Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Re: гонга да се обадят на адвоката на Кръстева и да се свършва

Мнениеот STENLI » 30 мар 2009 19:50

варвят слухове в града 4е, ПРЕГОВОРИ С ИРЕНА ВЪОБЩЕ НЕ Е ИМАЛО

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: Престъпник!

Мнениеот Fallen_Angel » 30 мар 2009 19:51

SHYNE написа:Don Rumen кви по култови глупости има ти сега за едни цигани се хващаш . бърз въпрос . локомотив е създаден от работници в ЖП-то нали ?и тва ли е интелегенцията ? :lol:

1878-а е създаден :) Заедно с Големия Б(о)рат - Лецки...

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 30 мар 2009 20:04

А доколкото ни наричате "цигани" - това ми намирисва доста на расизъм и нацизъм - последните убежища на комунизма, както знаем! Има фенове роми както на единия, така и на другия отбор, и те имат право на футболни пристрастия!

ти ме хвърли в тъч , хем нацисти ,хем комунисти . кво става бе мен ?? :lol:
Фенове на АФД "Тракия" бяха основно присламчилите се към властта партийни секретари, дошли от околните села, техните синове и внуци!

е не това съм го пропуснал :) толкова глупости за толкова малко време . 1912 година кви секретари балнуваш бе човек ?
Последна промяна от SHYNE на 31 мар 2009 18:24, променено общо 2 пъти.
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 30 мар 2009 20:08

SHYNE написа:
А доколкото ни наричате "цигани" - това ми намирисва доста на расизъм и нацизъм - последните убежища на комунизма, както знаем! Има фенове роми както на единия, така и на другия отбор, и те имат право на футболни пристрастия!

ти ме хвърли в тъч , хем нацисти ,хем кумонисти . кво става бе мен ?? :lol:

Доко!... те това става :)

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 30 мар 2009 20:13

LocoMotion написа:"Стига митове и легенди Локомотив-отбора на работническата класа бе любимия отбор на властта през комунизма."/цитат/
Любимият отбор на властта през комунизма бе АФД "Тракия" Пловдив! Не знам доколко при обединението и след това, разграничаването със "Спартак"Пловдив са си поделили и приноса за успехите, но май жълтите искат всичко да припишат на себе си и слагат знак на равенство между АФД"Тракия" и "Спартак"Пловдив?
А отборът на "Локомотив"Пловдив, макар и формално "железничарски", се оформи като отбор на опозицията към комунизма в Пловдив, отбор на художествено-творческата интелигенция и всички, които по някакъв признак - социален, етнически, политически, се чувстваха онеправдани от комунистическата власт!
Фенове на АФД "Тракия" бяха основно присламчилите се към властта партийни секретари, дошли от околните села, техните синове и внуци! Така наречените "чантаджии", защото винаги ходеха с кожена чанта, в която стояха документите и протоколите от последните партийни събрания и последните тезиси на конгреса на партията им, последните доноси към съседите им! Сега фенове на отбора, който , кой знае защо, си присвои името на Ботев, са техните внуци и правнуци и доста неосъзнати и незнаещи за какво става въпрос малки наркоманчета! :roll:

Дрънкаш глупости приятелю.Понеже много ме мързи да пиша,някой друг път ще те просветя ...,ако искаш разбира се.

Потребителски аватар
LocoMotion

Мнениеот LocoMotion » 30 мар 2009 20:20

Нека уточня в един цивилизован и толерантен диалог! Нацистката партия на Хитлер се именуваше "национал-социалистическа партия"! Какво направи и колко милиони хора изби, вие от историята го знаете, предполагам! Как комунизъм премина в национализъм сигурно сте видяли в съседна Югославия, убийствата и геноцида там! Ако сте достатъчно интелигентни, няма нужда повече да ви обяснявам! При това - неща - далече от футбола! Трябва да ви кажа също, че аз не съм циганин про произход и не живея в Столипиново, а на 100 метра от Тримонциум! Нека ходях на мачове ромите, не можем да им забраним да влизат по стадионите и да водят децата си, но ако правят золуми, крадат, убиват, не си плащат тока, трябва да има законова санкция за тях! Това е моето мнение! Имам много приятели -ботевисти Хора с бизнес, семейства, деца, плащащи данъците си, и с тях нямаме никакви проблеми да седнем заедно един до друг на мач! Но някои истини трябва да се казват и да се приемат достойно, а не с псувни и негативизъм!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 30 мар 2009 20:21

STENLI написа:варвят слухове в града 4е, ПРЕГОВОРИ С ИРЕНА ВЪОБЩЕ НЕ Е ИМАЛО

Е как тогава всички медии ги разпространяваха тия глупости?

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 30 мар 2009 20:24

за жалост в случая ти говориш пълни глупости , прегледай си мненията,и викни някой твой приятел ботевист да го питаш за мнението му . гаранция ще ти се смее много .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 30 мар 2009 20:26

Имаше, ама явно пак нищо не е станало!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 30 мар 2009 20:36

Abbiati написа:Имаше, ама явно пак нищо не е станало!

Еми да го обявяват ииии......

Върни се в “Архив”