Левски - Черноморец - 2:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Re: Левски - Черноморец - 2:2

Мнениеот eelche » 19 апр 2012 01:29

С много болка в сърцето и душата,констатацията е следната:провален сезон,който трябва да завърши максимално бързо,като в оставащите мачове до края трябва да вземем Дербито,а след края на сезона,задължително да се разделим с доста от сегашните играчи.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 19 апр 2012 02:12

Хайде стига мрънкане. На всички трябва да им(ни) стане ясно, че това Левски и ЦСКА да взимат 8-9 от 10 титли го няма вече. Това се отнася и за червените. Ставаме смешни за всички с тия постановки, че едва ли не трябвало да сме абонирани за първото място само щото сме били Левски.Ще има сезони, в които от пет силни отбора ще сме пети и това е реалността. И което всъщност е добре за българския футбол. Важното е пичовете на терена да се раздават колкото могат (което смятам че го направиха днес), и да се работи правилно в клуба.

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 19 апр 2012 06:56

И този Шаешу .... е него да купят , а не някакви анисета , анусита и тем подобни ортеги :?: Прекрасен футболист.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Re: Левски - Черноморец | 18.04.2012 .. 19:00

Мнениеот olfix » 19 апр 2012 07:04

zlobul написа:Вие какъв мач сте гледали ? ...защото аз гледах Локомотив София-Черноморец . Лично моето желание е тара , тонев и пловдивския наглец да не стъпват на герена .Последния така или иначе си замина , незнайно докога , сега останаха още двама .

ПП парашутиста от надежда си е най обикновена маскара . Може би това ще е следващия ми "подпис"

Човече,няма друг,който да заслужава повече подписа си от теб!Честито ,намери своята нова мишена.Цяла година още ,ще четем за "маскарата'Тонев.Наистина не мога да разбера как може да има толкова негативно настроени хора.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 апр 2012 09:01

А сега, де! Каква стана тя?! Гаджев и Дарко - виновници били. Хм... май кучетата не са това, което са... Или май беше сови? За мен по-скоро те са неудобни за някого - най-вероятно за Тонев. Ясене, Ясене, лесно е с Дембеле, нали? Те ни вкарат два, Дембеле им вкарва три. Не знам, но черноморци играха плахо, което нещо... хм.
Йовчо пак беше титуляр. За мен технически има един виновник - Костов. Минаха 6 месеца в смях и закачки, модерни методи за тренировка и по-малко зор. Вижда се най-добре след 60та минута подготовката каква е била зимата. Вие видяхте ли в центъра някой? С халфове ли играхме или без? Нека, нека. Без Арш, без Симо, Гаджев и Дарко, но! със Сюлейман Бездвижни, Старокин (вчера имаше едно изключително спиране на топката, която се удари в крака му като в стълб и започна контра на бургазлии), Жуниньо Двата гола и Ивчо Иванов с един гол за "Левски" само, но пък какъв!

А и още нещо. Кой ми спори за Йовчо. Е, вижда се без очила къде е позицията му, нали? Напред, не назад.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 апр 2012 09:40

metodito написа:А сега, де! Каква стана тя?! Гаджев и Дарко - виновници били. Хм... май кучетата не са това, което са... Или май беше сови? За мен по-скоро те са неудобни за някого - най-вероятно за Тонев. Ясене, Ясене, лесно е с Дембеле, нали? Те ни вкарат два, Дембеле им вкарва три. Не знам, но черноморци играха плахо, което нещо... хм.
Йовчо пак беше титуляр. За мен технически има един виновник - Костов. Минаха 6 месеца в смях и закачки, модерни методи за тренировка и по-малко зор. Вижда се най-добре след 60та минута подготовката каква е била зимата. Вие видяхте ли в центъра някой? С халфове ли играхме или без? Нека, нека. Без Арш, без Симо, Гаджев и Дарко, но! със Сюлейман Бездвижни, Старокин (вчера имаше едно изключително спиране на топката, която се удари в крака му като в стълб и започна контра на бургазлии), Жуниньо Двата гола и Ивчо Иванов с един гол за "Левски" само, но пък какъв!

А и още нещо. Кой ми спори за Йовчо. Е, вижда се без очила къде е позицията му, нали? Напред, не назад.

Позицията на "Йовчо" е в хоремага в Своге!!!Като си спомня "напредничавия" халф какъв пас засука на 5м от Старокин и след тъча стана изравняването...Леле-мале...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 апр 2012 10:14

Дали трябва да е сред титулярите или не, не знам...на кантар са ми нещата, но щом е на терена трябва да е от атакуващото звено на отбора, не от дефанса. Вчера,ако му бе вързал последният финт щеше да вкара ебаси гола.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 19 апр 2012 10:34

olfix написа:
zlobul написа:Вие какъв мач сте гледали ? ...защото аз гледах Локомотив София-Черноморец . Лично моето желание е тара , тонев и пловдивския наглец да не стъпват на герена .Последния така или иначе си замина , незнайно докога , сега останаха още двама .

ПП парашутиста от надежда си е най обикновена маскара . Може би това ще е следващия ми "подпис"

Човече,няма друг,който да заслужава повече подписа си от теб!Честито ,намери своята нова мишена.Цяла година още ,ще четем за "маскарата'Тонев.Наистина не мога да разбера как може да има толкова негативно настроени хора.

Бъди сигурен , че усещам ,когато лъжат ! Този локомотивец ми е доста "мътен" и неприятен (общо казано).

пп Имам уникалното качество да си намирам мишени .Преди 3-4 години почнах с тара , после пловдивското недоразумение , което е с основна вина за сегашното състояние на отбора , а сега и тонев , който няма да се запомни с нищо по различно от посредственост , лъжи и интриги. Снощните му простотии в ефира събудиха доста въпроси . Та тоя за всичко си противоречи .От ръководните му решения , от кандидат шампиони се превърнахме в средняк като локо софия , а ЕКТ станаха мираж.Ай сиктир бе , до скоро слушахме един друг , как Левски вървял във възходяща линия , а тоя сега щял да пие горчиви чаши до дъно , само дето никой не знае колко е дълбоко това дъно ,защото винаги може и по-зле. Кво , ще чакаме Левски да се бори да не изпадне ли ,защото бившия му отбор са с единия крак в Б-група?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 19 апр 2012 10:43

И много моля да не ми го защитавате тоя локомотивец. Видяхме по какъв начин се изнесе от локо софия за да дойде в Левски . Тоя за всичките години в локото е оправил само една тоалетна и нищо друго ...тръгнал Левски да оправя и да коментира кой милеел за клуба и кой -не ...алллоууу!
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 19 апр 2012 11:06

Лично аз смятам, че снощният мач го изиграхме доста по - добре от предишните! Дали това се дължи на някаква трайна промяна в поведението на футболистите на терена или на подценяване от страна на Черноморец е друг въпрос! Лично аз се надявам да е първото.

А ти като искаш този или онзи да се махне от Левски, що не кажеш кой ти би желал да дойде ?! Все някой трябва да го ръководи този отбор нали?

Върни се в “Архив”