Левски - Черно море|17 кръг|4 Март, Неделя|13:30ч|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: Левски - Черно море|17 кръг|4 Март, Неделя|13:30ч|

Мнениеот AN71 » 04 мар 2012 22:44

TristaNNN написа:
siniq_fen написа:5) Слаб мач на Дарко, Ицо и Владо и добро включване на Димов (изненадващо за мен).
:twisted:

Като чета мненията на колегите, излиза че май само аз харесвам Димов като футболист :lol: Да, днес момчето се представи на много добро ниво - влезе в труден момент, не си мислете че да влезеш на мястото на капитана преди почивката е шега работа, да не говорим че играеш срещу бивши съотборници и приятели. Момчето обаче не прегоря, не се пренави и ясно осъзна тактическата си задача: "Дръж здраво Божилов". И така и стана - Димов буквално съдрра кожата на 14-та, като изключително професионално забрави че са играли рамо до рамо и бяха големите надежди на Черно море. Само похвали за момчето 8-)

Не и за мен е класа над Йовчо но някой забравиха, че когато го взехме беше проектонационал ама Гонзо го уби. :(

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 мар 2012 22:47

Стана страхотен мач, който се гледа на един дъх и с положения и пред двете врати. Победата беше заслужена въпреки ,че и победа на Черно море нямаше да е нелогична. Слабо първо полувреме за Левски завършило с късметлиски гол в края на Цветков, и доста по-добро второ с изключение на последните минути когато по познат сценарии отново го играхме опълченци.
23. Пл. Илиев- мн.добър, през първото полувреме спаси няколко чисти положения от които моряците можеха да поведат, основата през второто да не се стигне до изравняване
2. Мюлдер- отличен
3. Грийн- той просто не е защитник, отделно въобще не се разбираха с Диамунтен, което е нормално с огелд малкото време за сработване което имаха. Играе на тази позиция поради наследството оставено от Г. Иванов
10. Йовов (к) - смяната му говори сама по себе си за играта му
22. Тасевски- безобразно слаб
45. Гаджев - като Тасевски, в допълнение ,че през повечето време, се караше я със съперник, я с публиката щ
19. Цветков- който е казал ,че Цветков е нападател трябва мигновенно да си изгори тапията или да спре да коментира тази игра. Вкара гол който и слепец би вкарал
7. Димов- започна добре, после отново гледахме познатия Димов. Най-добре да го бяхме харизали на Черно Море след мача
11. Райков- действително Симо игра прекалено малко, беше по-скоро тактическа смяна
17. Младенов- без вярно отиграване, какво да се каже повече за него
Нарочно не съм оценявал новите, оценки би трябвало да им се дават след още един мач, като дори и тогава няма да бъдат напълно точни.
Ники Костов- освен положителните неща, време е да отбележим и отрицателните. Продължава с глупостите от гонзово врем да се преквалифицират игрчи, днес нито един не се справи. Вижда се и ,че поне за сега футболит с един при това лек нападател не пасва на Левски, като не пасна и глупоста мениджър (треньор и директор в едно)
георги иванов- май само той не знае,че Левски играе по схема 4141 с ЕДИН нападател, след като заяви след мача,че Левски играе с трима (толкова в отбора няма)
Освен страхотната атмосфера която създаде публиката, отново наркоманите (както ги нарича Емо Велев) или истинските фенове (както им казва гонзо) си показаха простотиятас плакати срещу СПОНСОР на Левски. Това разбира се не е нищо ново тези момченца с черни дрехи и бели лица едва ли са виждали учебник по история. Колкото и грубо да прозвучи им пожелавам живота техен роднина или приятел да може да бъде спасен точно от тази болница да видя как ще му обяснят поради каква висша идея ще умре. Очаква скоро и плакати и декларации против новият руски спнсор , откъде на къде Левски ще се свързва с Русия, но те това ''умеят'' и това правят. По-добре по-тих стадион, но тези да ги няма.

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 04 мар 2012 22:50

Трябват си адекватни нови хора на местата на Йовов, Тасевски, че дори и Гаджев. Много са мудни, мързи ги да тичат и пресират. Мързи ги да тръгнат с топка в крака напред дори. Темпото на игра на даден отбор зависи най-вече от халфовете. А както виждате при нас с тези не се получават нещата.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 04 мар 2012 22:56

Владо е голям Левскар и пичага ,но е по-добре да го продадем възможно най-бързо. С неговият характер отбора винаги ще пати. Явно е ,че това момче няма да се научи на дисциплина или поне не в България...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 мар 2012 23:03

BadBoy написа:Левски в най-добрият случай сте в застой и няма нищо съществено различно в играта ви спрямо есента, единствената разлика е, че имате нови изпълнители.

Хубаво е да се изчакат поне 5-6 мача и тогава да се правят някакви по-крайни заключения.

Дам, в самия застой сме :lol: Застой значи същото положение както преди, тоест при Гонзо. И се намираме в същото състояние - психологическо, физическо и тактическо както при Гонзо ... :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 04 мар 2012 23:18

TristaNNN написа:
BadBoy написа:Левски в най-добрият случай сте в застой и няма нищо съществено различно в играта ви спрямо есента, единствената разлика е, че имате нови изпълнители.

Хубаво е да се изчакат поне 5-6 мача и тогава да се правят някакви по-крайни заключения.

Дам, в самия застой сме :lol: Застой значи същото положение както преди, тоест при Гонзо. И се намираме в същото състояние - психологическо, физическо и тактическо както при Гонзо ... :?

