Joni_ написа:Това което стана с билетите днес за пореден път доказва какъв хаус цари в ЦСКА и какви Боклуци са Титан !!!
ХаУс е дом, къща, а хаОс е неразбория.... да ви имам и българския и определенията и всичко

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Joni_ написа:Това което стана с билетите днес за пореден път доказва какъв хаус цари в ЦСКА и какви Боклуци са Титан !!!
Кашчей написа:Joni_ написа:Това което стана с билетите днес за пореден път доказва какъв хаус цари в ЦСКА и какви Боклуци са Титан !!!
ХаУс е дом, къща, а хаОс е неразбория.... да ви имам и българския и определенията и всичкоКаквито феновете-такъв и отборът!
шивача написа:Кашчей написа:Joni_ написа:Това което стана с билетите днес за пореден път доказва какъв хаус цари в ЦСКА и какви Боклуци са Титан !!!
ХаУс е дом, къща, а хаОс е неразбория.... да ви имам и българския и определенията и всичкоКаквито феновете-такъв и отборът!
ххахах, много си прав, ти беше от Дунав, нали![]()
![]()
Кашчей написа:Joni_ написа:Това което стана с билетите днес за пореден път доказва какъв хаус цари в ЦСКА и какви Боклуци са Титан !!!
Joni_ написа:Кашчей написа:Joni_ написа:Това което стана с билетите днес за пореден път доказва какъв хаус цари в ЦСКА и какви Боклуци са Титан !!!
Много си забавен и интересен.
На всички във форума си ясен що за стока си и не искам да влизам в полемика с теб .
Кашчей написа:Joni_ написа:Кашчей написа:ХаУс е дом, къща, а хаОс е неразбория.... да ви имам и българския и определенията и всичкоКаквито феновете-такъв и отборът!
Много си забавен и интересен.
На всички във форума си ясен що за стока си и не искам да влизам в полемика с теб .
Ще си вържа черно по този случай![]()
"Да живей Божков!"....."Божков -вън!"
"Да живей Митал!"......."Митал-вън!"
"Да живеят Титаните!"....."Вън боклуците!"
Те това сте феновете на ЦСКА-за щастие не всичките, а за нещастие -повечето!
Д-р ЦСКА написа:Кашчей, преди да отправяш критики към участниците във форума, привърженици на ЦСКА, по отношение на тяхната грамотност, първо ти самият научи правописа и пунктуацията в българския език. Прилагателните и съществителните се членуват с кратък член, когато са след предлог - не "от полупрофесионалният отбор на Жуки", а "от полупрофесионалния отбор на Жуки". Преди и след "тире" трябва да има празен интервал - не "каквито феновете-такъв ...", а каквито феновете - такъв ..". Това са само последните от многото ти правописни и пунктуационни грешки, така че залягай над книгите и научи граматиката и правописа в българския език, преди да критикуваш другите участници във форума. От всичко, което пишеш, лъха само злоба и жлъч към ЦСКА, а не подкрепа на "Левски". Бъди преди всичко левскар, а не само и единствено антицесекар.
Кашчей написа:Д-р ЦСКА написа:Кашчей, преди да отправяш критики към участниците във форума, привърженици на ЦСКА, по отношение на тяхната грамотност, първо ти самият научи правописа и пунктуацията в българския език. Прилагателните и съществителните се членуват с кратък член, когато са след предлог - не "от полупрофесионалният отбор на Жуки", а "от полупрофесионалния отбор на Жуки". Преди и след "тире" трябва да има празен интервал - не "каквито феновете-такъв ...", а каквито феновете - такъв ..". Това са само последните от многото ти правописни и пунктуационни грешки, така че залягай над книгите и научи граматиката и правописа в българския език, преди да критикуваш другите участници във форума. От всичко, което пишеш, лъха само злоба и жлъч към ЦСКА, а не подкрепа на "Левски". Бъди преди всичко левскар, а не само и единствено антицесекар.
Казвам, баби, Тенк Ю![]()
Що мислиш, че трябва да подкрепям "Левски"![]()
ПП-Когато направиш правописна грешка, както е в случая с хаУс, вместо хаОс, не мислиш ли, че се изменя смисълът на изречението?А това, с интервалите, просто го зае..и.... дано осъзнаеш защо!
Кашчей написа:
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта