ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот CSKA 78 » 15 юни 2016 18:50

Кашчей написа:Обаче "оздравяване", с преименуването на чужд клуб, е напълно в реда на нещата, нали!? :mrgreen:

Ми...Кашчей, напоследък си станал голям привърженик на оздравяването на ЦСКА, освен да те пратя и теб да направиш дарение за ЦСКА, за да не бъдеш голословен! Иначе излиза, че си голям лицемер! :shock: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 юни 2016 18:56

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Обаче "оздравяване", с преименуването на чужд клуб, е напълно в реда на нещата, нали!? :mrgreen:

Ми...Кашчей, напоследък си станал голям привърженик на оздравяването ЦСКА, освен да те пратя и теб да направиш дарение за ЦСКА, за да не бъдеш голословен! Иначе излиза, че си голям лицемер! :shock: :mrgreen:

Ти мен не ме мисли, а сподели, след като оздравяването с чужди пари не е за предпочитане, "оздравяването", с преименуването на чужд клуб, за предпочитане ли е!
И понеже ти си по мантрата "ново дружество", че и се ровиш в ТР, нищо че не знаеш, че е отдел към Агенцията по вписванията, ще ни покажеш ли протокол от Учредителното събрание на това "ново дружество"?! Да видим и ние кога е създадено, какви идеи изповядва, колко капитал има, колко е внесен... просто направи един скрийншот на партидата му в ТР..и много те моля, не ме пращай при Павел Колев, за да го питам!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 юни 2016 19:17

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:
CSKA 78 написа:Бла-бла-бла, Кашуй бот, какво стана с дарението :?: :!:

Не измествай въпроса, Клон Дьо! Аз на жена си дарение не правя, че на футболен клуб ще направя, ама ти, тиииии.... кога ще отговориш смислено на неудобен въпрос?!

Кондьоличке, какво стана с дарението, ма?! Аз не отговарям на въпросите на лицемери :!:

Аз нямам спомен да съм обявявал, че ще правя дарение! Ти, ако имаш такъв, го направи вместо мен. Виж, мога да регна един клуб, без задължения, и да ви го продам евтино, за да си имате резерва за нов ЦСКА.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 15 юни 2016 19:17

Аз ги попитах нещо, но определено неудобните въпроси ги подминават.

Стоян Петков, който е плюл ЦСКА, като каруцар и последния простак ще отговаря за международния отдел, а Орландо Морейра ще отговаря за техническия отдел.
И двамата от 15 години работят това в Литекс.

За сега от ЦСКА в цесекато на Ганчев нищо не идва, а Ицо Янев (който адски уважавам) до края на годината ще бъде наритан.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 юни 2016 19:25

Аз се надявам да не се получи заверата на Ганчев, но и в единият, и в другият случай ще е жалко за Янев, защото той ще изгърми, както и футболистите.

Между другото, всичките тия, дето се кефят на "трансферите" от "Литекс" май не са съвсем наясно, че при такава промяна на правната форма на дружеството, всички служители трябва да преподпишат трудовите си договори с новото име и адрес на фирмата.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 15 юни 2016 19:27

Долно уйно написа: а Ицо Янев (който адски уважавам) до края на годината ще бъде наритан.

Ти обаче си продължаваш с твоите пророкувания?! :lol: :lol: Засега старши треньор на ЦСКА София е Янев, и ако покаже същите качества в Първа лига, каквито показа във В група, тогава ще е още дълго наставник на ЦСКА!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 15 юни 2016 19:31