Относно физическото състояния бързо свършихте тока както се казва и то без да те атакува постоянно противника, тъй като тогава изразходваш повече сили за да покриваш зоните

Днес колкото и странно да звучи не видях нищо тактическо в играта ви, а през второто полувреме отново се почна с дългите центрирания без да се сетят, че нямате нападател тип-таран който да гони топката.
Двата гола за вас паднаха след един карамбол и детинска грешка да си играят защитниците на Черно море на цък/цък пред наказателното поле.

Психологически същата работа, Гаджев рита като хамалин, Тасевски в апатия и т.н., само в Жуниор и Пинто се видя живец и спокойствие.

Днес спечелихте мача само защото сте Левски и бяхте домакин.
Последна промяна от BadBoy на 04 мар 2012 23:20, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: 10 000-души на Герена!!!

Мнениеот milen.hristov » 04 мар 2012 23:19

magga написа:Нищо лично към София запад и другите групи ама в Б сектор има такова разделение ... днеска бях от към страната на южната дивизия и толкова подигравки се чуваха за хореографията, че няма на къде :roll: Друга тема е че оня с микрофона знае 2-3 песни и си ги върти и много рядко се пее нещо друго и просто втръсва, особено ако не си отишъл само, за да викаш, а и да гледаш мач ... Иначе останах много изненадан от бройката фенове, другия мач поне толкова пак :)

А защо ние е някой да ни разпява. Феновете си пиеят и без някой да грачи и скача като маймуна пред тях

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 мар 2012 23:35

milen.hristov написа: Играе на тази позиция поради наследството оставено от Г. Иванов

Не. Отмина един трансферен период и вече няма "наследство, оставено от Гонзо", а има "селекция, направена от Костов/Тонев или който там я прави"

milen.hristov написа:Цветков- който е казал ,че Цветков е нападател трябва мигновенно да си изгори тапията или да спре да коментира тази игра. Вкара гол който и слепец би вкарал

Необходимо ли е да минеш през няколко съперника с топка в крака, за да вкараш гол, когато можеш да вкарваш и такива голове?

milen.hristov написа:Нарочно не съм оценявал новите, оценки би трябвало да им се дават след още един мач, като дори и тогава няма да бъдат напълно точни.

Защо да не оценяваш новите? Ти ги оценяваш според представянето им в този мач, а не според цялостния им принос към клуба.

milen.hristov написа:георги иванов- май само той не знае,че Левски играе по схема 4141 с ЕДИН нападател, след като заяви след мача,че Левски играе с трима (толкова в отбора няма)

Аз не гледах мача, но съм сигурен, че идеята на Костов е отборът да играе със схема 4-3-3, а не 4-1-4-1, това съм го обяснявал и преди. В този мач може и да не се е забелязало, но в следващите ще се види (поне се надявам да се види). Така че Гонзо е прав, че Левски играе с трима нападатели.
Последна промяна от Tommi на 04 мар 2012 23:38, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 мар 2012 23:38

BadBoy написа:
TristaNNN написа:

Относно физическото състояния бързо свършихте тока както се казва и то без да те атакува постоянно противника, тъй като тогава изразходваш повече сили за да покриваш зоните

Днес колкото и странно да звучи не видях нищо тактическо в играта ви, а през второто полувреме отново се почна с дългите центрирания без да се сетят, че нямате нападател тип-таран който да гони топката.
Двата гола за вас паднаха след един карамбол и детинска грешка да си играят защитниците на Черно море на цък/цък пред наказателното поле.

Психологически същата работа, Гаджев рита като хамалин, Тасевски в апатия, Цветков отнесени от вихъра, само в Жуниор и Пинто се видя живец и спокойствие.

Днес спечелихте мача само защото сте Левски и бяхте домакин.

Не ми е странно мнението ти - никак даже, напоследък прочетох толкова глупости, че всяко следващо мнение вече си е поредното "нормално".

За тактиката и промяната: Задължително един, а понякога двама играчи от средната линия помагаха при изнасянето на топката. Сега, до колко се получаваше е друг въпрос, но Костов упорито налага тази идея. Йовов (Димов)/Тасевски поемаха топката, когато се цъкаше безидейно между бранителите с идеята да се изнесе напред във фаза атака. Във фаза атака и пасове към нападателите нещата са малко по-зле, но това го отдавам на някои навици на играчите. Гаджев и Тасевски не бяха във форма днес - факт, но за сметка на това Жуниор и Рамос са. То така и ще върви играта, ако двама не са във форма, ще има двама на които им върви играта, което е нещо нормално.

Съгласен съм за домакинството, наистина беше фактор днес, но няма как да е иначе на Герена ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 04 мар 2012 23:44

TristaNNN написа:Гаджев и Тасевски не бяха във форма днес - факт, но за сметка на това Жуниор и Рамос са. То така и ще върви играта, ако двама не са във форма, ще има двама на които им върви играта, което е нещо нормално.

Съгласен съм за домакинството, наистина беше фактор днес, но няма как да е иначе на Герена ;)

Тук изниква един много тънък момент, те Гаджев и Тасевски способни ли са да играят в схемата и изискванията на Костов, защото да кажеш на старта на полусезона, че някой не е във форма мигновено хвърлящ вината върху треньорът, че не си е свършил работата ;) Това обаче ще разберем след няколко кръга ако двата продължат в същата светлина
И Гаджев, и Тасевски не се славят с бърза футболна мисъл и движения, и според скромното ми аматьорско мнение ще са повече във вреда на схемата на Костов и нищо чудно лятото и двамата да им покажете пътя, а и през полусезона да останат пейка, защото е видимо, че Костов мърди не търпи.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Архив”