията!Вече ако се закупи емблемата-това променя нещата!В крайна сметка никой не може да каже на ГГ какво да прави с неговото си имущество!Все едно сега ние да скочим на олигархчето,че видиш ли преди е бил в ЦСКА пък ни е зарязал и е налял парите в Разград

!
Гришата може да прави каквото си поиска... и да си мести отбора където си иска, но ако той ще наследява напълно ЦСКА - жалка работа...
А за парите със сигурно има и други опарени, смисъл нормални хора (а не от онези от схемите на Лупи и Титаните).... което е жалко, че се случва в България и то толкова публично (без значение дали става въпрос за футбол или нещо друго). Всички помним от боклукчиите какви схеми правиха, за да не плащат на други отбори дължии суми по транфери като например Делев от Пирин...
Стига бе човек,на Луната ли живееш?Ами КТБ?Ами поредния Пирин,Марек,Хасково,Черноморец!Такава ни е държавата и вината си е в нас,че търпим!Даже и се самоизяждаме и мразим!
Не живея на луната, напротив... пък и не съм от много търпящите хора... ама недоумявам как спортните ни журналя (все с претенции за обществени позиции и справедливост, даже не им минават през главата тия теми)
Това с обединението си е ваш проблем... дано не стане, ще е жалко, повече няма да има ЦСКА... но това с парите и престъпните схеми, с откриването на трибуна МОЦИИИИ с държавни пари на стадион, който ще се отдава на концесия, не разбирам как на никого не му прави впечатление
... а на чорбата най-искрено Ви пожелавам, отидете във В група, през годините си изплатета дълговете и излезте от ситуацията с чест... вичко друго ще е края на ЦСКА