Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Николай Петров

Мнениеот Deliba6 » 03 апр 2009 18:13

Тоя е "умрел" отдавна за "Левски"! Пълен шестак... Не ни трябва!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Майкъл Чорни се завръща в България и Левски

Мнениеот Deliba6 » 03 апр 2009 18:18

Забравете за 2000 година! Повече пари няма да даде, така че БХ!!! А иначе, не съм чел да е осъден някъде!? Но не съм чел и Костов да е осъден някъде /освен от историята!/!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
nikola28

Re: Николай Петров

Мнениеот nikola28 » 03 апр 2009 18:25

Тогава се забавлявайте със Сърмов,уникален е!
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Re: Ч.Море - Левски

Мнениеот berbatov » 03 апр 2009 18:56

2:0
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
el_ninho17
Контакти:

Ели Зизов

Мнениеот el_ninho17 » 03 апр 2009 18:57

Какво става с израелеца :?: Има ли някакви шансове отново да се върне в Левски.Поне според мене не трябва да го изпускаме много талантлив футболсит е !!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Ели Зизов

Мнениеот PFC Litex » 03 апр 2009 18:58

Имате славата, че не умеете да си задържате качествените юноши и според мен мисля, че и Еле Зизов ще изтървете.
Изображение

Потребителски аватар
GreenMile
Контакти:

Re: Ч.Море - Левски

Мнениеот GreenMile » 03 апр 2009 19:00

Кривия изригна: Ще смачкаме Левски

Лидерът на Черно море Александър Александров-Кривия се закани, че той и неговите сътборници ще смачкат Левски в утрешния двубой между двата отбора, който ще се играе на стадион "Тича" във Варна от 16:30ч.

"Можем да смачкаме левскарите. Имаме да им връщаме от мача през есента, когато съдията им подари победата на Герена", каза ентусиазирано халфът.

"Това, че съм играл в Левски няма да ми попречи да им вкарам. Напротив, даже ме амбицира още повече. Единствено трябва да си повярваме във възможности, защото имаме достатъчно качества да ги ударим. Също така не трябва да се поддаваме на провокациите им", разкри рецептата за победа бившият национал.

"Само дано Ристкосков да не тръгне да ги подпира и да свири по правилата това, което се случва на терена", завърши Кривия.

-----------------------------------------------

ТЕЖКО ВИ И ГОРКО :!: От утре нещата си идват на местата за вас.....обратно на второ място,към калъфката с пълна сила!НАПРЕД МОРЕ :!:
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО
Изображение

Потребителски аватар
el_ninho17
Контакти:

Мнениеот el_ninho17 » 03 апр 2009 19:01

Ами и аз така мисля за съжаление :cry: между другото аз съм юноша и трърдя че школата на литекс е една от наи добрите ако не и наи добрата В България ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 апр 2009 19:04

За академия "Литекс" мога да кажа само, че имат супер условия, от там нататък нищо друго не мога да кажа.

Литекс имаме опита да вземаме на Левски добрите юноши и нищо чудно да видя Зизов при нас ;)
Изображение

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Re: Майкъл Чорни се завръща в България и Левски

Мнениеот Yoda » 03 апр 2009 19:04

Всеки, който твърди, че Чорни е престъпник, първо трябва да обясни какви престъпления, кога и къде ги е извършил. Иначе все едно слушам Баба Вуна от "Шоуто на Слави" Аз също не знам от къде ги има парите си Чорни, както не знам как си е натрупал милионите Божков, нито Титаните как са забогатели ?!?! Обаче не твърдя ,че са престъпници, щото не мога да посоча нито едно конкретно престъпно деяние !!!!
Другото което е важно в тия времена на криза, която все още е само в началото си , всеки лев налят в България е от полза. Ако тръгнем да миришем парите на тоз или онзи, без носове ще останем от миризмите им и каква полза от това !!!! Няма бизнесмен с чисти пари, всеки който е натрупал някакви милиони си е продал някъде душицата !!!!
Също така Чорни до момента се държеше като по-голям българин от много местни бизнесмени, които идваха в клубовете опоскваха ги и си тръгваха с кожата на последните футболисти метнати през рамо :D :D :D
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Върни се в “Архив”