Момчета не се заяждам,но не ви ле струва странно мълчанието на комисиите на БФС. Тук имаше хора ,които преди 17-18 дни твърдяха че имат информация от хора от БФС ,че на до 2-3 дни максимум ще бъда даден лиценз на ЦСКА-Литекс-Етрополе . Оттогава минаха повече от 2 седмици ,но нищо.
Някой ви лъже ,че може да бъде променен Наредбата за първенствата за сезон 2016/17 и с тази промяна да бъдя издаден лиценз на Литекс за А група със задна дата. Ами дори и да бъде приета нова Наредба ,няма как да стане промяна на правилника за лицензиране за шампионат 2016/17 със задна дата. Поне докато в сила сега действащата Конституция на РБ това няма как да стане. Поне аз доколкото знам избори за ВНС и промяна на Конституцията в следващите няколко месеца няма планирани.
Ако всичко беше толкова лесно и прозрачно защо се бавят решенията на комисиите - ЛК ,ПК и СТК?
Защо никой не обърна внимание на декларацията "ни в клин,ни в ръкав " на Левски. Странно след като няколко месеца Левски мълчаха изведнъж излезнаха с една декларация. В Левски може да са всякакви и да има тотален хаос ,но определено имат добри адвокати. Някои да е чувал Левски да е губил дело? Доколкото знам последното дело ,което Левски е губил е през 1997. Ал.Ангелов, Т.Батков може да са всякакви ,но определено са сред най-добрите адвокати у нас(ако не най-добрите ,то най-скъпоплатените със сигурност). Сравнения между Ал.Ангелов,Т.Батков, И.Ивков(вече не е служител на Левски ,но продължава да работи с Левски) от една страна и Р.Василев от друга са несериозни.
Странно защо Левски пусна декларацията вчера, за мен много по-умно от страна на Левски е да си замълчат и да дебнат Литекс да получи лиценз за А група и после след мача с Литекс да подадат контестация и да спечелят мача служебно. Приятно или не Литекс си има наложено наказание сезон 2016/17 да играе в Б Група. Няма как някакви "диви карти" да отменят наказанието. По сега действащия Устав на БФС нито ИК,нито която и да е друга институция може да отмени наказанието. Просто от страна на Левски е много по-умно да си мълчат и да дебнат да си спечелят мачовете с Литекс служебно и да го пратят в Б група за сезон 2017/18 но натоварен с едно около 15 млн лв отгоре.(издръжката на отбора и заплатите на новите звезди).
Единственото обяснение е ,че просто е изтекла информация от БФС(УЕФА) ,че номера на ГГ не минава и Левски решават на умряло куче да извадят нож( защото иначе въобще няма да има на кого да вадят нож).
Някой сериозно ви лъже ,че има разлика в правилата за лицензиране на клубовете на БФС и УЕФА- има и тя е ,че едните са превод на български на другите. Така,че мисля че достатъчно ясно се изразих дали УЕФА може да се произнася по случая ЦСКА.
Често споменавате случая с двете дружества на ЦСКА през 1999- това че един път си се насрал( с извинение ;) ) и ти се е разминало не може да ти бъде оправдание след като пак си се насрал . Много от вас твърдят за "лигитимното" дружество на Ил.Павлов и "нелигитимното' на Л.Пенев- ситуацията не е точно такава ,тогава клубовете не бяха АД и реално собствениците нямаха тези правомощия които имат в момента. Л.Пенев беше избран от ОС на ЮЛНЦ ЦСКА( дали самото събрание е било лигитимно и е имало необходимия кворум и прдставителност е отделен въпрос) и едва по-късно регистрира АД ,което трябваше да направят и всички останали ФК. Всички футболисти си имаха договори с ЮЛНЦ ЦСКА и след това автоматично договорите им преминаха към АД на Л.Пенев. Ил.Павлов също не остана капо - той пък си взе парите от трансферите на Ст.Петров и М.Петров продадени малко преди ОС. Някой сериозно ли си мисли,че Л.Пенев през 1999 може да прекара Ил.Павлов- я малко по-сериозно. Познавам Ил.Павлов(лека му пръст) още като ученик и казвам ,че няма такъв филм някой да го "прекара" ,въпреки че през 1999 имаше доста проблеми и ЦСКА беше последната му грижа ,Л.Пенев беше прекалено ниска топка ,а и на самия Л.Пенев и през ум не му е минало да си го "премери" с Ил.Павлов- просто щеше да остане без инструмент за мерене въобще не бяха в една категория.
Относно ГГ - какъв изнес има точно,защото аз твърдя че бизнеса са му е руини. За никаква война с ББ и ДП (той също вече не е в играта- още преди една година писах за това и къде отива,между другото не е в Дубай,а в Доха (Катар) ,доста по-сигурно място).не може да става дума. ГГ е заложник на ЦВ "Петрол" реално е на ЦВ,а не на ГГ . Все пак говорим за човек имащ безумието да заплаши пред свидетели висш държавен служител с убийство. ЦСКА е необходим на ГГ като щит за бизнеса му(каквото е останало) и да избегне затвора. Затова и плаща на най-кресливата част от привържениците на ЦСКА да създадат впечатление ,че едва ли не 99% от привържениците на ЦСКА са зад него. Познавам много привърженици на ЦСКА - отношението към хибрида варират от " ако е законно ,защо не" до " в никакъв случай" ,но никой не подкрепя трансформирането на Литекс в ЦСКА.
Относно титлите на ЦСКА - П.Колев е абсолютно прав и между другото е точно негова работа да коментира. Подучувам ,че се готвела "сделката на века" старото дружество да продаде на Литекс историята с титлите . Е това няма как да стане. Ако хипотетично старото дружество "се откаже" от титлите си - шампион за съответната година става отбора заел второ място,а носител на Купата - отбора играл финал. При фалит постиженията си остават на фалиралото дружество. Няма как титлите да се продават - званието "шампион" не може да се продава.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 15 юни 2016 19:32

Долно уйно написа:Стоян Петков, който е плюл ЦСКА, като каруцар и последния простак ще отговаря за международния отдел, а Орландо Морейра ще отговаря за техническия отдел.

За сега от ЦСКА в цесекато на Ганчев нищо не идва, а Ицо Янев (който адски уважавам) до края на годината ще бъде наритан.
Много добра новина!!! Мерси за инфото. Хора със опит и професионалисти винаги са добре дошли в армейските редици. Стоилов става спортен директор....нещата се нареждат лека-полека ;)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 юни 2016 19:34

CSKA 78 написа:
vaskonti написа:Ако синдика представи план за оздравяване, съдът е длъжен до 7 дни да свика събрание. Ако ще от Танганайка да са кредиторите, все тая. Поканата в ТР е за съвсем друго нещо.

Свали си поканата от ТР, виж за какво се отнася, и тогава пиши! ;)

ФК Лупи?
Абе нали тая покана беше фалшива, какво ми я развяващ?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 юни 2016 19:36

soilwork написа:
Долно уйно написа:Стоян Петков, който е плюл ЦСКА, като каруцар и последния простак ще отговаря за международния отдел, а Орландо Морейра ще отговаря за техническия отдел.

Много добра новина!!! Мерси за инфото. Хора със опит и професионалисти винаги са добре дошли в армейските редици. Стоилов става спортен директор....нещата се нареждат лека-полека ;)

Колкото и да правиш нелепи опити за оригиналничене, всички тия хора продължават да си работат там, където са работили години наред. Барабар с отбора.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”