Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот TristaNNN » 16 сеп 2014 16:40

RedeviL написа:
П.П. Само да попитам - новият вратар на Лудогорец как става така, че ще играе срещу Ливърпул, след като прозорецът е затворен?

[offtopic]По принцип УЕФА е оставила една вратичка в правилника за евротурнирите, която позволява картотека на 1 играч в последния момент (24 или 48 часа преди дадената среща мисля) с цел да не се ощетява даден отбор при възникнали форсмажорни обстоятелства с даден състезател, например: тежка контузия в последния момент, катастрофа и т.н. Освен това, зелените се похвалиха, че футболната централа им е позволила, така че очевидно всичко е законно. Не ги мислете тях, гледайте си във вашата паничка ;)[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 сеп 2014 16:45

RedeviL написа:
boabbb написа:Абе, я стига говори глупости, бе :!: Нещо си предозирал с лепилото май :lol: Като напусне някой сега, къде ще играе до зимата :?: На двора, ли :mrgreen: :mrgreen:

И да ми бе-каш и да не ми бе-каш... все тая! Иначе за себе си мога да кажа, че не вярвам на никого. Особено пък Томов лъже и маже на квадрат и това се вицда от самолет. Жалко за теб, ако на такъв човек имаш доверие.

Чуй,чуй само това:
Здраво държим кормилото в ръцете си
Имаме ясно изработена стратегия какво да правим по месеци за тази следващата година
Имаме два пълноценни отбора и група талантливи юноши,които очаквам скоро да станат титуляри и родни звезди,при методиката,с която сега работим
Вадим годишно по милион лева за школата ни.
Искаме спонсор с минимум 1млн.евро годишно,като имаме напреднал стадий на разговор по този въпрос.
И ти гледаш песимистично,след всичко това,което ти цитирах.Ти си непоправим песимист и не си истински ЦСКА-р.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 сеп 2014 16:46

TristaNNN написа:
RedeviL написа:
П.П. Само да попитам - новият вратар на Лудогорец как става така, че ще играе срещу Ливърпул, след като прозорецът е затворен?

[offtopic]По принцип УЕФА е оставила една вратичка в правилника за евротурнирите, която позволява картотека на 1 играч в последния момент (24 или 48 часа преди дадената среща мисля) с цел да не се ощетява даден отбор при възникнали форсмажорни обстоятелства с даден състезател, например: тежка контузия в последния момент, катастрофа и т.н. Освен това, зелените се похвалиха, че футболната централа им е позволила, така че очевидно всичко е законно. Не ги мислете тях, гледайте си във вашата паничка ;)[/offtopic]

Не го разбра.Това беше в друга връзка-наши си проблеми.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 сеп 2014 16:47

TristaNNN написа:
RedeviL написа:

Обясни им поне ти, че явно са с прекалено нисък таван :lol: :lol: Ако някой скъса договора си след прозореца, си бара меча вкъщи до зимния прозорец :lol: :lol: Може да се подписва със свободни агенти, станали такива преди 1-ви септември :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 16 сеп 2014 16:49

О, аз нямам претенции да бъда юрист, нито пък се имам за разбирач по тази материя! Не ме интересува кой по каква причина ще разгрогне или ще съди клуба, просто констатирам фактите, а те са такива - няма сезон, в който да не е имало скандали от подобно естество! И не мога да разбера, докога ще я пробутвате тая мантра, че сме длъжни да вярваме на лъжите на Томов, щото само той се е хванал на хорото.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 сеп 2014 16:51

Ами, хвани се ти и на теб ще вярвам, бе :lol: Сините как вярват на Борат :mrgreen: Никой няма да разтрогне сега, щото остава хем без заплата, хем без отбор до зимата ... После кой ще го вземе неиграл от 3-4 месеца ...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 сеп 2014 16:52

boabbb написа:Абе, момчета ... :lol: :lol: Новият вратар на Лудогорец е скъсал договора си преди края на прозореца, ако скъса след края, не може да играе на друго място до следващия ;) Случая Пакурар е гонене от страна на ЦСКА - тогава се дължат пари, а ако подадеш молба за разтрогване, взимаш само това, дето ти дължат до разтрогването - няма неустойка :!: Вие се изкарахте едни юристи ... като Градев нещо мязате :lol: :lol: А по отношение на Лупи съм казал едно - давайте друг да води отбора и го махаме тоя :!: Ама няма друг, така че ...

Грешиш.Пакурар си взе чукалата и избяга.После ни осъди за неплатени заплати .Всички бягат-не подават молби.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 сеп 2014 16:52

boabbb написа:Ами, хвани се ти и на теб ще вярвам, бе :lol: Сините как вярват на Борат :mrgreen: Никой няма да разтрогне сега, щото остава хем без заплата, хем без отбор до зимата ... После кой ще го вземе неиграл от 3-4 месеца ...

Аз се сещам за един отбор :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 16 сеп 2014 16:55

boabbb написа:
TristaNNN написа:
RedeviL написа:

Обясни им поне ти, че явно са с прекалено нисък таван :lol: :lol: Ако някой скъса договора си след прозореца, си бара меча вкъщи до зимния прозорец :lol: :lol: Може да се подписва със свободни агенти, станали такива преди 1-ви септември :!:

Ти освен да обиждаш безразборно и да цъкаш безмиселни емотинки, друго можеш ли? Уж се имаш за много "висок таван", ама честно казано не ти личи особено..

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 сеп 2014 16:55

W84me написа:
boabbb написа:Ами, хвани се ти и на теб ще вярвам, бе :lol: Сините как вярват на Борат :mrgreen: Никой няма да разтрогне сега, щото остава хем без заплата, хем без отбор до зимата ... После кой ще го вземе неиграл от 3-4 месеца ...

Аз се сещам за един отбор :mrgreen: :mrgreen:

Е, от нас няма да вземете :lol: :lol: С Пакурар стана някаква врътка, аматьорска работа на ръководството ...

Върни се в “Архив”