Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот drvasko98 » 31 юли 2012 17:56

acmilan написа:
tevez написа:
acmilan написа:Някои хора бяха обещали нещо... Илианеее, Илианеее... Както и да е. Успех пожелавам в кариерата на Митко Везалов, направи доста добра година със зелената фланелка.

Илиан може да си иска,но не може сам да извърши трансфера.Питай ръководството ви защо са се съгласили.Какво обвиняваш Илиан?Той не го е откраднал,не стига,че пари ще вземете и процент от бъдещ трансфер,ами и такъв добър защитник като Иво Иванов взимате..Е,това последното е шегичка разбира се :lol:

Разбира се, че ръководството е виновно в случая, това е вън от съмнение. Само че Илиан беше обещал, че няма да взима футболисти от нас, аз лично, като човек, който години наред го е бранил навсякъде от хора, които са били против него, съм разочарован. Пари няма да вземем, това е повече от ясно, повярвай ми. Иво не е чак такъв некадърник, за какъвто го вземате, просто всичко е сбъркано при вас от 4 години насам, но това са си ваши неща. Само гледайте да не ни върнете и Илиан скоро, че както е тръгнало...

Ако дотагава още не сте изпаднали. щото ми изглеждате като фаворит номер 1 за изпадане

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 31 юли 2012 18:01

Този Везалов е потресаващ просто, не се заблуждавайте, взимат го ей така за разменна монета. Иво Иванов по принцип е вреден на отбора, камоли сега като е психически обременен и за това по добре да го няма, но не очаквайте чудеса от заместника му. Иначе за заплатите смятам, че е добро решението. Когато си заслужат с игра да им въстановят възнагражденията. Дано има ефект.

Потребителски аватар
kreedz
Контакти:

Мнениеот kreedz » 31 юли 2012 18:06

Взехте най-добрият защитник в БГ....Само да не стане както с Тошко и Иво,че и тях ги взехте с големи очаквания и накрая нищо.....
[wrapimg=]http://images.ibox.bg/2007/04/27/dancho/460x307.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 31 юли 2012 18:22

kreedz написа:Взехте най-добрият защитник в БГ....Само да не стане както с Тошко и Иво,че и тях ги взехте с големи очаквания и накрая нищо.....

Те все най-добрите ги взимаме от вас, а то какво се оказва... :mrgreen: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
kreedz
Контакти:

Мнениеот kreedz » 31 юли 2012 18:27

Levski4Ever написа:
kreedz написа:Взехте най-добрият защитник в БГ....Само да не стане както с Тошко и Иво,че и тях ги взехте с големи очаквания и накрая нищо.....

Те все най-добрите ги взимаме от вас, а то какво се оказва... :mrgreen: :lol:

Точно.... :mrgreen:
[wrapimg=]http://images.ibox.bg/2007/04/27/dancho/460x307.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 31 юли 2012 18:29

drvasco, откъде пък разбра, че ние сме кандидат номер едно за изпадане, нямам особена представа... Щом ти казваш е ясно, че вече сме в Б група, няма смисъл да започваме първенството дори. Няма да намесвам отбора ти, защото съм на по - различно ниво. Със здраве.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 31 юли 2012 18:30

Докъде я докарахме-фенове да казват кой става и кой не става за този отбор.
Не защитавам никого да бъда разбран правилно,но ето ви един казус.
Жоао Силва прави фурор първите 5-кръга бележи всеки мач по два гола,следват пет мача суша и някви селяци отиват на тренировката на Левски и казват на Илиан-махай го този не става и Илиан го маха и взима на негово място Крум Бибишков.
Това е адски глупаво и непрофесионално.
Иначе аз познавам лично това момче Везалов-няма да давам оценки за него,ще си ги запазя за мен.
Относно няколкото мнения на Ралка,от днес -не се познаваме ,но ми прави впечетление с какво доверие си предразположена към БГ-футболерите.
Рали -Българите в Левски са тумора на отбора-повярвай ми.

Пелето,Владо,Райков-както един се е изказал във Фейса-пълни итриганти и тролеиии
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 31 юли 2012 18:31

прав е човека на заралии че вземаме най-добрите играчи,но после с лека ръка съсипваме всичко хубаво у тях вместо да го доразвием.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 31 юли 2012 18:34

като сме некадърни та един що годе читав играч не можем да си "отчуваме" така ще да е... Пък после имаме и наглостта да претендираме, че сме взели слаб играч, който видите ли бил "недостоен за синята фланелка". Ами той не е дошъл доброволно при нас, а ние сме го пожелали...Абе и ние на Герена сме си ги събрали все капацитет до капацитета- думи нямам. И сме тръгнали да правим отбор. Тъпа работа...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
hazza

Левски изгони Иво Иванов , взе Димитър Везалов

Мнениеот hazza » 31 юли 2012 18:35

Левски изгони Иво Иванов , взе Димитър Везалов !

Добре решение. Главоча се махна , сега наред е Владенцето .
П.С. След толкова учтиви думи за майката /сестрата на Ивченцето ,се чудя как изобщо не са го махнали по-отдавна .
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?

Върни се в “Архив”