До Томислав Русев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gonzalez1914
Контакти:

Re: До Томислав Русев

Мнениеот Gonzalez1914 » 03 авг 2012 17:37

Томе , следващия път като говориш с мутрата наречена от теб г.н. Генерал сложете една червена точка +18 !!!!
Ей , хората гладуват и мизерстват всеки ден, всичко вдигат през ден .. без заплатите !
Какви зали ,какви пари за спорта , какви глупости говорите бе , почнахме асфалт да ядем .

Потребителски аватар
fcw
Контакти:

Мнениеот fcw » 03 авг 2012 21:11

Gonzalez1914 написа:Томе , следващия път като говориш с мутрата наречена от теб г.н. Генерал сложете една червена точка +18 !!!!
Ей , хората гладуват и мизерстват всеки ден, всичко вдигат през ден .. без заплатите !
Какви зали ,какви пари за спорта , какви глупости говорите бе , почнахме асфалт да ядем .

Колега ти за война говориш.ако си следил често г-н Русев какво говори може би помниш как един ЕПИЧЕН коментар завърши с "Политиците са зелени тикви"(цитирам по памет).Сега има шанс да говори с Баш Тиквата,само че тя вече е "г-н Генерал".Не го познавам лично г-н Русев,но следващия път ,когато има минути на водещия едва ли ще го взема насериозно.Странно как се променят хората.С ръка на сърцето ще си призная ,че няма да спра да ви слушам,защото сте интересни,но съм крайно разочарован.Това е.
Praemonitus – praemunitus (от латински: „Предупреденият е въоръжен”)
Иванков за първата тренировка в Бурса: 15 000 турци скандираха името ми, почувствах се като на "Герена".

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 03 авг 2012 23:05

И за мен е подигравка със слушателите да не си говорите на "вие". Хубаво е да чуеш какво мисли премиерът за бг спорт, но всичко друго е пак казвам - подигравка. Сега пак ще каже Томислав, че сме критици, хейтъри, и тем подобни неща, но човека е с много висок държавен пост, за да си говорите по този начин в национален ефир.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 авг 2012 09:24

vasko1 написа:И за мен е подигравка със слушателите да не си говорите на "вие". Хубаво е да чуеш какво мисли премиерът за бг спорт, но всичко друго е пак казвам - подигравка. Сега пак ще каже Томислав, че сме критици, хейтъри, и тем подобни неща, но човека е с много висок държавен пост, за да си говорите по този начин в национален ефир.

Ако не се лъжа Томислав прави интервю с Борисов още докато той беше само собственик на фирма "Ипон" и беше бодигарван на "другаря Живков", та явно си имат приказката от тогава още 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 04 авг 2012 09:55

Не очкаквах точно Томисалв Русев да падне толкова ниско.... Жалко! Оня ден чух как уважава и господин Марешки :) Че нали вие,г-н Русев и жена ви бяхте гледали дебата между тоя тимаджийски парцал и другия парцал на всички партии Кирил Йорданов и се възмутихте ,ама много се възмутихте в ефир! А това с "генерале"просто отидохте по дяволите... Жалко! И тая власт ще падне ,дай Боже,после какво правите?....Много ми е мъчно,че точно вие станахте като всички подлогари...ама много,да знаете....!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 авг 2012 11:39

Томето налапа ли всичко на г-н Генерала или този път се ограничи само до топките :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 04 авг 2012 11:43

Какво използвахте това интервю за политически нападки?! Ще ви се невиди комунягите, дето сте... същите сте като Серж ПЕС(а).
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 авг 2012 11:47

На теб ако ти харесва лакейничеството и подмазването, както и неадекватните действия и изказвания на г-н премиера, си е твой проблем ;) Това не означава, че комунягите са по-малки некадърници :!:
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 04 авг 2012 11:57

Ами точно, че са същите и затова е баси позора да използват всяка една изява на Борисов да храчат.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 04 авг 2012 15:21

Кашчей написа:
vasko1 написа:И за мен е подигравка със слушателите да не си говорите на "вие". Хубаво е да чуеш какво мисли премиерът за бг спорт, но всичко друго е пак казвам - подигравка. Сега пак ще каже Томислав, че сме критици, хейтъри, и тем подобни неща, но човека е с много висок държавен пост, за да си говорите по този начин в национален ефир.

Ако не се лъжа Томислав прави интервю с Борисов още докато той беше само собственик на фирма "Ипон" и беше бодигарван на "другаря Живков", та явно си имат приказката от тогава още 8-)

Да, но в момента ББ е премиер на държавата, а не собственик на частна фирма. Ако искат да си гостуват всяка неделя това не променя факта, че Томислав е водещ на предаване в национален ефир, а ББ е премиер на България.
п.п. Томиславе, да си жив и здрав и още много успехи на гонг. Догодина гонг прави 20 години и нека да е радио, но нека и професионализма е на по-високо ниво. Аз като човек, който сега ще почва да учи журналистика си мисля, че го карате малко криво-ляво, защото той слушателя, ако е фен на спорта просто няма избор и ви слуша.

Върни се в “Архив”