inivanov написа:W84me написа:Вие наистина ли вярвате в БГ Лас Вегас?
Колкото вие вярвате в Газпром
То на тоя Газпром вярва само мустакатия.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
inivanov написа:W84me написа:Вие наистина ли вярвате в БГ Лас Вегас?
Колкото вие вярвате в Газпром
BRF написа:W84me написа:Вие наистина ли вярвате в БГ Лас Вегас?
В смисъл?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:BRF написа:W84me написа:Вие наистина ли вярвате в БГ Лас Вегас?
В смисъл?
В смисъл, че някой е толкова глупав да инвестира в България, в нещо различно от горива или електроенергия...
BRF написа:Че кой инвестира в горива в България!Ах ти газпромчооооо!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:BRF написа:Че кой инвестира в горива в България!Ах ти газпромчооооо!
Кажи кое в България може да донесе приходи на инвеститор на този етап? БГ Лас Вегас ти гарантирам, че не е едно от тях.
W84me написа:BRF написа:Че кой инвестира в горива в България!Ах ти газпромчооооо!
Кажи кое в България може да донесе приходи на инвеститор на този етап? БГ Лас Вегас ти гарантирам, че не е едно от тях.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Любимото вестниче "7 Дни спорт" с интересна статия![]()
Царски човек спря Лупи за нови акции на борсата
Обстойната жалба на бившия царски съветник Максим Димов е станала причина Държавната комисия категорично да откаже ново листване на акции на ЦСКА на борсата! Писмото на финансиста, което “7 дни спорт” единствен публикува, е било взето под внимание от компетентните органи. Нещо повече, в момента тече разследване кой е позволил на Александър Томов да продава акции на ЦСКА при крещящо неспазване на законите.
В писмото на Димов са изброени над 15 нарушения на разпоредбите за търговия с ценни книжа у нас. Богаташът посочва и моменти, в които ПФК ЦСКА АД откровено е излъгал хората за настоящото състояние на клуба, с което ги е подвел при продажбата на акции на армейците.
suni написа:TristaNNN написа:Любимото вестниче "7 Дни спорт" с интересна статия![]()
Обстойната жалба на бившия царски съветник Максим Димов е станала причина Държавната комисия категорично да откаже ново листване на акции на ЦСКА на борсата! Писмото на финансиста, което “7 дни спорт” единствен публикува, е било взето под внимание от компетентните органи. Нещо повече, в момента тече разследване кой е позволил на Александър Томов да продава акции на ЦСКА при крещящо неспазване на законите.
В писмото на Димов са изброени над 15 нарушения на разпоредбите за търговия с ценни книжа у нас. Богаташът посочва и моменти, в които ПФК ЦСКА АД откровено е излъгал хората за настоящото състояние на клуба, с което ги е подвел при продажбата на акции на армейците.
Тези статии са надраскани за такива шаранчета като теб ! Рядко някой свестен ще им се върже.
Кашчей написа:suni написа:TristaNNN написа:Любимото вестниче "7 Дни спорт" с интересна статия![]()
Тези статии са надраскани за такива шаранчета като теб ! Рядко някой свестен ще им се върже.
http://www.sportonline.bg/footballbg/%D ... %86%D1%81/
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта