Левски - Локо София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски - Локо София

Мнениеот TristaNNN » 13 апр 2013 20:12

mistreated написа:
Проблем има да си казваме истината ли? Поне като журналистите мълчат, като п.тки, да си го кажем във форума. Има ли нещо невярно в това, което казах?

Има, и то голям, особено когато си смучете жлъч от пръстите, с която безсрамно зареждате ••••метите. От доста време, никой, ама никой син фен не твърди, че играем най-красивия футбол, а точно обратното! За играчите също лъжеш, или по-скоро бъркаш думата велик с добър, можещ, притежаващ качества, но безличен и безидеен на терена, поради простата причина, че няма кой даму каже какво да прави и/или да го мотивира. За бутането също е спорен въпросът, но нали трябва някъде да удавите собствената си немощ. Миналата година беше директивата зла и потайна, сега е съдийската конспирация, догодина ...Бог знае. Ами ако толкова явно ни бутат, що вие, зелените, оранжевите, белите, шарените ...що не биете всичко наред? Даже така ще ви е още по-сладко-по стойчовски, всички срещу нас, ама ние сме харизмата и не се даваме. Виж как звучи само-победа на терена и победа на морала! Да, ама и останалите, и най-вече вие цесекистите, сте толкова зле ... че е най-лесно да удавите собствената си мъка и безпомощност в синия кладенец. Психолозите наричат това "осъзната некомпетентност". Та, имаш ли още истини за казване?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Obektiven1

Мнениеот Obektiven1 » 13 апр 2013 20:13

Не съм чел темата назад и нямам и намерение да го правя,но да кажа няколко неща.Изключително срамен мач за Левски.Днес ме беше срам че съм привърженик на това (подобие в момента) на клуб.Смешен,грозен,бавен футбол,най-слабия син отбор изобщо в историята на клуба,нечовешки тесли от съдията за да добута балерините в синьо до победа и за какво,за да дойде после пак Сараево,Търнава,Дебрецен и разни такива подобни и да ни набива канчето всеки път.Така не става драги ми неуважаеми митовци,тоневци,бай ганьовци,но толкова сте заслепени от тия измислени титли и купи че не виждате простата истина,а тя е : Левски в момента е един селски отбор,със ужасно слаби и некадърни футболисти (с 1-2 изключения),цялата политика на ръководене е грешна,с купени титли и съдии в България ще биеш и ще си мислиш че си нещо велико,но в Европа играеш точно 2 мача и те изритват като мръсно куче,по посещаемостта на мачовете се вижда и колко хората са съгласни с вашите методи,днес имаше 1000 човека.Това е,дано гниете в ада за това в което ни превърнахте.Само Левски :!:
ЕВРОЛУДОГОРЕЦ (party)

Потребителски аватар
Мистри

Re: Ние имаме най-добрите футболисти в България

Мнениеот Мистри » 13 апр 2013 20:14

fen1914 написа:Митов е голям майтапчия. Имаме безобразни слабаци и некадърници. Разчитаме само на Де Карвальо, Йовов и Мюлдер. В момента, в който излезе първия и всичко забуксува. Пълен смях. Трябва да си изрежем класирането, защото с това ръководство и с тези некадърници скоро няма да видим Левски на първо място, за жалост. Все още се чудя какво работи Тонев в Левски.

Как какво работи?Чисти релсите до гара Подуене. :lol:
За другото си прав, но какво да направим? Да бутнем и секБтор ? :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 13 апр 2013 20:15

Тристан, чуй интервюто на вашия нов треньор, не се излагай. Според него имате най-добрите футболисти в А група, подготвени са прекрасно и няма никакви съмнения, че спечелите дубъл. Дори в един момент реши да прави аналози с Реал Мадрид. Е кажи ми, това не е жалко?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 апр 2013 20:25

mistreated написа:Сега си влизам вкъщи и пускам видеото от мача в Спортал. Това ако е дузпа и червен катон за Том, просто спирам да гледам футбол.

mistreated написа:И защо да сме доволни? Той вече си свърши работата, като ви подари 3 точки.

Типичен екземпляр!

Не е гледал мача, прочел тук-там упадъчното журналистическо слово и вече е с ясна позиция. При това я защитава с плам и жар!
Подарили ни били 3 точки. Абе, сладур, как мислиш че тая разпасана команда, бореща се за оцеляване, ще ни бие в този мач? Не се ли замисли и друго- отчасти нов треньорски щаб, угроза от спрени плащания, гневни фенове ... та, как при наличните фактори идва Локо Сф и бие Левски на Герена :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 апр 2013 20:30

ShooterMan написа:След днешния мач Левски загуби и третия си най-добър футболист!!!След като бяха "контузени" плеймейкърът им Ахмед Ахмед и таранът Ивайло Стоянов-Сватбата,сега травма доживот получи и крилото на Левски Стефан Спасов-Пастата.

Мхм, ето друг типичен екземпляр!
Негово величество не се интересува от гротеската, наречена футбол във Варна и от треньорското недоразумение Гонзо. Той също така, не отчита и не коментира изгонването на Михелич. И той, завалията, е яхнал вълната на деградацията-дай да си поплюем Вуте, че не върви да признаем собствената си безпомощност и некадърност. Не е по ганьовски, не може така!
[offtopic]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 13 апр 2013 20:32

Изпросена (но справедлива дузпа),спорен червен картон за Том,спорна засада при гола на Локо (за това наистина не съм сигурен. От една камера се вижда,че излиза от дълбочина,от друга,че е поне метър в засада (к*р за тв7 с многото камери)),смешен червен картон за Михелич и чист червен картон за боклука Бранеков. Като цяло съдията се омаза яко. Извън това,поне играха с желание и дух. Който иска да ни отнеме победата с оправдания за съдиите да го **** . Вутов титуляр !!!
110 години любов!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 13 апр 2013 20:37

TristaNNN написа:
mistreated написа:Сега си влизам вкъщи и пускам видеото от мача в Спортал. Това ако е дузпа и червен катон за Том, просто спирам да гледам футбол.

mistreated написа:И защо да сме доволни? Той вече си свърши работата, като ви подари 3 точки.

Типичен екземпляр!

Не е гледал мача, прочел тук-там упадъчното журналистическо слово и вече е с ясна позиция. При това я защитава с плам и жар!
Подарили ни били 3 точки. Абе, сладур, как мислиш че тая разпасана команда, бореща се за оцеляване, ще ни бие в този мач? Не се ли замисли и друго- отчасти нов треньорски щаб, угроза от спрени плащания, гневни фенове ... та, как при наличните фактори идва Локо Сф и бие Левски на Герена :roll:

Не е нужно да чета нищо, защото журн. п.тки нищо не пишат! Достатъчно ми е това, което видях от повторенията. Странно защо не ги коментираш. Както не коментираш и думите на треньора ви.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 апр 2013 20:39

Foreigner написа:За колко мача ще е наказанието на бранеков? Освен за червения картон. Да го извикат в бфс-то да даде показания и доказателства. Ако предостави доказателства - Левски вън от А група. Ако не предостави - бранеков вън до края на сезона.

"Съдията взе пари от Левски. На 100 % съм сигурен. На 400 хиляди процента съм сигурен, защото знам с кой си е пил кафето през седмицата. Абсолютно съм убеден. За мен това е много грозна работа. Това е само една игра. Защо трябва на всяка цена да се става шампион. Всеки мач ни е важен, надявам се да се спасиме".

http://www.sportal.bg/news.php?news=421796

И тва ми бил професионалист.

Същият този "професионалист" беше позорно изритан, изгонен като пес от Нардона Армия, защото при една смяна мисля, си хвърли тениската на земята. Жалкото в цялата история е, че изказването на този посредствен душманин сега се гледа и чете повсеместно, има отзвук, а пуберите се връзват ли връзват. Оттам насетне почват едни люти спорове и обект на разговора става някакъв смешник...жалка история братче. Деградацията е пълна!
[offtopic]

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 13 апр 2013 20:43

Дузпата е безспорна ,първите 2 червени картона обаче бяха безумни.При третото изгонване съдията е в пълно си право да прецени с какъв картон да санкционира каруцарското влизане на Бранеков .
ЛЕВСКИ за пореден път показаха , че са най-големи майстори в това сами да си првят мачовете кошмарни.

Върни се в “Архив”