Селекцията на "Армията" - 2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: Селекцията на "Армията" - 2014
Р. Димитров е един прехвален палячо до момента. Мисля че само Диего Симеоне може да направи играч от него 

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Меси го виждам в Ботев, така че Пенев ще го учи 

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- Udoji90
- Контакти:
Р. Димитров не е лош играч, но си мисля, че е по-удачен за крило, където е играл преди в някои мачове, отколкото за бек. От крила нямаме крещяща нужда в момента.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- captain_drifuss
- Контакти:
cska-632 написа:Радослав Димитров е свободен агент. Стойчо спи ли или търси комисионна за бек?
не е свободен агент,май ти се успа...
- dreben23
- Контакти:
шивача написа:Меси го виждам в Ботев, така че Пенев ще го учи
Остават му няколко дни, преди да е почнало Световното, дано го научи на нещо баце ви Любо, та гаучосите най-сетне да счупят каръка!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- Red Warrior
- Контакти:
Както вече писах - много хора ще казват, че взимаме стари футболисти, но не предлагат кои млади, класни футболисти да вземем без пари. Камбуров и Маркиньос са двама от тримата голмайстори на изминалото първенство. Познават обстановката, няма да бягат като Косоко след като сме му спасили кариерата и т.н. Ако някой иска млади футболисти, които не могат да си спират топката да си ги взима вкъщи, но не и да ми играят за ЦСКА. Когато са готови да играят за ЦСКА - да заповядат. Аз ще съм най-щастливият от това.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
-
То и Чочев не можеше да си я спира в началото,а може би и с Камбуров е било така.Всичко е опит и практика и който има качества върви напред.Със сигурност на 20г. без никакъв или съвсем малък опит и ти не си могъл да "спираш топката" в твоята професия.
По принцип съм доста скептичен за Маркиньос,в предвид предишния му престой на„Армията“,но сега като се замисля,май че наистина не е трябвало да играе като дефанзивен халф,дано Стойчо го използва на по-предни позиции,пък да видим!Относно младият Витанов,искам да попитам,някой от колегите знае ли ,дали това момче има нещо общо с халфа на ЦСКА,играл в края на 80-те ,Петър(Патрик)Витанов известен с това,че на финала за купата през 1988г.,спечелен от нашите с 4:1,на два пъти „уши“ Перуката с топовни изстрели от халите

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
- blue avalanche
- Контакти:
Red Warrior написа:Както вече писах - много хора ще казват, че взимаме стари футболисти, но не предлагат кои млади, класни футболисти да вземем без пари. Камбуров и Маркиньос са двама от тримата голмайстори на изминалото първенство. Познават обстановката, няма да бягат като Косоко след като сме му спасили кариерата и т.н. Ако някой иска млади футболисти, които не могат да си спират топката да си ги взима вкъщи, но не и да ми играят за ЦСКА. Когато са готови да играят за ЦСКА - да заповядат. Аз ще съм най-щастливият от това.
Какво значи "няма да избягат"???Ще се пенсионират в ЦСКА?
Не че и двамата не са "бягали" вече от ЦСКА...
Кой е бягал бе? Маркиньос го продадохме в Кипър за 300 000 евро, а Мартин го прокудиха боклуците със съдействието на Майкъла.