ИГРА: Последният оцелял (Голмайстори)/ 2ри сезон

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: ИГРА: Последният оцелял (Голмайстори)/ 2ри сезон

Мнениеот kingofpop » 08 юни 2012 15:20

Всички посочиха футболисти, да видим сега какво ще предложи кръгът :) (Svetlio има право на трети играч :!: )
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 10 юни 2012 02:09

7 човека са се класирали засега :? ....добре, че беше Левандовски, че иначе щеше да изпоотпаднем почти всички :o :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 10 юни 2012 10:44

kingofpop написа:7 човека са се класирали засега :? ....добре, че беше Левандовски, че иначе щеше да изпоотпаднем почти всички :o :mrgreen:

Хаха, това е европейско все пак, какво очаквахте?! Аз пък отпаднах за втори път, което си е своеобразен рекорд. :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 10 юни 2012 16:02

kingofpop написа:
Svetlio написа:Почти бях забравил за играта тук, добре, че и в офиса с колегите направихме залагания днес, че да се подсетя :)
Голмайсторите ми за мачовете от първия кръг на груповата фаза са Левандовски и Кержаков.

имаш право на трима, посочи още 1 :)

Съжалявам, доста време мина и бях забравил,че предният кръг познах и двамата голмайстори и затова не посочих трети. Така или иначе вече се класирах напред с Левандовски, така че не е било фатално, че не съм посочил трети играч :)

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 11 юни 2012 01:35

Хора, понеже прогнозите за следващия кръг ще се дават само в рамките на 24 часа (щото разликата между края на първия кръг и началото на втория в групите е толкова), тези, дето са се класирали, могат да посочват играчи още от сега, ако смятат, че няма да имат възможност утре след мача на Украйна и Швеция да го направят....това с цел да няма закъснели ;)

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 11 юни 2012 22:05

Мисля,че съм единствения който стигна дотук без да използва Роналдо и Меси :) Настъпи момента да се извади тежката артилерия - залагам на Роналдо, а вторият ми избор е Фернандо Торес.

Потребителски аватар
krisko95
Контакти:

Мнениеот krisko95 » 11 юни 2012 22:59

минахххххххх голем Ибра :Д :) :) :)
Барселона е моята религия,Меси е моя бог,Камп Ноу е Моят храм,Гуардиола е моят свещеник,Visca El Barca-Моята молитва

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 11 юни 2012 23:15

Осмият кръг кръг свърши:
Общо записали се : 51 Общо оцелели :10 Общо отпаднали :41
ВНИМАНИЕ: Всички, които са 2/2 както всеки кръг получават бонус и могат да посочат трима футболиста, останалите играят по стандартните правила и посочват двама...След малко пускам програмата за следващия кръг :!: ;)

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 11 юни 2012 23:22

Пуснал съм програмата за деветия кръг( на главната страница).
КРАЕН СРОК ЗА ПОСОЧВАНЕ НА ФУТБОЛИСТИ - ПЪРВИЯ МАЧ ЗА КРЪГА---> 12.06 19:00
Последна промяна от kingofpop на 12 юни 2012 00:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
krisko95
Контакти:

Мнениеот krisko95 » 12 юни 2012 00:21

Павлюченко,Иниеста
Барселона е моята религия,Меси е моя бог,Камп Ноу е Моят храм,Гуардиола е моят свещеник,Visca El Barca-Моята молитва

Върни се в “Архив”