eMs1 написа:Като разгледах тиража май само единици (без Ч.М. и Левски)
ясно разбираш ги колко са всички единици тогава
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
eMs1 написа:Като разгледах тиража май само единици (без Ч.М. и Левски)
Заложи тогава голяма сума и ще спечелиш, като си голям разбирач. Май повече ти се иска отколкото го вярваш.Varna1913 написа:Давайте си парите, мачът е твърдо 1
Al_Abrashev написа:Заложи тогава голяма сума и ще спечелиш, като си голям разбирач. Май повече ти се иска отколкото го вярваш.Varna1913 написа:Давайте си парите, мачът е твърдо 1
bigbonusprize написа:Да...мойе би си прав. Мен Локо ПД и ЦСКА са ми доста съмнителни мачове.... И Локо София ще видят зор...
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:bigbonusprize написа:Да...мойе би си прав. Мен Локо ПД и ЦСКА са ми доста съмнителни мачове.... И Локо София ще видят зор...
Хахахаха!!!! Ама в синята победа сте сигурни!![]()
![]()
Ти или си много богат или наистина не знаеш как да изкарваш пари от футболни залагания
![]()
![]()
Да съм казал, че двойката е твърда? Само ще ти дам прогноза ,че ще паднете от "чорбата" и мисля, че знаеш защо?Varna1913 написа:Al_Abrashev написа:Заложи тогава голяма сума и ще спечелиш, като си голям разбирач. Май повече ти се иска отколкото го вярваш.Varna1913 написа:Давайте си парите, мачът е твърдо 1
заложи ти голяма сума за 2-ка ве като си големия смелчага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта