Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: гонга да се обадят на адвоката на Кръстева и да се свършва

Мнениеот Кашчей » 30 мар 2009 19:25

Jimmy8 написа:
Кашчей написа:Когато се изкаже мнение, което ви показва несъстоятелността на доста от писанията ви, веднага изказалият го се обявява за неразбиращ и прост, май!А всички вие, които непрекъснато призовавате от форумите за смърт на Христолов....дали не сте също за Прокуратурата?!
Дори тази тема е несъстоятелна, защото от "Гонг" може и да търсят адвокатите на Кръстева, но тия не са длъжни нито да отговорят на позвъняване, нито да дават информация.Няма никакво значение,( от правна гледна точка) че вие сте пощурели вече.Та от тази гледна точка, дори хиляда теми по въпроса да пуснете(не, че не ги пускате де :mrgreen: ) резултат няма да има, докато пряко заинтересуваните от сделката лица не решат да я предоставят.

А на мен ми е транс пенис кой ще е президент на който и да е клуб в България, но не ми е същото, когато чета призиви за смърт...Както и безмислени теми и постове.

Ами чети си във форума на Дунав,какво правиш тука щом те дразнят писаниците?!

Забавлявате ме, пич, а аз обичам да се смея :mrgreen: Забавно е да ви гледа човек отстрани, как се кокошините, като японски петлета и се самонавивате.Как си мислите, че Селския трепери от вашите форумски писания, и само като ги прочете ще се махне завинаги от Пловдив.
Тъжното при вас е, че не приемате чуждо мнение, дори казано с нормални думи, с които ви се посочват слабите места в иначе добре замислените ви постове.Това, вярвайте ми, отблъсква неангажираните пряко в спора ви с Христолов, но които са на ваша страна.

Бъдете здрави и дано дочакате Освобождението, но май от въстанието на Асеневци, в България все някой друг ни освобождава от нещо.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Don Rumen
Контакти:

Re: Престъпник!

Мнениеот Don Rumen » 30 мар 2009 19:29

Хора, селския лъже, че има преговори, въобще не е говорил с Ирена, няма и намерение, но да измисляме нещо. Пак блъфира, за да се кротним. Аз съм свещеник, сега е постно време и всеки отделя средства за добри дела, ако искате да си дам банковата сметка и да започваме да събираме пари за една благородна кауза.

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 30 мар 2009 19:30

SHYNE написа:е понякога някой прекали с Изображениеи почва да балнува някви неща . то е от времето :)
Сега фенове на отбора, който , кой знае защо, си присвои името на Ботев, са техните внуци и правнуци и доста неосъзнати и незнаещи за какво става въпрос малки наркоманчета! :roll:

за това говоря :)

Чакай... значи аз съм "малко наркоманче" на 32, дъщеря ми също ще бъде малко наркоманче, само защото подкрепяме един отбор на 100 години? Или защото работническо-селския индивид е против "другия" отбор?

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 30 мар 2009 19:35

Fallen_Angel не се занимавай знаеш им тяхното първо правило " жълтите са виновни за всичко "
иначе дон Румен ,и аз мисля че няма да има сделка ,селския стабилно си търси тренер,раздава глоби . струва ми се че пак сме свидетели на поредния фишек . дано не съм прав но по всичко личи че сделка ще има толкова колкото и зимата имаше . тогава пак нещата бяха уж станали а крумовския бек си правеше селекция ,уговори си лагери и така си минаваше времето . дано пак казвам не съм прав .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 30 мар 2009 19:38

За съжаление си прав, днес ми казаха, че въобще не е преговарял с никой.

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 30 мар 2009 19:40

Аре сперете да коментирате тъпия Ботев че ми писна вече.
GGMU

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 30 мар 2009 19:42

никой не те кара да четеш ,още повече да се месиш . има 1000 теми чети ,пиши в тях . ако не си забелязал това е форума на БОТЕВ ,кво очакваш да коментираме ?
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 30 мар 2009 19:43

Хахаха, този пък вагона сега му прочетох писанията, аз съм на 35 и мразя кумонизма и никога не съм вземал наркотици, но това което ме размя е как циганите били интелигенцията на Пловдив.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 30 мар 2009 19:47

Don Rumen кви по култови глупости има ти сега за едни цигани се хващаш . бърз въпрос . локомотив е създаден от работници в ЖП-то нали ?и тва ли е интелегенцията ? :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
LocoMotion

Мнениеот LocoMotion » 30 мар 2009 19:50

Fallen_Angel написа:
SHYNE написа:е понякога някой прекали с Изображениеи почва да балнува някви неща . то е от времето :)
Сега фенове на отбора, който , кой знае защо, си присвои името на Ботев, са техните внуци и правнуци и доста неосъзнати и незнаещи за какво става въпрос малки наркоманчета! :roll:

за това говоря :)

Чакай... значи аз съм "малко наркоманче" на 32, дъщеря ми също ще бъде малко наркоманче, само защото подкрепяме един отбор на 100 години? Или защото работническо-селския индивид е против "другия" отбор?

Може би малко остро и крайно се изразих, за което се извинявам! Опитах да очертая в гротескна форма някои тенденции с времето, в които мисля, има резон. Подразних се и аз от някои писания, че феновете на "Локо"Пд са буфери от работническо-селски произход, отбор на работническата класа!? И аз, и моят син, определено не сме от работническата класа, както и ти не си наркоман! Предвид някои детски изпълнение може би съм реагирал емоционално! Но мисля, че в съвсем общи линии, има нещо вярно, в това , което съм писал! Сега мога да цитирам много имена, но няма да го направя без съгласието на собствениците им, на интелектуалния елит на Пловдив - фенове на Локо /въпреки че те самите не го крият!/ От доста време отбора на Локо не се идентифицира с ЖП-транспорта и работещите в него, а преди промяната и по време на прехода беше един символ на стремежа към свобода и демокрация в Пловдив, в противовес на толерирания от партия и управа армейски отбор! А доколкото ни наричате "цигани" - това ми намирисва доста на расизъм и нацизъм - последните убежища на комунизма, както знаем! Има фенове роми както на единия, така и на другия отбор, и те имат право на футболни пристрастия! Иначе аз като кореняк пловдивчанин искам да има /поне/ два пловдивски отбори в елита, да правят страхотни дербита помежду си и да са сериозен дразнител на т.н. софийски "грандове"! :D

Върни се в “Архив”