ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Долно уйно » 15 юни 2016 21:23

baraba написа:
Долно уйно написа:
baraba написа:А обявиха ли нещо за лицензите на Верея , Нафтата .... нещо :roll: или чакат и техните имена да се сменят , че не казват нищо :idea: ;)

За всеки един поотделно ли да се събират?

А не бе , ама нещо се бяхте притеснили за ЦСКА , за това :roll: Аз пък се притесних , дали не е заради Верея или Нафтата забавянето , та питам , може някой да има информация ;)

Ми аз притеснения за ЦСКА нямам, те след месец два ще са мъртъвци.
В момента има някакво цесека на Ганчев, което е пребоядисан Литекс в пълен комплект.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 15 юни 2016 21:24

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:Ми...няма да сложи! Никакъв смисъл няма това :!: И както казах, няма време за ново преименуване!

За сметка на това, цялото време на света е пред теб и спокойно можеш да продължиш да ставаш за шинлик на тези, които поне малко имат понятие от нещата и мислят със своите, а не с чужди глави!

Бравос! Кашуй бот, ма ти си могъл да мислиш със своята глава?! :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 юни 2016 21:24

Долно уйно написа:
Кашчей написа:
Долно уйно написа:
Кашчей написа:
Долно уйно написа:
Teo написа:Как така към името на ЦСКА ще се добави Литекс?
ОМГ :shock:

За да може да се ползва лиценза няма, как да несъществува в ганчевото цесека името на Литекс.
Лиценза е поименен и такъв за професионалния футбол на Литекс вече е издаден.
За това се и мотаят от ЛК и чакат да твоя ЦСК- София да стане ЦСКА-Литекс-София
типично по ганчевски, свиквай.

Все още няма обявени официално лицензите за Б група. Мантрата, че Литекс имал за Б и кандидатствал за А беше в края на май месец, а заседанието на ЛК за Б група беше на 10.06., та леко е избързал някой. Реално, молбите за лиценз за Б група се подават до края на май.

От БФС вече обявиха, че Литекс е получил лиценз за Б група.

Тоест, получил е лиценз преди заседанието на ЛК, така ли да разбирам?!

Когато обявиха деветте отбора от А група казаха, че Литекс е получил лиценз за участие в Б група

Аз знам какво казаха. По график от сайта на БФС, заседанието за Б група е било на 10-и юни. Документи за Б група се подават до 31-и май, та не виждам как специално за Литекс е имало извънредно заседание. Дори и да е така (въпреки че не вярвам), то след като си получил веднъж лиценз, надали имаш право на второ кандидатстване.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 юни 2016 21:27

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:
CSKA 78 написа:Ми...няма да сложи! Никакъв смисъл няма това :!: И както казах, няма време за ново преименуване!

За сметка на това, цялото време на света е пред теб и спокойно можеш да продължиш да ставаш за шинлик на тези, които поне малко имат понятие от нещата и мислят със своите, а не с чужди глави!

Бравос! Кашуй бот, ма ти си могъл да мислиш със своята глава?! :lol:

Завиждаш ли ми?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 15 юни 2016 21:28

sin4ec написа:Тео, мани тва писмо, и на мене се е случвало. Премисли хубаво и се връщай, но се върни като мислещ армеец, а не като ганчева или божкова мазмантия. Голям праз-станалото станало, и да си сбъркал-направил си го от любов към отбора, а не по други причини. ЦСКА ще го има, пък ако трябва и от Б окръжна да тръгне...

Че ще го има ЦСКА , това е без съмнение , че няма да играе от Бокръжна съвсем е без съмнение , ама няма лошо де можете да си помИчтаИтИ още мъничко :mrgreen: А колкото до децата , няма да се изненадам , ако от ДЮШ на Чавдар , Литекс и ЦСКА направят пресявка и поемат най-добрите , тогава няма да има 2-3 години , ами направо ще мачкат още догодина ;) Треньори и специалисти бол , средства ще има със сигурност , базата е проблемна за сега , но мисля и там бързо ще се намери решение :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 15 юни 2016 21:29

Гледам, че форумът се напълни със "защитници" на ЦСКА от другите отбори, и затова беше нужна само една малка новинка! Оставям ви да коментирате, и ядът и злобата съвсем да ви обземат! А, аз мисля да гледам мача! :lol: :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 юни 2016 21:29

percival написа:
Teo написа:
percival написа:
Teo написа:Как така към името на ЦСКА ще се добави Литекс?
ОМГ :shock:

Тео ,стига се хваща като удавник за сламка ! Гришата сам го каза ,заради "доброжелателите" ,а и законово трябва да се направят няколко юридически хода.
Каквото трябва да се направи ,да се направи !

Ако "юридически хода" е да се добави Литекс към името на ЦСКА... не го приемам! :shock:

Дори и да е така ,което е малко вероятно ,ще е за кратко!

То като се замислиш, няма как да не се добави Литекс... което ще е върха на простотията без значение да ли е за 1 минута или 30 дена.
Ганчев нещо почва да прелива чашата... не стига, че направи всевъзможни неща които разделиха общността ни, ама и към името на ЦСКА ще закачи Литекс бате... :shock:
Мен почва ми става неудобно, а и се дразня. :evil:

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 15 юни 2016 21:30

Долно уйно написа:
baraba написа:
Долно уйно написа:
baraba написа:А обявиха ли нещо за лицензите на Верея , Нафтата .... нещо :roll: или чакат и техните имена да се сменят , че не казват нищо :idea: ;)

А не бе , ама нещо се бяхте притеснили за ЦСКА , за това :roll: Аз пък се притесних , дали не е заради Верея или Нафтата забавянето , та питам , може някой да има информация ;)

В момента има някакво цесека на Ганчев, което е пребоядисан Литекс в пълен комплект.

Аз за ЦСКА хич не се притеснявам , гледам си Еврото у Франсето , смея си се на един тон смехории написани у форумО и си чакам две дати , като минат тогава ще се замислям , ако изобщо има за какво :lol:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 15 юни 2016 21:31

Долно уйно написа:
baraba написа:
Долно уйно написа:

Ми чий уй дириш тука, като си толкова сигурен?

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 15 юни 2016 21:31

percival написа:
Teo написа:Ако "юридически хода" е да се добави Литекс към името на ЦСКА... не го приемам! :shock:

Дори и да е така ,което е малко вероятно ,ще е за кратко!

Сигурно...

Обаче добре, че не е имало Интернет като сме станали "Червено" и "Септемврийско Знаме"...
че квито сме "тънкообидни'...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Архив”